Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska
Si noi avem poze in concurs:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8
ultimele doua de pe pagina.

Ce fetita draguta ! Ce obosita si ce mica este!
Iar poza cu caciula e tare... de la distanta am crezut ca e parul ei! Chiar ma intrebam cum ati facut asta.

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Tlaura am votat, poza cu de la 9 la 96 extraordinara, nu multi pot prinde un asemenea moment!

tumpi, nu esti tu de vina, ci varsta de 40 care isi lasa amprenta asupra mea Oriucum nu am reusit nici pana azi sa incarc niste poze mai noi Am inebunit si ma uit tot timpul la TV Imi place clanul Soprano de morrrr ... nici nu am invatat, nici mancare, nici mancat.

Meniul de zi:
MD: activia mic+ musli
P: activia mic+musli
C: ???

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Iata am revenit si eu dupa ceva vreme. pe toata lumea!
Din pacate, raportul meu este foarte prost, ieri aveam 67,6 kg, adica plus aproape 1 kg in doar cateva zile. Merit un mare porcusor, stiu.
De vineri mananc intr-una ca disperata si parca am uitat si de dieta si de orice. La sport n-am mai fost de saptamana trecuta, miercuri, si se vede. Ma simt deprimata si cand se face ora de sala parca nici nu-mi mai vine sa ies din casa.
In fine, sper sa trec si peste asta si sa reincep sa mananc sanatos.

Cat am lipsit ati scris, nu gluma!!
am rasfoit in fuga si am vazut niste fete frumoase si slabe in poze (Puskin, Gusta, Gabriela si fetita ei) si o fetita talentata cantand la pian (fetita Sabinei). Felicitari tuturor!

De asemenea, imi pare tare rau sa vad ca au aparut divergente cu privire la diete. Eu apreciez toate sfaturile postate de voi, toate ideile de diete si macar daca as reusi macar pe jumatate sa respect din ceea ce scrieti voi, sa vedeti ce zana as deveni!! Asa ca va rog nu plecati de pe forum, nu luati hotararea de a nu mai posta meniurile sau sfaturile voastre, sigur cineva are nevoie de ele si le sunt de mare ajutor. Pe mine ma ajuta mult, chiar daca deocamdata nu reusesc sa ma tin de ele. Dar numai gandul ca sunt persoane care mananca sanatos si au slabit frumos in felul acesta si tot ma mai scoate din amorteala mea, imi da curaj si incredere ca se poate. Sper ca in curand sa fac si eu mai mult decat atat.

Va pup pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Claudia sunteti foarte frumosi! Sa pui poze mai des!

Anca bine ai revenit! V-am votat!

Devoska si pe voi v-am votat!

Puskin am vazut poza...ma interesa ce marca sunt, marime si pretul
Arati senzational!

Oana hai sub 60 cu mine ca nu-ti sta bine!

Tzuni si io ma infipsei azi intr-o tableta After Eight...Ptr cipsuti iti recomand how is made de pe Discovery si nu vei ai avea asa des pofta. Io asa m-am lasat!

Eu o sa-mi fac o gustare si la ora 10...o sa-mi fac mese mai mici si mai dese.

Azi dimi am papat ce am mentionat si o para, acum la 10 papa 1 felie de sunca cu paine de secara si iaurt, la pranz spanac cu 2 oua , la 16 gustare cu 10 masline si deseara porc la cuptor cu salata

Sper sa beau 1 litru de apa!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Tlaura...v-am votat! Felicitari ptr licenta! Spor la treaba!
Sunt f frumoase pozele! Cum a fost concediul?

Mai are cineva poze in concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Tzuni si io ma infipsei azi intr-o tableta After Eight...Ptr cipsuti iti recomand how is made de pe Discovery si nu vei ai avea asa des pofta. Io asa m-am lasat!

Stai linistita ca am vazut si "Supersize-me" si dupa m-am dus la McShit ca mi s-a facut pofta .

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Tzuni ai mancat Mec????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Mihaser, n-am inteles eu atunci. Sunt luati de la Nike, marime M, am dat in jur de 35 de euro. Mersi pentru aprecieri!

Cristina, nu cred ca e prea sanatos sa mananci doar iaurt cu musli toata ziua...

Mihaera, bine ai revenit. Usor usor poate te mobilizezi aici cu noi.

Tumpi, la tine e soare??

Tzuni, vizita la Mc Shit a fost de mult, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Serios nu m-am suparat pe nimeni, m-am revoltat atata tot. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.
Carmen: esti o draguta.
Gabi: asa a zis si el
Marilena: esti pe drumul cel bun, dar mai ai de lucrat.
Vik: Ca sa raspund la intrebare: da asa am mancat si cat am fost in perioada de slabit ca si alimente. Diferenta era de frecventa/ cantitate.
Onitza: 4 oua e ffff mult si nici macar sanatos. Legat de meniu, nu stiu cantitatile si compozitia, dar mi se pare putin si risti sa cazi in ispita (mai ales ca ai tendinta asta). Nu ai fructe deloc.
Nu am timp asa ca va doresc la toate o zi frumoasa si va multumesc inca o data.
Made si Hopes:

Meniul:
2 cartofi copti scobiti umpluti cu crema de br/ avocado/ rosie/ castavete si somon afumat, un bagel integral cu susan
piept de curcan cu maghiran la gratar+ fetucine cu legume la cuptor (spanac, brocoli, ardei gras si ciuperci)
fritata cu creveti si salata de varza (fritata= un fel de omleta la cuptor)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina
Oricum citesc si nu scapati de tras de urechi daca va lasati de treaba.

carina, as vrea sa te intreb cum reusesti sa slabesti asa cum ai spus ca manaci din toate? Ai vreun truc ? mananci si dulciuri? faci mult sport?

Ce credeti ca as putea sa amanc seara ?

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput