Redoutistele fidele La Redoute France (161)
Raspunsuri - Pagina 4

anne16 spune:
anne16 spune:
 Costum de ski am vazut la Carrefour, aveau si la Intersport dar mai scump.
Clau ma interesa de fapt cat costa tabara in Predeal. Urcarile stiu ca se platesc separat.
Baietii mei au fost la Azuga in tabara si a costat 700 ron, iar in vara 650 ron. Tot cu toate serviciile(cazare, mancare, monitori, echipament).
Singura parte proasta ca au prins exact saptamana in care faceau reviziile la instalatii(ultima saptamana de scoala din semestrul trecut de scoala ,ultima saptamana din ianuarie) si nu au urcat decat doua zile cu teleskiul, dar nu le-a luat nici un ban in plus pt doua zile. 
Au recuperat in acest sfarsit de saptamana, au skiat inclusiv pe nocturna  . Sambata vreau sa mai facem o tura de ski, dar sa ne intoarcem luni si bagam chiul la scoala
. Sambata vreau sa mai facem o tura de ski, dar sa ne intoarcem luni si bagam chiul la scoala 

Am gasit si cazare la pret rezonabil in Azuga 130lei/zi camera de 3 su 4 locuri.
Gata nu mai scriu ca sunt off topic. Scuze

claujro spune:
claujro spune:
 anne, nu stiu exact pt ca sotul meu a platit tot la sfarsit: cazarea si mancarea lui plus copiii plus ce au mai comandat separata...oricum, a fost foarte mult. Cred ca mai mult decat ati platit voi la Azuga! 
Mara si Matei

anne16 spune:
anne16 spune:
 Predeal si Fulg de nea, sunt scumpe.
Daca v-a intereseaza ii trimite-ti la vara. Au toata vara tabere de 6 zile, in serii. 
Primesc de la 4 ani pana la 18 ani, copii dar si parintii sau bunicii
Chiar ei mi-au gasit cazare ieftina in Azuga. I-am sunat vineri seara cand m-am hotarat sa merg si mi-au rezolvat problema cazarii si echipamentului. M-am intalnit cu ei pe partie si am discutat pentru la vara, organizeaza cu copii mai mari o seara sa doarma in cort, foc de tabara, pe langa activitatile care le au vara. La sfarsit ne-au dat DVD si le-am  vizionat activitatile, mai ales cei mici
Pt. fetele interesate v-a dau nr. de telefon.
Culmea este ,ca majoritatea copiilor sunt din Bucuresti. Si eu am aflat tot de la cineva din Bucuresti.

ama1357 spune:
ama1357 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui diotima 
 Te inscrii pe paypal.com, iti treci toate datele. Nu este necesar sa-ti faci cont in valut, cardul in RON este foarte ok. Pentru a-ti putea verifica datele si nr. cardului, paypal iti va lua 1,5euro de pe card, care in extrasul tau de cont va aparea ca Paypal, etc + un cod de cateva cifre. acel cod iti este necesar pt a-ti valida contul paypal. Vezi ca ei iti explica destul de clar atunci cand te inergistrezi pe paypal. Nu vei putea folosi paypal decat dupa ce vei fi introdus codul respectiv pe situl paypal. Yannis Yannis      | 
poti folosi contul paypal si fara sa fi bagat codul respectiv... dar esti pe o lista sa zicem gri... adica nu sunt siguri ca ai datele cardului corecte... ei prin faza cu 1,5 iti verifica cardul... tu nu pierzi acesti bani... la prima plata pe care o faci cu paypalul, platesti din contul paypal cei 1,5€ si apoi restul pana la valoarea pe care trebuie sa o dai, direct de pe card...

ama1357 spune:
ama1357 spune:
eu am alta problema... "A l'adresse de livraison choisie" ce vrea sa zica? a èplecat pachetul meu?

diotima spune:
diotima spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui ama1357 
 poti folosi contul paypal si fara sa fi bagat codul respectiv... dar esti pe o lista sa zicem gri... adica nu sunt siguri ca ai datele cardului corecte... ei prin faza cu 1,5 iti verifica cardul... tu nu pierzi acesti bani... la prima plata pe care o faci cu paypalul, platesti din contul paypal cei 1,5€ si apoi restul pana la valoarea pe care trebuie sa o dai, direct de pe card... | 
Multumesc pt completare, ama
 . Am uitat sa mentionez ca cei 1,5E ti se returneaza la prima tranzactie. Oricum, e indicat sa introduci codul inainte de a folosi paypal, ca sa fi sigura ca e totul ok.
. Am uitat sa mentionez ca cei 1,5E ti se returneaza la prima tranzactie. Oricum, e indicat sa introduci codul inainte de a folosi paypal, ca sa fi sigura ca e totul ok.

inima25150 spune:
inima25150 spune:
 E adresa la care ai trimis pachetul
cand ai comandat, la adresa ai ales livraison à une autre adresse?
ca daca ai facut asa iti trimite pachetul al adresse choisie!(une autre adresse!)
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ama1357 eu am alta problema... "A l'adresse de livraison choisie" ce vrea sa zica? a èplecat pachetul meu? | 
www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre

ama1357 spune:
ama1357 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inima25150 E adresa la care ai trimis pachetul cand ai comandat, la adresa ai ales livraison à une autre adresse? ca daca ai facut asa iti trimite pachetul al adresse choisie!(une autre adresse!) 
 www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre  | 
traducerea stiu sa o fac cu franceza mea de baza...
idea era ca de obicei cand faceam comanda scriau ceva de genul "en preparacion"... acum acest "A l'adresse de livraison choisie" are aceasi valoare... adica pachetul meu e deja pe drum?

Graviduta spune:
Graviduta spune:
 Eu i-am luat Marei costume de schi (a avut vreo 5 iarna asta, deh, mama disperata ), printre altele, de la Quelle (vreo 3 (doua overall si unul salopeta cu geaca) si de la Gotech (http://www.gotech.ro/ , aveau si in Carrefour). Cele de la Quelle au fost foarte bune.
), printre altele, de la Quelle (vreo 3 (doua overall si unul salopeta cu geaca) si de la Gotech (http://www.gotech.ro/ , aveau si in Carrefour). Cele de la Quelle au fost foarte bune. Alina si
 Alina si  Mara vrabioara (27 iunie 2007)
 Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

(02.01.2006)
 (02.01.2006)