Prietenie la pleneala*30*-Amintiri de demult

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Neata fetelor

Vero hai la o tzigare ca Vio e ocupata cu ecuatiile

Auzi,crec'ca-i cu ochi.La 2 saptamani e mult prea devreme ptr a se putea vedea la eco.Daca dr ti-a dat sa iei pastile ca nu stiu ce cauza hormonala ar fi,io te-as sfatui sa nu le iei.Cel putin deocamdata.Eu cand am aflat ca's gravida eram in 8 sptamani iar la eco se vedea bebe ca un bob de fasole.Deci mai asteapta nitel..e mult prea devreme

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Delphinas, bine-ar fi sa faci si-un test de sarcina...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La mine, la ambele sarcini ,testele alea cu pishu au fost incerte ... a doua liniuta era roz de abia se vedea ...prima oara am fost cu testul la farmacista si-am intrebat-o daca pot fi insarcinata pe jumatate ...la mine s-a vazut la eco la 7 saptamani ...la fimiu am stiut parca de prima oara ca's insarcinata ,aveam un fluture in stomac, si'o stare de greata ,plus lesinuri ...naspa ca m-au tinut 3 luni ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Bey, sa ziceti mersi ca nu sunteti in pielea www.picbox.ro/image.php?key=00a6d0d1655e60e59028438f6c302f7d" target="_blank">dom'soarei!! Freaky people!!

daca si aia se mai poate numi fata...eu maine ma fac

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Sa ne mutam la Capitolul 31 - Alaturi de Gabitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Fetelor, poftiti la CAPITOL NOU

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea
Vero hai la o tzigare ca Vio e ocupata cu ecuatiile
Auzi,crec'ca-i cu ochi.La 2 saptamani e mult prea devreme ptr a se putea vedea la eco.Daca dr ti-a dat sa iei pastile ca nu stiu ce cauza hormonala ar fi,io te-as sfatui sa nu le iei.Cel putin deocamdata.Eu cand am aflat ca's gravida eram in 8 sptamani iar la eco se vedea bebe ca un bob de fasole.Deci mai asteapta nitel..e mult prea devreme

daaaa mai ales ca am ramas singura in birou...daaa sa iasa fuuummm.
Mi-a dat sa iau utrogestan ceea ce luam si in sarcina...deci nu ar fi o problema in privinta pastilelor. da am facut ieri eco si endovaginala si abdominala....nicaaa...zero barat...

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu
Delphinas, bine-ar fi sa faci si-un test de sarcina...

4 am facut mamicule...4 si toate uite asa I...inainte cand am fost si eu iesea...mai pala, mai o vedeam cu ochii mintii, mai mi-o inchipuiam...dar era...acum nimic...I si gata

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
prima oara am fost cu testul la farmacista si-am intrebat-o daca pot fi insarcinata pe jumatate

hai ca esti durere...cum sa intrebi ma daca esti insarcinata jumate? ai facut tu cum a facut o vara de-a mamei...se duce la eco si dr ii spune:"Felicitari, aveti gemeni!" la care ea dupa revenirea din soc o intreaba senina pe dr:"Da nu puteti scoate unul si sa raman doar cu unul?"

asa ca va rog tare mult....mobilizare generala....cautati rusii mei ca nu mai pot....beyyy si asa ma doare capu de nu mai pot...niste stari de dar nu au nica...moi si mumoase...

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

sa mori de ras...au deschis 2 capitole 31....oare e coincidenta sau pura intamplare???
oare ce o fi cu fetili istea???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

sa mori de ras...au deschis 2 capitole 31....oare e coincidenta sau pura intamplare???
oare ce o fi cu fetili istea???

poze, Just Me
ambitioasa

mare figura esti...2 capitole noi,si tu scrii tot in cel vechi?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput