Gemanutzele intampina primavara
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Bine, mey, hai ca-mi iau io a doua, te las prima pe tine, sa nu zici ca nu-s draguta...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LoraG76 spune:
Daaaa, am...teoretic, ca-i apartamentul statului, e ANL cu chirie.
Lora, mami de Iustina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Poze mai noi cu bb Dragos www.flickr.com/photos/35111953@N05/" target="_blank">aici
Copilul meu este movaliu de la violetul de gentiana (are pielicica subtire si cam a inceput sa se descuameze lasand in urma rani )
Cu examenul am lasat-o balta... alaptarea pentru mine s-a dovedit o proba mai grea si mai dificila decat orice nastere si travaliu. Ma ambitionez sa-mi alaptez copilul, chit ca asta a insemnat o mastita frumoasa cu mers la urgenta, cu antibiotice, cu muls de numai stiu nici eu de cate ori pe zi, cu pus bb la san si din jumate in jumate de ora... Sunt zombie, cand credeam ca iote doarme si al meu 2 ore legate in care puteam si eu sa adorm, au inceput colicii (mama lor de colici!
) Si aseara si azi dimineata a supt printre sughituri de plans, chircit, plin de gaze. Si bineinteles ca la nici 5 minute a dat afara tot-tot. Acum doarme linistit, insa ce-o fi mancat cu adevarat, numai el stie!
Am inceput sa tin regimul de alaptare, se pare ca m-a tampit o pofta de dulciuri saptamanile acestea de-am ajuns sa arat ca in luna 5 de sarcina (cu burta si tot tacamul). Sotul mi-a dat deja ultimatum: de azi musai sa port burtiera, taiat ratia de ciocolata (care era cam 2 pe zi) si de prajituri. Acu' cica mananc iaurt bifidus cu cereale de porumb.
Noutati.. nu prea avem! M-a stressat acum 2 saptamani un pediatru de la clinica unde am nascut ca al meu bb nu ia bine in greutate. Si de aunci asta mi-e ocupatia cea mai importanta. Nu stiu de mine, fac dus in 5 minute, mananc pe apucate (cred ca de aici si pofta de dulce), dar sunt cu bb mai mereu agatat de mine: daca nu la san, macar in brate. Si s-a obisnuit asa! Noaptea eu dorm cu el, tata in alta camera, si de multe ori il iau la mine in pat cu tzitzi la discretia lui (milk bar
) poate, poate ia in greutate!
Azi:
Gandeste-te la o minivacanta in momentele de repaos sau inscrie-te la un seminar ori un targ care sa-ti ofere un nou orizont si cateva optiuni interesante. Viitorul tau poate cunoaste o schimbare de directie, iar tu sa fii ceva mai fericit(a). Si la capitolul seductie stai foarte bine, iar sanse de a te alatura, intr-un fel sau altul, de persoana pe care o consideri speciala iti da sperante pentru viitor.
Am citit horoscopul tau Raluca, insa eu stand in casa (daca am iesit de 3 ori in aproape 4 saptamani) nu am cum sa cheltui! Dar abia astept vremea frumoasa sa ies cu bb la ... cumparaturi! Desi intru cam in toate hainele de dinainte de sarcina (nu am incercat inca fustele mini).
Off, iar plange cel mic! Revin dupa ce-i dau sa pape!
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Daaaa, am...teoretic, ca-i apartamentul statului, e ANL cu chirie. |
Oricum stai mai bine decat mine.
Presupun ca-i chirie de aia de forma, mai mult.
Deci mai poti astepta
![](icon_smile_big.gif)
blackgirl0 spune:
Sperietura falsa! Era de fapt chinuit de gazzze... Mi-e asa mila de el (chit ca-i dau de toate impotriva colicilor, se pare ca sunt apa de ploaie). Ma gandesc insa ca este doar o perioada si ca vor trece!
Lora, pupici !
Olim, la fel!
Stiu ca ati intrebat de noi, insa daca va spun ca practic eram la 2 pasi de depresie! Ce mai... duminica seara am si plans ca ce ma fac eu singura peste zi cu bb? (sotul urma sa mearga de luni la munca). La femeia isterica si problemele sunt mai mari!
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Poze mai noi cu bb Dragos www.flickr.com/photos/35111953@N05/" target="_blank">aici |
Acum bag vizionare
![](punk.gif)
Credeam ca ai salutat si ai fugit... Asteptam sa vad daca mai zici ceva sau nu.
Copilul meu este movaliu de la violetul de gentiana (are pielicica subtire si cam a inceput sa se descuameze lasand in urma rani ![]() |
Eu, ca de obicei, nu ma pricep, dar presupun ca bine nu e
![](bang.gif)
Cu examenul am lasat-o balta... alaptarea pentru mine s-a dovedit o proba mai grea si mai dificila decat orice nastere si travaliu. |
Si noi credeam ca esti cu burta pe carte. Las' ca ai tu timp si de examen.
Stati tot la mama ta sau v-ati dus acasa?
Si stii ceva, nu mai pune chiar tot la suflet din ce auzi in stanga si in dreapta.
Nu-s eu in masura sa dau sfaturi, da' uite-asa poti da intr-o depresie de nu ter vezi. Mai cere si alte pareri, la alti medici. Stii tu mai bine decat mine.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Stiu ca ati intrebat de noi, insa daca va spun ca practic eram la 2 pasi de depresie! ![]() ![]() |
Adica sunteti la casa voastra, din cate inteleg...
Pai uite, vezi ca si tu era sa ajungi in depresie? Iti dai seama cam in ce hal cad eu, la o adica?
![](bang.gif)
LoraG76 spune:
Black, parca vorbesti de mine cand abia nascusem! E normal tot ce scrii tu aici, daca te pot consola putin cu asta, e bine!
Stiu ca nu e usor, dar iti spun din experienta ca in curand toate vor trece!
Ma uit acum si pe poze. Nu-ti fa griji prea mari cu luatul in greutate, o sa vezi ca o sa-si revina in curand! Si sotul tau are dreptate ca ti-a strans dulciurile, asta il agita pe bebe si consumul de ciocolata in exces, indeosebi... Ai grija tu ce mananci ca sa-i fie lui bine! Trebuie sa mananci ceva intre regim si mancare sanatoasa si naturala, care sa nu-i dea aciditate si gaze. Stiu ca e usor pentru altul sa spuna si greu pentru tine, dar o sa fie bine, crede-ma...prima luna e mai dificila. Aveti grija de voi si pupam bebele!
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
tot la mama! va scriu cu maimuta mica in brate (sta cu tzitzi pe post de suzeta, are ochii maaaaari deschisi). cred ca se cerea in brate
si noi ne-am gandit la varianta ANL in chirie, de fapt ieri ne-am si interesat, daaar... apartamentul respectiv este deja scos la vanzare. asteptam primavara/vara sa ne mutam (chit ca o sa-mi para rau de zona: ultra centrala ), curte, padurea la 2 pasi, liniste, zona rezidentiala! insa daca trebuie....
am uitat sa va spun ca acum 2 saptamani mi-a venit si socrela in vizita 2 zile. a fost ok femeia, mi-a adus prajituri , a stabilit impreuna cu mama ca noi (io si fi-su) avem alte idei de cretere a bb-ului decat cele de pe vremea lor, ca suntem niste caposi ca nu vem sa le ascultam!
ele au vb, noi ne faceam ca le auzim! oricum, am ramas plcut surprinsa ca se compoata exemplar ca bunica! este de fapt primul nepot la ea in neam!