Mamici si Gravidute Italia (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Ai dreptate Ely nu suntem toate la fel deci trebuie sa invatam sa acceptam si sa respectam parerea fiecaruia si nu sa ne aprindem sau sa ne atacam de fiecare data cd cineva are o alta parere decat a noastraDe multe ori vrei sa-ti spui parerea dar de frica sa nu starnesti polemici o lasi balta cu toate ca problema din punctul meu de vedere nu e ceea ce zici ci cum o zici...eeiii hai ca m-am intins

Somn usor fetele si mutumim pt aprecieri!Katia sa stii ca l-am facut singura la cat lipseste sotul de acasajoke joke joke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriroxy30 spune:

SALUTARE TUTUROR MAMICUTELOR SI GRAVIDUTELOR DE ITALIA! EU INTRU CAM RAR PE AICI,DAR POATE MA SCHIMBATI SI PE MINE DE LA MAMICI LA GRAVIDUTE,DEOCAMDATA,PANA LA INCEPUTUL LUNII AUGUST.DATELE MELE:UM.27.10.2008,IAR DPN.03.08.2009.MULTUMESC !

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!

Bionda ce baietel mare ai, a trecut repede timpul. Si e un scumpic foc!Intr-adevar seamana foarte bine cu tine.

Ely : succes la ecografie, sa vii cu vesti foarte bune, cu bebelina grasunica si sanatoasa! A mea la 31 de sapt. avea 1850 de grame ( tot 500 de grame la eco de 22 saptamani )si aprox. 43 cm!

Eu sper ca azi mergem si noi la cumparaturi pt bebelina, mi-a promis al meu ca vine mai devreme...mai ramane sa se tina si de promisiune ca dja ma apuca depresia. Mi se pare ca in fiecare noapte ma apuca contractiile di durerile de nastere. Cand imi propun cateodata stiu sa devin tare paranoica.

Azi am intrat in a 38- a saptamana si miercuri am prima monitorizare!!!Abia astept ca am inteles ca e foarte emotionant.

georgiana

37+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

neliacris- tu stii ce e mai bine pt. tine.
Dar nu trebuie sa te consumi pt. treburile astea,adica zici ce ai
de zis,si gata,nu te mai gandesti.Si eu eram ca si tine,dar am
zis ca trebuie sa ma schimb,altfel imi va fi f. greu,pt. ca mai tot
timpul dadeam de situatii din astea.Ma refer in general,asa e viata..
Sa ai si tu parte de tot ce e mai bun,sa creasca (,) Cris,si cand
ai chef de o poveste,noi suntem aici.

ely-aveam o stare de nervi,dar fara motiv,cred
ca din cauza ca au venit ,,musafirii" mai repede,si nu am fost
nervoasa inainte sa vina,ca de obicei...
Sa ne spui cum a fost la eco,tineam minte gresit,am crezut ca ieri
trebuia sa mergi...
E f. bine ca ai o fetita activa,asa stii ca e bine,nu-ti faci
probleme ca nu se misca...

Sunt de acord cu tine, bionda...depinde cum o
persoana isi exprima punctul de vedere,ca spus intr-un anumit fel,
(cum obisnuiesc sa faca persoanele despre care vorbeam ieri) nu
face placere.Eu accept fara probleme o parere diferita de a mea,doar
nu gandim toti la fel...

georgiana-pai tre' sa mergeti la cumparaturi,ca de
acum incolo,in orice moment poti sa nasti...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriroxy30 spune:

BUNA FETELOR ! LA NOI SARCINA DECURGE NORMAL,FARA PROBLEME,AZI AM FOST SI AM LUAT REZULTATUL LA TESTUL INTEGRAT,SI AU IESIT F BINE,RISCUL DE DOWN E DE 1 LA 55.000,IAR DE DTN(DIFETTI DEL TUBO NEURALE) E DE 1 LA 4000. SUNT FOARTE BUCUROASA SI SPER SA MEREGM INAINTE FARA NICI UN FEL DE PROBLEME !EU DEJA STAU ACASA IN MATERNITATE ANTICIPATA ! VA PUP SI NUMAI BINE !

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Am cumparat un mango ptr Ale...cum tre' sa-l dau? Nu am mai cumparat čana acum...habar nu am cum se mananca....

Eu sunt asa obositaaaa.....am un somn....o foame.....de aseara la 22,30 vroiam samananc spaghetti sau saworma....

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pių viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI bine ai venit si sarcina usoara.....incearca sa scrii cu litere mici...ca sa nu primesti ban...ca scris asa cu litere mari pare ca certi pe cineva....scrie prin regulamentul forumului. Ce vei avea?Stii deja?

GEORGIANA inca nu ti-ai facut valiza? Eu la 38 sapt am nascut...deci grabeste-te ...de-acum poti naste oricand!! Ce emotiii!!!!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pių viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

... un pupici la fete azi abia am reusit sa imi reitegrez internetul....de3acum ramane sa ma aggiornez..si sa va stresez pe aici..avand in vedere ca fac "pe'a mama" cu juma' de norma ;) pe scurt va spun ca suntem bine sanatoase crestem mare...dar mai bine va povestesc mai multe cand reusesc sa-mi intru in norma

multi pupici..o seara placuta!

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput