Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Stiti de ce traiesc femeile mai mult ? Pentru ca Dumnezeu le recompenseaza cu timpul petrecut pentru parcarea masinii .

Hopes si minunea mea - Eduard

Hopes eu daca nu am carnet ce patesc?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

M-am intors de la sala, am prestat 1 ora si 30 minute:
- 15 minute mers pe banda (incalzire)
- 45 minute greutati (5 aparate, 4 serii x 12 sau 15 repetari)
- 30 minute cardio (eliptica)

Onitza, omleta din 4 oua? Cam mult... Si piinea alba o poti inlocui cu graham sau neagra...

Gabi, nu-i nimic, te astept miine dimineata cu raportul. Si eu tot atunci il dau.

Gusta, aprinde lumina ca nu te vad.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sa nu va speriati de semnele de intrebare din lista, imediat ce raportati greutatea ele vor fi sterse si, sa speram, inlocuite cu .

Onitza, a fost un concurs aici pe subiect, fetele s-au organizat pe echipe si culori, astazi s-a terminat concursul iar miine vom afla echipa cistigatoare.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ramonika nu ma refeream la kg pierdute ci la cantitatea de mancare. Mananci f putin. Ai incercat sa-ti calculezi nr. de calorii?
Iti obisnuiesti organismul cu f putina mancare, iar cand vei incepe de mananci "normal" se depun repede iar
Dar desigur ca faci ce vrei

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Ce bine e la categoria usoara..
Lai, si tie pt sport. Meniul tau mi se pare foarte ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Eu raportez stagnare, din pacate. Citind ce si cat mancati ajung la concluzia ca nu mananc tampenii, ci mananc mult.
Si noi avem poze in concurs:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8
ultimele doua de pe pagina.
Ma duc sa bag o tura de alergat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Made

Devoska, votat! Ce scumpa e printesa ta

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui lai

Made

Devoska, votat! Ce scumpa e printesa ta

Lai

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

S-a aprins si lumina si chiar vreau sa va spuneti parerea chiar daca nu e buna accept orice

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am inteles lou nu am mentionat ca mereu ma satur cu ce mananc. sincer mie nu mi se pare putin: 3 mese pe zi, plus 2-3 gustari, e mai mult decat suficient. ma satur intotdeauna, chiar mai si las in farfurie uneori. sunt convinsa ca nu o sa revin la o cantitate mai mare de mancare, din contra, se mai micsoreaza stomacul

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput