Redoutistele fidele La Redoute France (161)
Raspunsuri - Pagina 9

miky81 spune:
Multumim, Mihaela ca ne-ai aratat ce ti-ai luat, ne-am mai clatit si noi ochii. Sa le purtati sanatosi!

camelia_daniela spune:
 Mihaela, frumoase lucrusoare v-ati luat! Sa le purtati sanatosi! 
Cami  &  Alexandra Daria 
 (02.01.2006)
Cresc si iar cresc  ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

lizzy spune:

dragelor, scuze pt absenta! a fost bolnav-bolnav piticul meu 
 acum e bine, sper sa tina, Doamne-ajuta! ![]()
sapt. trecuta mi-a ajuns in ungaria, langa budapesta, coletul comandat pe 22.01. la mine a ajuns aseara, ne-am sincronizat cu comisionarul preten cu sotzu 
. so, lipseste un tricou desi pe factura era, coletul perfect intact, minus inca o pereche de papuci pt baieti pt care am note d'avoir (asa-i zice? 
 ca e prima...) de 4 euro, pe care sper sa-l pot folosi ulterior. tre sa vad in ghid cum ca nu stiu ![]()
am lipsit de la birou asa ca abia acum citesc ultimele pagini. apoi daca mai apuc azi pun linkuri, dar au fost doar 2 chestii pt mine, restul bluze si tricouri pt baietii mei ![]()
revin. o saptamana beton si o primavara faina! 
O minune de bazar - Sonia si Andrei / 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

anne16 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui gabitzica Helau! Chiar nu mai stie nimeni adresa unde se pot trimite cecurile inapoi la LR?? Am facut marea greseala sa comand la o matusa din Franta. Coamnda asta e cosmarul vietii mele... Am avut o comanda de 100 euro pentru care mi-au fost luati banii din cont in 4 transe (56, 36,4,4) evident ca asa mi-au facut si redutii coletele. In cele de 4 euro a fost cate un produs. Am comandat sa imi vina la un Relais Colis, a venit doar un colet de 4 euro...le-am scris mail la LR, mi-au zis ca la ei figureaza ca au fost ridicate coletele, le-am spus ca nu e adevarat, mi-au spus ca investigheaza...Acum matusa mea s-a trezit cu 2 cecuri de 56 si 36 si am mai prmit mail cu un note d'avoir de 4 euro. De asemenea am primit mail ca am un colet la un relais Colis(altul decat cel initial), dar acolo nu ii da coletul daca nu plateste suma de 49.98 euro. Am verificat in suivi sa vad de unde provine suma asta , ca nu corespunde cu niciuna si am vazut ca mi-au retrimis coletul de 56 euro dar fara niste produse care se epuizasera.  Acum nu stiu ce sa fac...daca nu platesc coletul prierd si produsele astea...Vreau sa fac refuz la plata, daca nu imi dau coletele.  Cu cecurile astea pot doar sa comand la ei sau le pot incasa?Cecurile sunt pe numele ei.  Pls ajutati-ma dac puteti. Sunt disperata! Si fara bani si fara marfa...PS.Mi-am schimbat datele contului meu cu numele si adresa ei din FR.  | 
Ar trebui sa vorbeasca matusa ta la relatii cu clientii.
Eu asa cred ca este cel mai simplu.
Fetelor, cum este cu cecurile? (eu am avut doar "note d'avoir")

amira2 spune:
 am intrat sa va spun ce mai fac cei de la 3 suisses: i-au trimis prietenei mele scrisoare ca o baga la penalitati.
dar a cui e vina ca ei au refuzat si a 2-a oara plata cu cardul romanesc?!?

ama1357 spune:
 fetelor... si eu astept un pachet... din 21.02... oare cat mai dureaza pana ajunge la destinatie? drumul nu e chiar atat de lung... e doar pana in germania...
pupici la mari si mici

Mireillegl spune:
Si eu mai astept o comanda data pe 7 februarie. Ciudat e ca au ajuns cele doua comenzi date pe 9 februarie, dar cea de mai devreme nu. Le-am scris, dar sper sa nu se fi intamplat ceva.

Acum nu stiu ce sa fac...daca nu platesc coletul prierd si produsele astea...Vreau sa fac refuz la plata, daca nu imi dau coletele.  Cu cecurile astea pot doar sa comand la ei sau le pot incasa?Cecurile sunt pe numele ei.  Pls ajutati-ma dac puteti. Sunt disperata! Si fara bani si fara marfa...