Mamici si Gravidute Italia (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-si aici e f. frumos afara ,imi pare asa de bine... si voua!
Hai ca acum facem echipa de handbal ...cand ne intalnim,pt. o partida?

Vii si tu,bionda?

Am fost in parculet,ne-am jucat...acum mergem la somnic.

Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

In sfarsit o zi frumoasa Azi m-am trezit bine dispusa si cu chef de + binentelesde nu, nu sunt obsedata stiu ca la asta va ganditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Binenteles ca vin, asta daca nu am uitat sa tin mingea in mana pt ca nu am mai jucat de cd am terminat liceul chiar mi-e dor eu ca si Ely as da macar pt putin timpul inapoi

Si eu va doresc un weekend placut si multept ziua de maiine asta daca nu reusesc sa intru.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Fetelor spunetimi si mie cum se chiama curelele alea care le prinzi la copii ca sa mearga,sa nu mai stam noi gheboase?ca nu gasesc pe aici,si vreau sa ma uit pe internet si nu stiu ce sa caut

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Azi e ziua noastra,asa ca... La multi ani fetelor!...Sa fim fericite si dorite...si sanatoase,in primul rand!

Suntem matinale,in sfarsit a adormit la 22 aseara.

Ce program aveti azi?
Bine macar ca e frumos afara...

Sa aveti o duminica placuta!!!

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR !

O adevarat zi de primavara si la noi...dimineata am repetat lectiile, acusica ii trimit in biserica cu husbantul ....eu termin torta mimoza(o adora juniorul) si ii pregatesc surpriza mamei

toate fetele

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput