Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

simina ce ti-au aparut? Sper ca doua liniute!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

simina ce ti-au aparut? Sper ca doua liniute!

31+

NUUU...EMOCIOANELE PE CALC

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

toate burticile si felicitari proaspetelor mamici!!!!
Chiar daca nu am scris de mult timp, citesc odiseea noastra zilnic si traiesc si eu cu aceeasi intensitate absolut toate evenimentele.
Ca de obicei noi suntem in continuare cu inima la gura pentru ca dupa problemele cu IR-urile marite care s-au remediat in urma tratamentului, acum vineri, a aparut o noua problema cu artera ombilicala. Drept urmare bebe e mai micut, are la 31 sapt doar 1.485 gr, si dr. Tutunaru m-a trimis in fiecare sapt. la spital pentru monitorizare.... daca cumva apare brusc suferinta fetala a zis ca urmeaza cezariana urgent. N-am ce sa fac decat sa ma rog si sa am incredere ca macar pana la 37 de sapt mai rezist si bebe mai creste.
Raportez 3 kg in plus - adica am luat de la 58 la 61 de kg.....am facut zeci de investigatii si se pare ca nu e nici o problema....pur si simplu nu am reusit sa iau in greutate. Continui cu serviciul pentru ca nu pot sa intru inca in prenatal.......si cam atat...

In rest....Doamne Ajuta tuturor! Sa fim optimiste si curajoase!

Alina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

alina_27 iti doresc multa sanatate tie si lui bebe. Tine-l bine la caldurica si cu siguranta se va face maaaare.
Sa nu uiti sa schimbi semnaturica. Din cate am inteles acum esti in 31 sapt.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Alina 27 chiar nu am mai citit de mult vesti despre tine, ma bucur ca sunteti ok,cu ajutorul lui DD veti ajunge si in sapt 37 ,mult curaj

Simina- asa e daca mai faci cate o strigare ne mai trezim si noi

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetele eu ma pregatesc sa merg la eco sa-mi vad bb-lina, am asa emotii ca deobicei .

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnatura .
Fetelor scoateti-ma si pe mine din ceata va rog din suflet.....deci, vreau sa cumpar un carucior care sa aiba in principal optiunea ca landoul sa poata fi fixat in masina.
Ideea e ca in primele saptamani/luni, pana in momentul in care bebe isi va putea tine caputul singurel va trebui sa ies cu el fie la medic, fie la plimbare si trebuie sa il transport singura cu masina ( adica eu la volan ).
Nu reusesc sa ma lamuresc ce fel de optiune trebuie sa aleg pentru bebe sa fie in siguranta in masina in primele luni de viata. Exista carucioare cu landou detasabil si care se poate fixa in masina? Voi ce ma sfatuiti?
Pupici
Alina

Mergi la inceput

Olishka- am vazut ca avem DPN-ul cam in aceeasi perioada....bebitza al tau ce greutate are ?
Alina n- tinem pumnii la eco si te asteptam cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Alina_27,
Nu landoul se fixeaza in masina - din cite am vazut eu - ci scoica. Exista multicele carucioare 2 in 1 cu scoica , care se fixeaza fie pe carut fie in masina, si exista si carucioare mai simple la care spatarul se lasa in jos pina la orizontala (pt bebe mici) si poti cumpara separat scoica pt masina; cred titusi ca in formula asta e ceva mai scump decit in formula 2 in 1.
Mai exista fireste si carucioare 3 in 1 (carut, landou si scoica).
Din cite am citit eu forma scoicilor 0+ NU PRESUPUNE NICI UN FEL DE RISC pt coloana lui bebe ( a mai fost discutia asta aici); in alte tari nici nu te lasa sa pleci cu bebe din maternitate pina nu te verifica sa ai acest accesoriu in masina

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

alina27 noi abia pe 3 martie avem programare la eco. La 27 sapt avea 1200g. Dar s-a mai discutat ca nu conteaza asa mult greutatea, deoarece bebeii sunt diferiti, unii mai mici altii mai mari. Important este sa fie bine dezvoltat. Tu stai linistita ca mai are timp sa creasca

alina.n iti tin si eu pumnii la eco. Sa vii cu vesti bune

Olga 31+ David

Mergi la inceput