Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)
Raspunsuri - Pagina 6
ceamica spune:
valentina , sanatate multa ! am patit-o si eu insa i-am dat-o si lui sebastian din pacate!
teodora
, ce zici tu acolo cu faza de platou cred ca i se poate intampla la gradi ! concurenta , asimilare multa informatie , apoi stationare! d-aia eu vreau sa mai copilareasca !
da' de citit povesti ai facut-o si tu vad !noroc cu cineva iubit care a zis stop !
plec si eu la somn , noapte buna
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina PS. Sofia niciodata nu putea sa faca exact la varsta scrisa pe jucarie jocul respectiv Si stiti ceva? nu-i deloc geniala:) fetita asta e geniala: copil 7 ani http://www.youtube.com/watch?v=p7EHL30Tut8 eu una sunt pilaf. Aceasta Aimi va fi o mare,. mare pianista...daca nu se va arde lumanarea la ambele capete. Are o naturalete, o intelegere care pe mine personal m cuceresc si ma impresioneaza pana la lacrimi. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Mami Myral ca bine le mai zici![]() Serios acum,desi multe dintre noi nu recunosc,au cam intrat in panica Cum Dumnezeu sa pretinzi atatea lucruri de la un copilash de nici 1.5 ani?Inca sa-i mai suspectam si de retard intelectual ![]() Hai mai mamici,sa fim serioase totusi! Cu riscul de a-mi lua o remorca de rosii in cap,unele povestioare sunt putin exagerate.Nu dau exemple. Eu chiar sunt hotarata sa-l las pe Mihnea sa-si traiasca frumos copilaria.Pe bune.Il las si la desene animate si pe canalele de muzica.Jucariile sunt cele pentru varsta lui-adica 1 an,1.5 ani.Simple.Are masinute pe care le plimba,niste chestii de contruit de la Fisher Price,de bagat forme,jucarii muzicale. Nu are abecedare,abacuri,puzzleluri....I le voi lua si pe astea,dar cand voi simti ca e pregatit sa le recepteze asa cum trebuie. Carti?Avem,fara numar,fara numar.....Ce face cu ele?Le rupe,le roade,le calca in picioare(la propriu),in niciun caz nu le studiaza atent,nu asculta ce-i spun/citesc,nu se uita la imagini(desi sunt extrem de frumoase si sugestive). Inca o data:nu vreau sa supar pe nimeni cuu mesajul asta,dar eu n-o sa-mi compar niciodata copilul cu altul de varsta lui.Nu am de ce.Poate ca unul care acum capteaza extrem de multe informatii,la un moment dat va intra intr-o faza de platou.Ce sa creada bietul parinte atunci?Va intra in panica ca i s-a ,,nerozit'' odorul. Ii admir sincer pe cei ce sunt f precoci pt varsta lor,dar ATAT.Nu ii consider un etalon si cunostintele lor nu vor constitui un target pt puiul meu! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Noh...m-am linistit...ca incepeam sa cred ca nu ma ocup cum trebuie de copil.
Reconosc ca i-am luat puzzle...din 6 piese cu Anpaman...dar ii place sa le scoata si apoi sa se uite la ele,sa le rontaie si daca vreau sa le pun in ordine face scandal mare...
Acum depinde de aptitudinile fiecarui copil...dar la fel cum zice si Myral...consider ca oricum vcor invata la varsta care trebuie tot ce au nevoie sa stie.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Annisia ce patanie!!!Io cred ca tremuram toata,mai ales daca eram si cu copilul dupa mine.Iar faza ca ai ratat o filmare...e de neiertat![]()
Tin minte ca aveam vreo 17 ani si un tigan a sarit la bataie la un tip...asa amintire horror am...cum arunca cu pumnii in fatza tipului...Apai cum o fi fost cu saracul "infractor".
Diawa cred ca faza cuplanta a fost o intamplare.S-a speriat probabil destul de tare si a reactionat asa.Ca acum rupe flori cu nonsalanta
chiar daca ii repet eu ca si florile fac "au-au"![]()
Yaia tare dragute creatile lui tudorash.Sa ne mai arati cand ai timp si chef.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
mihailescu teodora spune:
'neatza!
Vad ca io sting lumina,io dau
!
Un inceput de saptamana usor si linistit!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
M-a mancat in dos ieri si am baut cam multa cola
Drept pt care,aseara cu chiu cu vai m-am asezat in pat pe la 1,nu ca mi-ar fi fost somn,dar trebuia musai(scuze pt pleonasm
)
Acum sunt pe baricade si parca as avea nisip in oki,asa ma simt!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Ceamica,Devylla
!Stati pe pace!De mult timp imi statea pe limba sa spun ce cred eu despre precocitatea copiilor si pretentiile noastre in ceea ce-i priveste!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
ramonaiani spune:
'Neatza.
Ne-am reintors pe meleaguri nemtesti
. Fuse frumos acasa, ne-a rasfatat mama pe amandoua - si pe mine si pe pitica. Din pacate n-am putut sa socializez prea mult - primele zile am avut contractii (de, vizite la mama soacra
) si ultimele am fost plecata la bunici in provincie.
M-a vizitat insa Valentina cu piticul. Andrei e un baiat scump foc si foarte energic. Face cam tot ce face si Eliza mea, insa se vede clar ca-i baiat: Eliza nu se dueleaza cu betele de la baloane
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana ...insa am ajuns aici, fiindca de multa vreme primul lucru pe care il face dimineata este sa-i dea drumul la calculator, are o lumina albastra tare faina si atragatoare, si dupa ce intamplator a descoperit ce face, l-a butonat la greu, asa ca pt. a evita stricarea calculatorului si tastaturii, ii dam o ocupatie. |
Aha, credeam ca Eliza e singura care cand se scoala dimineata cere sa ii dam drumul la combina muzicala! Asta a ajutat la noi foarte mult, pt ca pe langa muzica, mai da si stiri / reclame in limba germana. Asta a ajutat-o sa se familiarizeze cu limba si acum nu mai urla cand stau de vorba in germana cu alte persoane (asa cum facea cand era mica-mica).
Noi aveam probleme cu butonul de RESET, pe care il apasa de 20 de ori pe zi - sotul l-a deconectat fizic din calculator, il inchid doar din START. La televizor apasam pe TELETEXT cand ni se pare ca e ceva ce fata n-ar trebui sa vada.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
bebeka spune:
Neata!
Eu tocmai savurez un pilaf pe care l-am facut; supa cu galusti acum am luat-o de pe foc.Daca m-a trezit fata la 6 si n-a mai vrut sa doarma pana la 8,30!Acu astept sa se trezeasca...
Mare dreptate aveti Sabina,Teo, Myral ,Ceamica 

Si totusi cate din cele care zic acumasa n-o sa bombardeze copilul cu meditatii engleza,germana,sport,balet etc.Cunosc pe cineva care pleaca de dimineata cu copilul si vine seara o tin din meditatii in meditatii si pian si canto si pe mama naibii...
A mea e mare amatoare de carti mi le aduce de cateva ori sa citim... Sunt doar carti cu poze care arata bluza, pantalon ,galeata ,castron etc...Iar la Motanul incaltat eu citesc imaginea adica motanul a plecat de la casa lui,castelul,merge pe poteca; pe poteca sunt floricele si iarba uite si un gandac, o gargarita, ciuperci,apoi trecem la foaia 2 si tot asa..

Cum Dumnezeu sa pretinzi atatea lucruri de la un copilash de nici 1.5 ani?