Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pt fetele care vor sa vada TV pe net, exista si http://www.canale-tv.net/ eu aici ma uit la HBO romanesc -unde sunt multe filme dragute

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

burtici va pup dulcic si sa aveti grija de voi.
eu de maine nu mai vin la serviciu, teoretic, pentru ca s-ar putea sa mai dau o fuga vineri si numai atunci o sa va mai pot citi.
vineri ma duc sa imi dau comanda si de laptop si sper sa imi instalez si netul destul de repede. am sa va abordez din nou in weekend de pe laptopul sotului....
o sa imi lipsiti foarte mult....

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

gessy
Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fara net si fara DC. Cred ca timpul ar trece fooooarteee greuuuu si mi-ar fi foarte urat. Asa ca te asteptam, noi tot aici o sa fim.

Cate o la toate fetele.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti ati plecat sa puneti de mamaliga ?

Apropo de mancare voi aveti pofte? nu ma refer la dulciuri ca la acest capitol cred ca toate suntem primele , dar ma gandeam daca aveti pofte anume legate de mancare,gusturi mai ciudate.
Pe mine acu de ex . m-a razbit o pofta de sandwich-uri calde si nu am rezistat am atacat instant frigiderul , am o prietena si ea graviduta si imi zicea ca de ceva vreme ar manca incontinuu numai icre cu lapte!!

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Maria ce faci? Cum esti?

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

alina.n acum am pus apa la fiert

Eu am pofta in continuu de pizza de la PizzaHut si inainte nu suportam pizza. Acum mananc una la 2 sapt. Si mai am pofta de inghetata. As manca in continuu (dar nu mananc ). Ce sa zic...am pofta numai de prostii, de ceva sanatos nu

De Floryela nu mai stie nimeni nimic? Cred ca a nascut deja

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam cu respect!
Am sosit si noi cu vesti de la doctori. Analizele de sange - OK
Echografia: bebe aprox.1800g, dimensiuni in standarde (membre inferioare un pic mai lungute. Nu-sh cu cine seamana, ca noi suntem mici amandoi), pletoasa (rockerita o facem . Placenta post, grd.2, la dist de OI. Col 34mm, inkis.
Ex. ginecologic: ok, continuam tratamentul, kiar mai reducem un pic dozele de gynipral.
Yupiiii!!!!

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

aha deci chiar te-ai pus sa faci mamaliga

eu pizza am inceput sa fac in casa pt ca iese mult mai buna decat ce e prin comert, singura care imi place la comanda este cea de la jerry's
inghetata nu e asa de rea adica eu stiu ca nu are multe calorii, deci ai putea papa mai multa daca chiar iti place

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Maria ce faci? Cum esti?

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Ina
ma pregatesc sa merg la medic.
in rest... tot asa. cu de toate...
mai avem putin pana sambata/duminica cand intram in sapt 41
revin pe seara cu vesti

pupici si fetelor

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Salutam cu respect!
Am sosit si noi cu vesti de la doctori. Analizele de sange - OK
Echografia: bebe aprox.1800g, dimensiuni in standarde (membre inferioare un pic mai lungute. Nu-sh cu cine seamana, ca noi suntem mici amandoi), pletoasa (rockerita o facem . Placenta post, grd.2, la dist de OI. Col 34mm, inkis.
Ex. ginecologic: ok, continuam tratamentul, kiar mai reducem un pic dozele de gynipral.
Yupiiii!!!!

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Denisa felicitari pentru rezultatele bune la eco

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput