Gemanutzele intampina primavara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

25 februarie 2009

Faceti unele cheltuieli suplimentare astazi, si asta nu va prea incanta. Ceilalti apreciaza eforturile dv chiar daca nu va spun in fata acest lucru. Incercati sa fiti mai deschis provocarilor

Mergi la inceput

Ajutorul colegilor sau partenerilor ar fi binevenit, numai sa apelezi la ei. In plan profesional, daca nu te vei lasa influentat de planul sentimental, dand dovada de luciditate, vei avea o colaborare buna cu colegii.

Mergi la inceput

In ultima vreme ti-ai cam pierdut simtul valorii si esti impovarata de cheltuieli inutile.

Incearca sa iti planifici bugetul si sa nu te abati de la el. Vine o perioada in care existenta banilor este cruciala.

Daca vei duce lipsa, te vei afunda intr-o stare de depresie pentru ca nu vei putea tine pasul cu prietenii tai.

Obiectivele tale s-ar putea sa intre in conflict la un moment dat cu nevoia de a iesi din tipare. Incearca sa nu iesi prea mult in evidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

va scriu si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waaaaaw, ne luam caseeeeee....
Black, ai aparut, mamico...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

25 februarie 2009

Iti cresc veniturile, ca urmare a unei sume mari de bani pe care o primesti fara sa fi facut demersuri in acest sens. Ai posibilitatea sa achizitionezi acum un obiect important. Daca duci o viata sedentara, pentru a fi in forma este bine sa incepi practicarea unui sport. Fa acest lucru in mod regulat si te vei simti revigorat.

mda, se baga azi salariul si ma duc sa platesc intretinerea. Sigur cresc veniturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da' la mine nu-i zi de salariu....cred ca ma pacalesc astia, cu toate ca n-ar fi rau sa primesc si io ceva bani...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

va scriu si eu!

helloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Waaaaaw, ne luam caseeeeee....

Eu, prima. Voi, fete cuminti, stati la rand.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Da' la mine nu-i zi de salariu....cred ca ma pacalesc astia, cu toate ca n-ar fi rau sa primesc si io ceva bani...

Pai iti pica o suma mare de undeva. Nu vezi ca asa zice?

Mergi la inceput