Redoutistele fidele La Redoute France (161)
Raspunsuri - Pagina 3
ChrisDun spune:
Salutare.
Acum am citit si eu vestile proaste
Oricum, pe mine .ro nu ma va avea niciodata drept clienta, chit baga totul la oferta de 1 euro / articol
Daca tot exista posibilitatea de a comanda prin intermediar din Franta (merci inima
), nu vad de ce n-as profita... fara sa imbogatesc un bisnitar marsav.
Apropo de deschisul pachetelor primite, eu i-am cerut varului meu sa verifice produsele primite cu cele facturate, sa nu am surprize... Mai ales ca anul trecut am primit in loc de tricou Converse un short de baie Nike
(pe care n-am reusit sa-l marit)- acum suflu si in iaurt.
Intreba cineva de costum de baie: eu mi-am luat anul trecut : de la Anne Weyburn cea mai mica marime (42) si mi-a venit ca turnat (eu pe LR port 40), iar din colectia LR mi-am luat 40 si mi-a fost mare
...
Clau, ieri am plecat din Predeal si era o zapada superba, a nins de joi pana duminica aproape in continuu
In ce tabara i-ai trimis pe copii ?
Va doresc o saptamana usoara !
claujro spune:
La cea organizata de Fulg de nea. O saptamana, amandoi copii, unul la grupa de incepatori, unul la avansati...ma rog...
...cazare, masa, monitori, echipament...pretul il aflam la sfarsit, e si in functie de cate urcari cu teleschiul au..
Mara si Matei
camelia_daniela spune:
Hello!
Ma ajuta si pe mine cineva care foloseste paypal-ul, please!?
Cum procedez sa-mi fac un cont paypal??? Am intrebat la banca si habar nu au ....
Imi fac cont pe paypal.com? Sunt complet debusolata!
Si tre' sa-mi fac cont in valuta? Eu am card Visa (BRD) pentru plati on-line, da' e in ron ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
diotima spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Hello! Ma ajuta si pe mine cineva care foloseste paypal-ul, please!? Cum procedez sa-mi fac un cont paypal??? Am intrebat la banca si habar nu au .... Imi fac cont pe paypal.com? Sunt complet debusolata!![]() Si tre' sa-mi fac cont in valuta? Eu am card Visa (BRD) pentru plati on-line, da' e in ron ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” |
Te inscrii pe paypal.com, iti treci toate datele. Nu este necesar sa-ti faci cont in valut, cardul in RON este foarte ok. Pentru a-ti putea verifica datele si nr. cardului, paypal iti va lua 1,5euro de pe card, care in extrasul tau de cont va aparea ca Paypal, etc + un cod de cateva cifre. acel cod iti este necesar pt a-ti valida contul paypal. Vezi ca ei iti explica destul de clar atunci cand te inergistrezi pe paypal. Nu vei putea folosi paypal decat dupa ce vei fi introdus codul respectiv pe situl paypal.
inima25150 spune:
E fieeeeeerrrrbinteeeeeeee! tocmai l-am primit pe mail!
incercati s vedeti daca merge, in cazul in care sunteti interesate
a venit corelat la nr meu de clienta dar cum stiu ca vadati coduri din cand in cand, vi-l propun si eu pe acesta; nu prea stiu eu cum functioneaza prin voi dar, merita sa incercati, cred!
47 848
asta e codul care da fdp0 cu o comanda de min 60€, aici :
http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-pe09--n3-femme-chaussures.aspx?categoryid=57289881&omniturecode=001RQ0260
www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre 
camelia_daniela spune:
Diotima, multumesc mult pentru raspuns!
M-am lamurit! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
camelia_daniela spune:
Ia uitati balerinii crosetati cum s-au transformat intr-un www.laredoute.fr/vente-ballerines-dessus-crochet-redoute-creation.aspx?productid=324154845&documentid=207609&single=false&categoryid=57289881" target="_blank">produs nou
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
ChrisDun spune:
Sunt completamente off-topic, dar nu am pe cine altcineva sa intreb: de unde imi recomandati sa cumpar costum de ski pentru fata mea? ... pentru iarna urmatoare
Dar sunt mama prevazatoare LOL si ma gandeam ca in afara de Himalaya (care mi se par ffff scumpi) in alta parte n-as sti unde sa ma duc... Poate gasesc si pe vreun site (recomandase cineva de-aici un site german, foarte interesant...).
Merci 
inima25150 spune:
Chris incearca pe www.decathlon.fr sau pe www.intersport.fr
| Citat: |
| citat din mesajul lui ChrisDun Sunt completamente off-topic, dar nu am pe cine altcineva sa intreb: de unde imi recomandati sa cumpar costum de ski pentru fata mea? ... pentru iarna urmatoare Merci ![]() Christina |
www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre