Redoutistele fidele La Redoute France (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Fetelor, va salut!

Si eu am cam lipsit....

Am primit prix ronds de la www.t-a-o.com

http://www.t-a-o.com/excluweb.asp?nxt=9U2A52CAFB34C606&nxtdv=45&pv=&nk=96131

merita sa vedeti...avetin 8 e discount adica platiti transport doar 10 e in loc de 18e....

Spor la cumparaturi...
Eu nu am luat inca de la ei, dar au fost fete pe aici care spuneau ca hainutele sunt foarte bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

I-am luat Amirei rochita aceasta la reducrile din feb
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-fille-en-maille-jersey.aspx?productid=324143088&documentid=586908&categoryid=48249359
v-o recomand este superba

giletul acesta l-am luat pentru un baietel
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-garcon-raye-et-zippe-prix-mini.aspx?productid=324141226&documentid=586908&categoryid=48249359
este foarte frumos. material foarte fin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

I-am luat Amirei rochita aceasta la reducrile din feb
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-fille-en-maille-jersey.aspx?productid=324143088&documentid=586908&categoryid=48249359
v-o recomand este superba

giletul acesta l-am luat pentru un baietel
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-garcon-raye-et-zippe-prix-mini.aspx?productid=324141226&documentid=586908&categoryid=48249359
este foarte frumos. material foarte fin

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Si eu am comandat gilet-ul . Astept sa il primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl

Si eu mai astept o comanda data pe 7 februarie. Ciudat e ca au ajuns cele doua comenzi date pe 9 februarie, dar cea de mai devreme nu. Le-am scris, dar sper sa nu se fi intamplat ceva.

deci mai am de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Ia uitati ce cod am primit ... In caz ca va intereseaza!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

da si eu l-am primit, ca reclama de pe situl kudica

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am primit si eu www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=annivf3&nope=23841&civilite=Madame&nom=Cristina&prenom=%20Dumea&omniturecode=001RQ0022" target="_blank">cod cu aceleasi cadouri de la "aia adevaratii", de ziua mea ce va sa vina soon Bineinteles ca fara conditiile alea de tot rasul pe care le au astia.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Hello,

Problema este la posta franceza. Dureaza foarte mult pana trimit pachetul si apoi si cat face prin posta. De regula dureaza 20-30 zile de la comanda...Mie spre exemplu mi-au pierdut un pachet. Nu mai ajungea si am scris la aide. Se pare ca posta a ratacit pachetul asa ca cei de la redoute asteapta ca posta sa le returneze coletul si apoi sa mi-l trimita din nou Deci o sa dureze o vesnicie
Ideea este ca daca intarzie mai mult de 30 de zile cred ca mai bine ar fi sa le scrieti zic eu...

Citat:
citat din mesajul lui ama1357

Citat:

Si eu mai astept o comanda data pe 7 februarie. Ciudat e ca au ajuns cele doua comenzi date pe 9 februarie, dar cea de mai devreme nu. Le-am scris, dar sper sa nu se fi intamplat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Hello,

Problema este la posta franceza. Dureaza foarte mult pana trimit pachetul si apoi si cat face prin posta. De regula dureaza 20-30 zile de la comanda...Mie spre exemplu mi-au pierdut un pachet. Nu mai ajungea si am scris la aide. Se pare ca posta a ratacit pachetul asa ca cei de la redoute asteapta ca posta sa le returneze coletul si apoi sa mi-l trimita din nou Deci o sa dureze o vesnicie
Ideea este ca daca intarzie mai mult de 30 de zile cred ca mai bine ar fi sa le scrieti zic eu...

Citat:
citat din mesajul lui ama1357

Citat:

Delia

Da, pai eu le-am scris cam pe cand credeam eu ca se apropie ziua de sosire a coletului, ca am zis sa nu astept degeaba si sa nu vina. Si mi-au zis ca au fost expediate pe 25 februarie. Eu m-am mirat, pentru ca pe 27 coletele au fost in Rep. Moldova. Le-am scris din nou, si mi-au confirmat ca au fost trimise pe 25. Doua zile pana in Rep. Moldova......Acum astept comanda data cel mai devreme dintre toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna fetelor! Mire spune-mi te rog, cat ai platit taxe vamale pe colet? multumesc

Mergi la inceput