Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Raspunsuri - Pagina 15
doinabita spune:
Eu nu am vesti prea bune...Am fost eu internata pentru probleme de fiere, tensiune si altele...am stat cam mult internata...azi m-a externat si incerc sa imi fac ordine in ganduri.Dan este la fel, face recuperare cu tatal si sora lui.Escarele mai sunt inca...se inchid greu...UFFFFFFFFFFFFFFFF...
doinabita spune:
Dupa ce am venit eu de la spital, am avut probleme cu Dan...a facut iar o cadere...lipsa pofta de mancare...total...slabea...acum s-a stabilizat.Cu perfuzii, vitamine, cu analize facute inainte.Parca e inceput ....de sfarsit...
Liana30 spune:
nu am mai intrat demult..ce face Dan?cum e?
va pup
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
doinabita spune:
Liana, nu avem noutati in bine, problema este ca nu reusim cu tot ce facem sa achitam retul de 928 euro catre firma care ne-a vandut bicicleta.Fiind cu salarii de bugetari si eu si sotul ni s-a apliat si noua micsorarea cu 15,5% si se cunoaste rau...abia facem fata la cele zilnice.Doamna de la acea firma s-a cam suparat pe noi , iar noi suntem in imposibilitate de pplata.Escarele vor trebui operate, dar asta cand vom ave bani sa putem merge la un spital din Bucuresti.
Am incercat o mica "afacere" pe langa casa dar fiind criza nu merge nimic...
Liana30 spune:
doina imi pare sincer rau.incerc sa va ajut ,imi intind din nou antenele poate reusesc ceva.
va pup si ma rog sa va fie bine.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
doinabita spune:
Nouatati nu avem.Dan face gimnastica recuperatorie cu aparatele cumparate.Azi a facut chiar record: 8 ore la bicicleta si standing.Cu pauza de o ora intre ele.
felicia74 spune:
Of, ce greu va e
V-am transferat acum o mica suma. Cand poti, te rog sa confirmi primirea banilor deoarece am folosit card readerul si nu stiu daca am urmat toti pasii bine.
Sa aveti parte de un Craciun linistit si cu sanatate!
Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
aka spune:
Doina n-ai mai scris de foarte mult timp.
ce mai faceti?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna