Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

M-am intors de la scoala, am mancat putin orez cu spanac si peste + o buc. de cremes si acu' va citesc.

Gusta, felicitari, asteptam pozele.

Lou,de regula, ne tratam naturist si homeopat. Functioneaza, zic eu. Cat mai putine antibiotice si doar in caz de infectie bacteriana (dovedita in urma analizelor).

Delia, multumim pentru noul capitol.

Anca, ti-ai reamintit de noi, . Spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citit din urma. Aveti spor si la scris si la slabit. Felicitari

Gusta, felicitari pt premiu. Vzut poze. Frumoase foc.
Ruxi, frumosi budigaii de sala. Am si eu, dar asa cum zicea si Delidana (parca), din motive de sunci nu ma incumet sa mai port asa ceva.
Imi place ca ai slabit si arati super...chiar si cu parul ud.
Ancadragoman, bine ai revenit.
Tzuni, mutumim pentru rezumat. Ce faci tu, mama draga, de nu ai somn noaptea?
Crystina, sarcina usoara si sa ne mai scrii.
Gabrielama, insanatosire grabnica.

Va pup pe toate si va mai scriu.

Mergi la inceput

Revin. Sunt bucuroasa rauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Azi la 18.30 vine banda de alergare. M-am bucurat ca un copil. Sper sa imi schimb stilul de viata si sa fiu mai motivata sa dau jos kilogramele astea nesuferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hello!

N-am dormit de ieri dimineata, da-s ok, prinsa cu treaba, asa ca uit de somn. Din cate am vazut, maine seara pe HBO e reluarea Oscarurilor, cu subtirare.

Ma duc ca am treaba multa, dar revin.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Delia, multumim pentru capitolul nou.

Tzuni, multumim.

Hopes

Anca, bine ai revenit!

Made, felicitari pentru banda, s-o folosesti cu placere si cu spor! Eu fumez.. cand am inceput sa fac sport mai serios si sa ma concentrez pe dieta, am reusit sa reduc drastic numarul tigarilor si sa nu ma mai gandesc asa de mult la ele (ti-am mai scris eu atunci). Din pacate intre timp s-a marit iar numarul.. Acasa nu fumez, dar in timpul zilei..

Gabi, sanatate, sa scapi de tot de tuse!

Si eu sunt fana ovaz desi n-am mai mancat asa de mult in ultimul timp.

Eu am inceput saptamana "minunat"... V-am scris eu ca m-am certat mai in gluma mai in serios cu consortu' acu' fro doua zile pe tema mancarii. Ei bine, aseara ne-am certat in toata regula.. El nu concepe sa mancam separat, nici macar la modul amandoi sa stam la masa sa mancam friptura de exemplu si el cu garnitura de cartofi, iar eu cu garnitura de salata. Nu, tre' sa mancam la fel, ca altfel "nu suntem familie," "in curand o sa ajungem sa dormim si in dormitoare separate," si alte variatiuni pe aceasta tema. Desi el e bucatar mai priceput decat mine, 90% din timp eu gatesc. Cu cateva luni in urma ne-am certat si pe tema asta, intre timp m-am obisnuit eu cu ideea, e adevarat ca el e mai ocupat la servici, in plus a inceput sa-mi placa si mie sa gatesc, si pot sa controlez mai usor ce mananc.. toate bune si frumoase, doar ca ce mananc eu tre' sa fie si ce mananca el, si el s-a saturat de atata fasole si iarba.. si noi de ce nu putem manca precum "oamenii normali", sa mancam cartofi, si paine alba, sa bem vin, sa mancam dulciuri Aseara si-a dorit sa mancam branze 'rafinate' cu vin, am zis ok, ne-am asezat noi frumos la masa, mi-am turnat si eu un pahar cu vin, m-am apucat sa-mi tai din branzele 'rafinate' dupa care de altfel nu ma omor, da' hai sa-i fac pe plac.. dar nu, nu-i bine, ca nu vreau sa mananc cu paine alba, si-am stricat vezi Doamne toata distractia... Eu nu zic ca o feliuta de paine alba sau un pahar de vin sau o bucatica de dulce a omorat vreodata pe cineva, si nici macar nu a stricat o dieta.. dar si de-alea si de-alea si practic in fiecare zi, o sa ajung eu la tinta de kg la Pastele cailor.. in plus, eu sunt dependenta de zahar, daca bag o bucatica de dulce, mi-e f greu sa ma abtin sa nu bag mai multe.. dar el nu intelege asta..
Sunt asa de suparata pentru ca mi se pare un motiv stupid de cearta, si pentru ca in stilul asta n-o sa ajung niciodata unde vreau sa ajung, sau o sa ajung, dar singura...

Lai

Mergi la inceput

Lai, ai dreptate...Nici mie nu mi-ar conveni sa controleze cineva ce bag in gura. Trebuie sa inteleaga ca sunteti persoane diferite si ca fiecare organism reactineaza in felul sau la mancare si ca ce lui ii face bine tie iti poate face rau. Nu are voie sa iti impuna asa ceva doar ca sa fiti o familie.
Iarta-ma, eu nu ma arunc la sfaturi care tin de familie, pentru ca nu imi permit si mi se pare o responsabilitate prea mare sa dau un asemenea sfat, dar in cazul asta te rog sa il faci pe sotul ta sa inteleaga ca si fara o feliuta de paine alba va puteti simti minunat.
Nu stiu...poate daca il sarutai cu foc dupa paharul de vin si ii spunea ca aia e painea ta alba...depaseati conflictul...
Offf, offf..asa invat eu lumea mani****toare

PS: si eu sunt dependenta de dulce si stiu cum este..o bucatica si apoi nu ma mai pot opri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Lai, daca privesti problema asa cum o vad eu, sper sa nu ti se mai para o problema. Sotul tau e ca un copil, manaci cu el la masa, dar trebuie sa mancati acelasi lucru si eventual si aceleasi cantitati.
Ce fac eu... ma asez cu ei la masa, imi pun acelasi lucru in farfurie, ma straduiesc sa mananc cat mai putin si dupa ce se termina masa beau ceai verde. Daca nu iti cere prea des asta, o sa scapi usor.
Sotul tau e singur la parinti?

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

madelaine, mi-e ciuda ca dupa atatia ani nu m-am gandit eu la faza mani****toare

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lai cand eram in relatii bune cu olandezu aveam si noi discutii.El nu e cu painea in schimb e cu cartofi si orice masa cartofi.De bautura nu dar dulce cat cuprinde.Am noroc ca eu gatesc si de mine depinde totul,dar eu fac carne si mananc cu salate iar lui tona de cartofi.Azi vrea clatite la masa de seara mi-a zis de ieri ,eu nici nu ma ating de ele dar trebuie sa fac si balesc pe langa si tot asa.Si ii spun ca vreau si eu sa slabesc si el se uita cam crucis.Asa sunt unii barbati copii mici.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

salut fetelor,

meniul de azi:
- dimineata - 2 felii paine neagra prajita cu unt light si lapte dulce
- gustare - 1 mar
- pranz - pastai fierte cu branza de vaci 0,1% grasime si un castravete murat
- gustare - 1 kiwi si o portocala
- cina - putin orez fiert cu urzici
- gustare - 4-5 miezuri de nuca

30 minute de mers pe jos si o ora de tae bo

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput