Mamici si Gravidute Italia (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ELY lucruri foarte frumoase. Mi-au trezit niste amintiri foarte placute.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara!

Bionda: baga majoretele alea inapoi ca nu e momentul! Tin mult sa ajung la termen , desi nu cred prea tare ca asa va fi....anunt eu cand sunt de scos!

Ely: ce hainute frumose ai la bebelina ta!
Vad ca stai tare bine cu pregatirile..eu abia acum le-am terminat cat de cat...cu siguranta mi-a scapat cate ceva dar mai luam si dupa aia!
Maine pun si eu vreo 2 poze cu burtoiul ca acum e tarziu si ma duc la somn!

Oricum azi noapte m-am trezit pe la 3 ca parca ma durea burta si spatele si n-am mai dormit pana la 7 dimineata. Ma luasera gandurile. E rau tare sa nu stii cu ce te confrunti....or fi contractii sau nu...e momentl sau nu!N-a fost momentul dar nici somn nu a mai fost, sa vedem ce facem miercuri la monitorizare!

Va pup...noapte buna!

georgiana

37+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata cine dau o cafea un lapte cald

multumesc de (re)primire fetelor...stiu ca ma repet dar m'am simtit bine sa va vad asa [;p]

andreea m'a bombardat cu intrebarile..stati asa sa o i-au usurel ca ametesc
tre' sa ma si obisnuiesc cu calc. imi da niste dureri de cap, nu prea pot sa stau mult in fata lui...:P

dana felicitari din toata inima!
multa rabdare si cat mai putine ganduri negre..numai rozeeee iti doresc ..sa-ti faci pereche ;)

noi am fost ieri cu stefy la control de inimioara, caci nu se inchisese bine valvolina ..infine..cum d'soara nu a binevoit sa stea..plangea intruna, si unde mai pui ca era si un pic harcaita de la o legera raceala...oricum am stat o gramada sa-si deaseama daca mai e sau nu vreo problema... cica inca nu s'a inchis definitiv orificiu.. este doar 90%..si sa speram ca intr-un an, doi va fi ok...
de munca inca ioc nu-mi gasesc ..pe mama am chemat'o ca sa stea cu fata cat merg la munca dar ea se plictiseste ..adica ii pare bine ca sta cu nepoat'sa..dar stiti cum sunt ele.."ei mama unde sa mai stau si eu aici pe capul tau...bla,bla,bla... mai bine ma duc acasa la mine....".. sper sa mai aiba rabdare...

in rest va doresc o zi placuta
va salut pe toate..scz ca nu fac precizari la fiecare in parte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Noi o lua pe o cale gresita,de 2 nopti adoarme Ambra tarziu... e 11.45,si inca nu s-a trezit.Am incercat eu sa o trezesc,dar nici o sansa...

ely-multumesc!Cand zambeste are gropita,in obrazul drept,a mostenit-o de la tati.
F. frumoase lucrusoarele pt. Denise...ar fi bine sa nu mai cumparati altele,pana se va naste,pt. ca vei primi multe hainite,si dupa aia nici nu apuci sa i le dai pe ea.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

andreea ....uite ca uitasem sa'ti spun ca ti-am vazut tezorinul..frumusel foc..dar si mamasuntei tare frumusele

am mai vazut cateva foto dar nu mai spun ce si cum caci mie cam teama sa nu incurc capra cu varza..scz.. oricum frumoase fete suntem cu toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Azi am fost cu baiatul sal cantaresc si sal masor,dar de cum am pasit in cabinet cum a inceput sa planga,da plans nu gluma,nu stiu ce a avut nu a mai facut niciodata asa,a mai plans dar doar atunci cand il puneam pe cantar atat,desi era si un miros strident de medicamente in cabinet,posibil si de asta,dar nu prea cred ca a inceput inainta sai simta bine mirosul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Am reusit sa pun si eu vreo 2 poze cu burta, nu de alta da parca Roxali scria ca pana nu vede nu crede !Azi si-a uitat al meu telfonul acasa asa ca am profitat si m-am pozat singura!

Am si eu o dilema , poate mamicile imi pot raspunde....noaptea si dimieata mi s-a intamplat sa pierd pipi, nu mult dar cum nu mi s-a mai intamplat, ma gandesc e posibil sa fie lichid amniotic.....sau e doar faptul ca ma trezesc greu si vezica e foarte plina , asa ca in momentul in care ma ridic ...mai iese asa involuntar?????Mi-e teama sa nu fie lichid si eu sa il pied usor, usor!!!
Poate ar trebui sa dau o fuga la pronto soccorso?
Maine am monitorizare...poate ma mai lamuresc pe acolo de ceva!

Va pup!

georgiana

37+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/martie%202008/

Mergi la inceput

irina nustiu ce sa zic...si stefy a prins o frica de dr. si spitale...dar asta asa din senin..nustiu de la ce....doar nu a avut nici o experienta negativa...
mai nou ca de vreo luna nici baie nu mai vrea sa faca...broscutza mea...care'i placea balaceala.... acum numai cand vede ca o dezbrac stie ca urmeaza sa faca baie..se pune pe un bocit...si trebuie mereu sa ma bag cu ea in cada..dar ea tot in picioare prefera sa stea..nustiu cum sa o fac sa o asez...aparte ca dupa e o aparaie peste tot..va imaginati singure

georgiana..felicitari! esti o gravidutza supersexi...acum am prins un pic de timp si m'am uitat la foto... esti superba..sunt sigura ca dupa ce vei naste te vei simti dintr-odata solevata completamente , te desumfli imediat ...macar de stiam si eu sa ma mentin asa...dar recunoscmi-a placut mult mai mult sa mananc
eu la 37 de sapt eram cat buldozerul cu totul..mama cum aratam..mai ales dupa ce am nascut...nici nu se cunostea...tank,tank... radeau toti de mine..."vine altul imediat???"ma intrebau
cat despre dilema..habar n'am ..se poate intampla sa fie de la pp dar nu vreau sa ma bag aiurea cel mai bine e sa te vezi cu un dr....
bafta si nastere usoara!

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Slimatei la mine a prins frica din spital de cand sa nascut.Cand vedea ca pun sai schimb pampersul se punea pe un plans de greu lam obisnuit ca nu se intampla nimic...banuiesc ca iau facut ceva asistentele alea,ca si atunci cand veneau in salon si mil aduceau imi spunea ca plange de una,vrea numai la mine,dar toate astea pe un ton mai rastit,si de asta banuiesc ca ar fi facut ele ceva.Iar mititelul numai cand vede pe cineva in halat alb,intrun mediu putin cunoscut de el deja plange.

Georgy ce burtica frumoasa ai,nu fi deochi,ai sai duci dorul sa stiiCat despre scurgerile pe care le ai sincer nu stiu ce sati spun,cel mai bine sa te consulte medicul,asa fara a vedea putem spune multe,iar eu sincer nu stiu cum e ca mie nu mi sa rupt apa,doar am inceput sa sangerez din cauza ca o animala de asistenta mia strans colul,cica sa ma ajute poate incepe sa se dilate,dar mie imi venea sa o arunc pe geam in momentul ala

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Giorgi ce burtica frumoasa aieu am avut burtica mica si tuguiata putin, poate se vedea maricica din cauza kg luate si apropo de ele felicitari pt ca nu te-aiingrasat arati super sexy,vezi de aia sotul tau mai vrea frichi_frichi si al meu nu a vrut

Mergi la inceput