Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Camelia!!!!!!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

bine v-am regasit!

iata ca am aparut si noi in peisaju' marin! adica aparuseram deja ieri la Ina unde a fost f. primitor si cu multe dulciuri (ciocolata aceea neagra m-a dat pe spate.. pana la urma ce era?)
Nu raspund in particular pentru ca ar fi tone de scris... O sa reiau incet...
Da, imi place, din poze freza lui Andicu, sunt interesata si eu de coaforul acela ca Angie, am vazut pitici mai frumosi si voinici decat i-am lasat(Serban-zambaretul, Pupicu-cu-mamicu-batzee),Gabitzu mancacios, Briana fetita dulcica si curajoasa si Sofia -brr!, o posibila nora cu personalitate!!)
Azi am fost sa ne facem in sfarsit vaccinul de un an (dupa 3 luni intarziere) sa ne aprovizinam cu medicamente si sa asteptam cele cateva zile de risc febril (dupa vaccin).
In functie de cum se deruleaza saptamana asta, voi testa si rezistenta lui Matei dobandita la Bucuresti- am schimbat imunostimulatorul viral, alimentatia etc
Pentru Menuet: puzzle-ul respectiv l-ai luat din Kaufland?

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!

Am o veste proasta: am racit! Nu stiu cum am reusit, ca afara n-am fost decat din casa la masina si de la masina in casa. Sper sa nu ia si Sofia, s-o luam iar de la capat cu aspirator, ser si alte medicamente.

Ca sa nu facem planuri aiurea, ca nu stiu daca-mi trece pana saptamana viitoare, o sa amanam intalnirea de la mine, sa nu va suparati, dar cu mine racita nu cred ca vreti sa va-ntalniti!

In afara de osciilo ce mai pot sa iau pentru raceala? pot sa ii dau si sofiei preventiv (ca am auzit-o stranutand azi dimineata si pe ea)?

Deci dupa noi au mai venit Mav si Mokika, imi pare rau ca nu ne-am vazut si cu voi! Alta data sper!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani sarbatoritilor mici si mari (din ultima perioada)!

Adriana multumesc! Sarcina usoara si numai bucurii!

Am vazut pozele, cu pitici si mamici, de la petreceri, toti protagonistii sunt frumosi!
Felicitari pentru initiativa Isidora!

Va doresc o zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani, Camelia!!!!!!! Multa sanatate si sa fii iubita!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooo...sau Eh-Oh! cum zic Teletubbies ( cu care suntem mai nou ocupati cand si cat se poate) ...

Ma mir cum mai pot sa zambesc, ca sunt chiauna, Filip nu m-a lasat sa dorm deloc azi-noapte, cred ca s-a dat startul serios la iesitul caninilor de jos, ca se tot trezea plangand..am dormit fix vreo 2 ore, cred, ca atunci cand adormea asa se freca in pat ( mi-am luat la picioare in burta si in cap de nu mai stiu) ca nu puteam sa inchid ochii neam!
AM vazut pozele, suuuper! l-am vazut si pe Mateias, pe care nu-l mai vazusem demult(bine-ati revenit la Cta! ), si ma bucur sa-l revad, si gasca vesela dom' inginer Serban, Pupinelul , Sofia, Briana si Teo. Mai da ce v-ati dragalit si smotocit voi acolo! vorbesc de Angi si Mada cu puii lor!

Multumesc de complimente, tunsoarea mi-a facut-o Cami Tugearu, la salonul ei Infinity by Camelia Tugearu, pe Mamaia, inainte de intersectia cu I. Gh.Duca, pe dreapta, langa o benzinarie..ceva cu "..2000". SI coafurile de dinainte, tunsoarea bob, coafura pe bob de la nunta lui fratello, tot ea le-a facut. Si mie imi place tare mult ce face.
Angi, merci de link, super jucarii la Casa Retro! nici nu stiam de ei!
Creem, insanatosire grabnica!

De sambata o intalnire in City Mall, asa , intre gagici, ce ziceti? la o cafea, un cascat de ochi pe la magazine..spuneti voi ora mai potrivita, daca sunteti interesate de idee! eu pot weekendu asta ca am bunicii pe receptie sambata toata ziua, asa ca va astept pe voi sa hotarati.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Creem pe mine m-a pus Ina la socoteala doar asa, din inertie... da' sa stii ca am ajuns f tarziu si am stat doar juma de ora.
Ieri am avut o zi grea, lui Anto ii ies dintii....

Andre, vaccinul a fost de la stat sau cumparat? Ca pe noi ne-a anuntat dr de fam. ca n-are vaccinul de 4 luni pt Anto.... Daca stiam ca va urma asta, cumparam de la 2 luni un vaccin mai bun... si acum continuam... Asa, e cam aiurea... Nici nu stiu ce vom gasi la farmacie, dar bine ca ai amintit de vaccin, ca uitasem..... si intr-o sapt. trebuie sa-l facem si noi....

Ina, frumoase poze..... Chiar ca v-ati distrat!

Mokika, te rog s-o treci si pe Cami(26.02.1976) pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Cu foarte mare intarziere imi fac si eu aparitia ,sper sa ma mai primiti printre voi.Peste o saptamana pitica noastra face 3 luni, cam tot atat am si eu de cand nu am intrat pe aici si nu stiu cum a trecut timpul.Am nevoie de meditatii pentru organizarea eficienta a timpului ,nu imi ajung 24 de ore pe zi si nu vreu sa creasca atat de repede pitica.Opriti timpul!
Despre pitic...nu imi aduc aminte daca v-am povestit despre ea ...daca da ma repet...s-a nascut pe 4 decembrie 3500kg si 51cm ,apgar 9...si am botezato Ioana Teodora,o strigam Thea sau in muuulte alte feluri.A avut icter prelungit care a necesitat tratament cu fenobarbital.iar cand am scapat de icter am gasit un pui de raceala pe care l-a luat de suflet pitica si a fost nevoie de internare sa ii dam de cap .Acum suntem bine,am ramas din nou singure (tati a trebuit sa plece cand noi eram internate) dar ne descurcam....
Marti am fost la vaccin ,fetelor am o fetita tare curajoasa la prima intepatura nu a scos un sunet dar la a doua a aratat ce poate...si daca vrea poate.

Da semne de trezire..imi cer scuze dar nu am mai citit nimic de anul trecut si sint in urma rau de tot nu cred ca voi avea timp sa recuperez.Sper ca toata lumea e bine.

La multi ani Alexandra de Camelia!Si pentru Mamacita La multi ani! cu realizari pe toate planurile si sanatate cat cuprinde
Nu stiu daca voi putea sa mai intru pana duminica asa ca va urez de azi o primavara frumoasa ,calda si fara viroze.

Ioana Teodora aici o puteti vedea pe pitica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Hellooo...sau Eh-Oh! cum zic Teletubbies ( cu care suntem mai nou ocupati cand si cat se poate) ...

De sambata o intalnire in City Mall, asa , intre gagici, ce ziceti? la o cafea, un cascat de ochi pe la magazine..spuneti voi ora mai potrivita, daca sunteti interesate de idee! eu pot weekendu asta ca am bunicii pe receptie sambata toata ziua, asa ca va astept pe voi sa hotarati.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

nu ma oftica...... noi mergem la un botez sambata asta....

Mergi la inceput