Gemanutzele intampina primavara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare, Mercedes!
Te-am strigat acum cateva zile...
Sanatate multa la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ralnied1- eu va citesc mai mult ca de scris, scriu cand apuc... nicidecum acasa ca nici nu stiu pe ce sa pun mai repede mana.

Nu stiu cum e la voi dar la noi mai e zapada in schimb partea buna e ca a iesit in sfarsit si soarele, semn ca vine primavara apropo de titlu nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu cu titlul asta am sperat sa atrag primavara.
Dar la mine cel putin e tare, tare frig. Si mai inainte chiar fulguia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Sanatate multa la bolnavoiri!!!
Eu am zilele astea ceva de umblat pe la primarie cu un curs de ...insotitori...ne cheama sa fim multi...
Voi ce faceti? si la noi este zapada si ger...nu da semne ca ar veni primavara.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna dimineata!

Noroc cu fii-miu ca mi-a dat strigarea, ca altfel asa as fi mai dormit... Acum se mataie pe langa mine, chit ca ar trebui sa doarma la cat de des s-a trezit noaptea

Raportez: si la noi este zapada, rece, ger mocirlos.

Mercedes, fac deja psihoza ca nu cumva sa nu am lapte suficient! Ieri am observat pt prima data sanii mai moi si am bagat 3 litri de ceai special. Eram pregatita sa iau si pastilele naturiste, insa am zis sa vad azi cum sunt. Si sunt bine! Cu decalotarea.. pana acum ma mai "jucam" in zona, de ieri am lasat-o balta. Desi in bransa mea, altfel erau sfaturile.

Doina, sanatate celor bolnaviori (daca am inteles bine)! Ce gatesti azi bun? Poate mainspir si eu!

Azi:

Evita ca sentimentele sa fie implicate in vreo decizie de peste zi. Fa ceea ce stii ca merge in cazul tau, pentru a te asigura ca ceea ce obtii in schimb iti este folositor. Incertitudinea legata de orice intelegere financiara sau fata de o persoana apropiata te poate face sa-ti pui intrebari legate de toate relatiile pe care le ai, fie ca-s de prietenie, fie ca-s de parteneriat.

si

Cei apropiati te sustin in orice decizie ai lua privitor la petrecerea weekendului de Martisor. Planifica totul din timp si nu te lasa influentata. Ai grija si la buget! Cu toate ca beneficiezi de castiguri suplimentare la serviciu, incearca sa pui ceva deoparte

Off, iar urla! Merg sa il iau in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Va invit la un ceai!
Black, pupam plangaciosul mititel si frumusel!
Ralu, inca n-ai aparuuuuut???
Doina, trebuie sa faceti curs pentru asta??? Sau am inteles eu altceva?
Eu am ciuperci pleurotus cu ceapa si chiftelute. Azi as avea de gand sa fac un pandispan, dar trebuie sa merg sa-mi cumpar tava, ca nu detin asa ceva...
Mercedes, ce fac copiii? Multa sanatate! Cum a suportat micuta "interventia" de ieri?
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Multumim pentru ceai!

black - sa urmaresti daca creste in greutata.Sper sa nu te superi dar iti spun ce sfaturi am primit eu, sa o cantaresc inainte de supt si dupa nu mai stiu cred ca o data pe zi, consecutiv mai multe zile dar nu mai stiu cat era ok sa creasca la intervalul de o sapt. Ideea e ca la mine a tb sa includ si lapte praf ca altfel urla ca din gura de sarpe ca nu era suficient. Sper sa nu fie cazul la tine dar daca totusi parerea mea e ca nu i capat de lume...

Bia a plans ieri la scosul de fire, i s a pus din nou gips de asta data definitiv pentru 3 saptamani. E lunga operatia dar e curata si inteleg din asta ca nu e infectata, macar atat.
Cristi e mai bine dar tot a ramas acasa, il voi lasa la scoala de luni daca va fi 100% ok, are de recuperat f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mercedes, povestea mea legata de alaptare pe scurt:

Initial cand am vazut ce greu este sa alaptezi (complicatii, lapte putin, furia laptelui, mastita, bebe plangacios, fomist, cu trezit frecvent, cu nopti nedormite) am zis ca eu mai mult de cateva saptamani nu voi alapta. Deja imi cumparasem si laptele praf (sa fie). Vazandu-ma mama mi-a facut un scandal monstru cateva zile, pana am ajuns la sentimente de vinovatie in sinea mea (ca nu sunt suficient de mama buna sa ma "sacrific" pentru binele copilului meu, ca pretuiesc mai mult somnul si odihna mea decat sa-i dau anticorpii lui bb). Intre timp, am citit TOT ce se putea citi de pe net si de aici legat de alaptat (multe multumiri celor de la "alaptat help-line" ) si de atunci fac si pe dr...u'n patru sa alaptez cat mai mult posibil. Exemplu: aseara al meu bb plangea cu sanul in gura (avea gazzze) si mama repede: hai sa-i dai si completare, ca nu se satura! Am facut urat, dar urat de tot! Azi i-am pus gand rau laptelui praf, mai bine fac ciocolata de casa decat sa am "ispita" pe langa mine!
Nu vreau sa devin mama "eroina" cu alaptat ani in sir, insa mi-am propus sa alaptez cat pot de mult (mi-am pus in gand niste limite mici: pana la o luna, acum ca ajungem in curand acolo, voi pune limita doua luni si tot asa). De voi zice din start X luni, cu siguranta ma voi descuraja la un moment dat!

Scuze ca am citit in diagonala, multa sanatate celor mici si multa putere Biei sa treaca peste perioada urata! (saraca, cu gips asa de mica! ) Iar Cristi refacere rapida dupa raceala!

Lora, azi numai am ciocolata in casa, nici praji! Ma tot dadeam la frigider, insa in afara de lapte si ceva branzeturi nimica! Ah, si ciorba mamei, care in loc sa bage amestecul de legume pt ciorba mi-a bagat punga de "chinese mix" Buna idee cu chiftelele!

Doina, pai la cat de pregatita esti tu ca insotitoare poti da tu linistita cursuri!

Raluuu, azi faci treaba in casa sau cum? Numai ai timp de forumit?

Olim, spor la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, bine ai facut cu dulciurile, felicitari! Ai grija mare la alimentatia ta, pentru ca asta mananca si bebe din lapte si gazele au o mica-mare legatura si cu asta!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

black-bafta la cat mai mult lapte.
Eu cu cristi am tras-o o luna, doua deci f putin cu completare de lapte praf dar cu bia am zis ca poate eu am gresit si in timpul in care am fost la spital m am dus la acel aparat sa mi desfunde canalele... in loc de lapte mi a iesit sange.Tot nu m am calmat ca una din asistente imi tot repeta ,,nu exista femeie care sa nu poata alapta,, desi una din dr. mi a zis ca n are sens.... In fine peste noua zile de cand am nascut( exact de ziua mea) , am fost adusa inapoi la maternitate cu salvarea ca ma apuca tremuratul de numa ,miscam patul.. investigatii nimic( eco intra, extra ) probabil infectie cica, in fine am iesit de acolo pe raspunderea mea cu o gramada de antibiotice( mai bine zis cu reteta sa merg sa cumpar).Asa si sa nu uit am luat si homeopate in acea perioada.

Mergi la inceput