Gemanutzele intampina primavara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ralu, inca n-ai aparuuuuut???

sunt intr-o pasa proasta, n-am vrut sa va stric cheful...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluuu, azi faci treaba in casa sau cum? Numai ai timp de forumit?

Azi... cam asa ceva... Am ratat ziua de ieri

Mergi la inceput

Va spun noapte buna, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ia poftiti la o cafea, ca azi beau si eu, din cauza de dormit in reprize foarte scurte.
Ralu, sper ca azi esti mai bine!
Doina, ce mai faceti?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, sa-ti treaca pasa proasta cat mai repede! (iar scriu cu bb in brate) Vezi ca-i vineri, duminica-i Martisorul, poate te scoate al tau sotior pe undeva (ca doar e PRIMAVARAAAA!)

Mercedes, imi pare rau ca experienta legata de alaptare a fost una cu ghinion! Nu conteaza! Ai niste copii frumosi, sanatosi (cum se simt azi? ) Ma gandesc ca ce ai patit a doua oara sa fi fost vreo mastita?

Lora, incep si termin ziua cu ceai de ... chimen! Dar vad ca tu de cateva zile numai ceai oferi! Te-ai lasat de cafea? For good? Cum ai reusit?

Azi:

Concentreaza-ti gandurile doar pe treburile importante ale zilei, fara nici cea mai mica abatere, si atunci vei excela. Te poti intalni si cu banii, dar poti - la fel de bine - sa inchei cu succes mici intelegeri. Daca, insa, vei permite ca sentimentele sa dicteze directia in care sa te misti, neintelegerile iscate te pot implica intr-o deraiere de la planurile initiale. Nu lasa pe nimeni sa te atraga in vreo cearta.

si

Nu te sfii sa-ti urmezi visele. Vei gasi oportunitati de avansare in tot ceea ce faci. Simti un impuls de a face ceva pentru cei din jurul tau. Te implici in diferite proiecte din comunitatea ta, sau participi la un eveniment cu scopuri caritabile. Afisezi o atitudine independenta si impersonala. Toata lumea din jurul tau primeste acelasi tratament si nu faci diferente. Incearca totusi sa mai lucrezi la acest capitol si sa ai un comportament mai cald fata de persoanele cu care intri in contact

Despre noi... aseara am avut parte de un concert facut de bb ceva de speriat! Niciodata nu a urlat asa de tare, nimic nu-l consola, nici tzitzi lui mami, nici baitza, nici suzeta, nici bratele lui tati, nimic! Dupa ce si-a facut damblauau a cazut rapus de oboseala. Lucru bun: a noaptea ca niciodata!
Planuri pt azi: pus masina de spalat si sa fac o baieee!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:

'Neata!
Ia poftiti la o cafea, ca azi beau si eu, din cauza de dormit in reprize foarte scurte.

Ahaaa, si io care credeam ca te-ai lasat!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

De fapt, m-am lasat de a doua cafea, aia pe care o beau acum..ca aia de acasa e prea importanta....inca. As vrea eu sa pot renunta si la aia, dar cred c-ar trebui sa-mi iau concediu vreo luna sa reusesc...
Fiica-mea a racit iar... Abia scapase, era f. bine si asta noapte i s-a infundat nasul si a inceput sa tuseascaaaaa.... Problema e ca nu mai stiu cum sa-i dau siropuri, ca nu vrea sa le ia si daca insist vomita...isi face greata singura... Ea, care pana luna trecuta nu racise... Dar trecem noi si peste asta, ca doar vine primavara!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Off Lora, cum zici ca treci de una vine alta! Multa sanatate micutei, caldura, ceaiuri calde si poate merg si metodele babesti??? (ceai de ceapa, sirop de brad). Nu-s gustoase , dar poate-poate...

Mergi la inceput

Citat:
Ralu, sper ca azi esti mai bine!

hmmm, nu chiar, dar supravietuiesc eu cumva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Raluca, sa-ti treaca pasa proasta cat mai repede! (iar scriu cu bb in brate) Vezi ca-i vineri, duminica-i Martisorul, poate te scoate al tau sotior pe undeva (ca doar e PRIMAVARAAAA!)

unde e primavara, Black???
A ajuns la Brasov? Ca la Iasi nu e. Inca nu e.
Maine plecam undeva... in afara, sa respiram aer curat.
Astept ceva raspunsuri pe saptamana viitoare si de asta nu-s in pasa buna. Se pare ca nu e tocmai de bine. In fine, vad eu.

Mergi la inceput