Gemanutzele intampina primavara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

http://www.flickr.com/photos/35111953@N05/3305709035/in/photostream/
Aici sigur incerca sa-mi zambeasca mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

tot la mama! va scriu cu maimuta mica in brate (sta cu tzitzi pe post de suzeta, are ochii maaaaari deschisi). cred ca se cerea in brate

de fapt voia sa vorbeasca si el cu noi...

Citat:
oricum, am ramas plcut surprinsa ca se compoata exemplar ca bunica! este de fapt primul nepot la ea in neam!

sper sa nu-i treaca euforia de inceput si sa zici altceva mai incolo.

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/35111953@N05/3283607427/in/photostream/
uite si tu ce baieti frumosi ai.
Restul, chiar nu mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
[, dar o sa fie bine, crede-ma...prima luna e mai dificila. Aveti grija de voi si pupam bebele!

Lora, imi vine sa te pup! Pai sambata incheiem prima luna! Sa inteleg ca de luni bble meu va fi de pus in expozitie???

Stiu, stiu de ciocolata si de cafea (am trecut pe aia decofeinizata ca de lasat no way! este un drog deja pt mine). Evit leguminoasele, insa numai stiu ce sa mananc (oricum azi eu tb sa gatesc si n-am nici o idee)

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/35111953@N05/3283605071/in/photostream/
deja ma ia cu fiori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, vazut poze....e un dulceeee!!! Asa as veni pana la tine de-as fi mai aproapeeeeee.... Eu la Iustina am folosit produse de la Avene pentru baie, creme etc. Am auzit ca si Mustela ar fi f. bune, nu contin parfum, nu sunt iritante...pielea bebelusilor e f. sensibila si cremele din comert contin atatea prostii ca mai rau le facem.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, nu evita legumele! Poti manca legume fierte, din piata cumparate, de la tarani. Carne de vita poti manca, n-ai de unde cumpara un pui de la tara, un curcan, ceva??? E atat de rea carnea asta de pui din comert...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri!

Pai Lora, hai! Te astept cu bratele deschise, cu sfaturi cu tot! Creme avem de la Topfer, Mustela si Bepanthenul miraculos! (l-a vindecat de un inceput de eritem fesier). Am renuntat insa la servetelele de fundic (chit ca erau pampers sensitive). tot sfanta spalatura cu apa calda dupa fiecare kk este baza!

Raluca, sa iei notite, mama, da???? ca nu se stie cand vei avea nevoie si tu! Chiar, pe cand bebele???????????????????????

Mergi la inceput

Aoleu, da' toata lumea are un fix cu mine?

Iau notite, da' ma trec fiori. Pe cuvant.
Mai bine va aduc pe voi la mine. E mult mai simplu, la nevoie.

Mergi la inceput

Pai legumele evitate sunt: mazarea, fasolea si varza. Mananc morcovi si cartofi. Carnea de pui.. nu prea! De fapt, orice fel de carne. Mi-am facut si peste intr-o zi dar nu m-am atins de el. In schimb, bag la dulciuri ceva de speriat! Noroc ca beau mult ceai de lactatie, mult lapte si supa zilnica (si cu toate acestea eu sunt inca constipata!)

Mergi la inceput