Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Alina, cum adica la 31 sapt doar 1.485 gr? Pai e cat trebuie dupa parerea mea si a ...altora: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap31

Si la voi tot asa greu se incarca paginile?

31+

Mergi la inceput

Alina si eu am emotii inainte de fiecare eco.

Alina (27), cum a spus si pisigri, pentru masina trebuie scoica (scaun de masina), nu landou.

Simina, ma induci in eroare! Am tot vrut sa te intreb daca ai facut acele grafice de urmarirea a ovulatiei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ciresica, ma pui pe ganduri cu banca de celule stem. Si eu am semnat cu cei de la Cluj...

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Da, stiu ca scoica este cea care poate fi prinsa in masina....dar ma intreb: oare nu e periculos ca nu se intinde perfect la 180 grade astfel incat bebe sa stea perfect la orizontala? Asta e dilema mea cea mai mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, celulele la cord blood center se depoziteaza in Slovacia, doar o mica parte in Romania.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

alina, bebe si in burtica sta ghemuit, nu-i afecteaza coloana, cu conditia sa nu tii copilul foarte mult in ea. La doua ore de mers cu bebe in scoica in masina, se zice ca trebuie sa faci obligatoriu jumatate de ora pauza. Si nu e indicat sa-l folosesti in casa pe post de "fotoliu". Aici nici nu-mi da copilul din spital daca nu ma duc cu scoica, chiar daca as spune ca stau peste drum.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

burtici, viitoare mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru
Vreau sa va anunt ca s-a deschis pe acest forum un bazar in scop umanitar cu produse pentru copii si pentru adulti, haine noi sau folosite, in stare buna, jucarii, incaltaminte, obiecte decorative, bijuterii si nu numai.

Daca aveti putin timp si pofta de cumparaturi, va invit sa vizitati topicurile dedicate aici si aici.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27
Fetelor scoateti-ma si pe mine din ceata va rog din suflet.....deci, vreau sa cumpar un carucior care sa aiba in principal optiunea ca landoul sa poata fi fixat in masina.
Ideea e ca in primele saptamani/luni, pana in momentul in care bebe isi va putea tine caputul singurel va trebui sa ies cu el fie la medic, fie la plimbare si trebuie sa il transport singura cu masina ( adica eu la volan ).
Nu reusesc sa ma lamuresc ce fel de optiune trebuie sa aleg pentru bebe sa fie in siguranta in masina in primele luni de viata. Exista carucioare cu landou detasabil si care se poate fixa in masina? Voi ce ma sfatuiti?

Cum au spus si fetele, scoica 0+ este "special conceputa" pentru situatia data. Totusi, daca vrei musai landoul in masina, se rezolva. Landoul de la caruciorul nostru (Chicco 3 in 1) poate fi fixat cu centurile e siguranta, pe bancheta din spate, daca se mai adauga un sistem auto, care se akizitzioneaza separat. Noi nu l-am luat, pentru ca am considerat ca scoica e suficienta, dar daca se va dovedi ca nu e asa... il luam si pe-ala.

Maine am intalnire cu bebelina-Adelina. Va povestesc cum am gasit-o.

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Raportam si noi, in sfarsit o noapte linistita si fara contractii si o zi fara depresii...

In legatura cu Cord Blood Center, eu am semnat contractul vineri, ocazie cu care am discutat cu reprezentatul firme si l-am asaltat cu intrebari. Zicea ca intr-adevar pretul o sa creasca peste cateva luni dar pentru contractele deja semnate raman valoarea sti****te acum. Modificari pot sa apara la tarifului anual pestru pastrare, dar vom fi informate printr-un act aditional la contract. Am intrebat ce sa intampla daca o sa creasca pretul de 20 ori de ex, iar eu nu semnez actul .... a zis ca este dreptul meu, dar se intrerupe colaborarea cu ei si trebuie sa gasesc o alta banca unde sa transfer celulele.
Depozitarea celulelor se face, deocamdata automat in Slovacia din cate am inteles, aici doar in cazul in care de la recoltare pana la preluarea de firma de transport trece prea mult timp sau daca clientul opteaza pentru banca romaneasca. M-a asigurat ca si aici au facilitati moderne si aceleasi conditii ca in Slovacia, dar avand in vedere ca acolo banca functioneaza din 2003 mie imi inspira mai multa incredere.

Carmen 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Da, stiu ca scoica este cea care poate fi prinsa in masina....dar ma intreb: oare nu e periculos ca nu se intinde perfect la 180 grade astfel incat bebe sa stea perfect la orizontala? Asta e dilema mea cea mai mare .

Alina 32+ cu

Alina, nu ...in caz de frana brusca bebe nu e bine sa stea perfect la orizontala. Scoica ii confera cam aceeasi pozitie ca in burtica la mamica, in plus..pt ca sta in forma la L, forta pe care o simte bebele in caz de frana brusca se distribuie (scoica ii sustine si capsorul si funduletul ...de-aia il pui cu capul inainte cat e micut). Daca ar sta perfect intins ar fi sustinut numai de centuri si nu e bine.
Ma rog...nu stiu dc ai inteles ceva din explicatia mea, dar....scoica iti trebuie pt cat e bebele mic (si aia se prinde cu centura de siguranta de scaun; iar dc vrei sa fie in dreapta ta trebuia sa ai dezactivat airbag-ul pt scaunul respectv).

Gasesti carucioare 2 in 1 (scoica +carut sport) sau 3 in 1(scoica+landou+carut sport) si gasesti si caucioare simple, dar oridecare carut iti iei pt masina iti tre si scoica (cat e mic bebele).Nu vreau sa fac reclama, dar noi ne-am luat de la chicco.

Legat de celulele stem:
1. in contract scrie ca nu se depoziteaza la Cj celulele si in Slovacia (corectati-ma dc gresesc). La Cj numai se testeaza dc is valide, asa ca nu vad de ce ar avea Cj pb cu depozitarea.
2. E baby expo la Buc si vin si astia de la Cord Center cine se duce pls sa verifica informatia (adica banui ca nu te duci la ditamai expozitia sa-ti faci reclama dc nu ai unde depune 'eprubetele')

Alex... ... 33+

Mergi la inceput