Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
iaca am venit...invingatoare
l-am luat si pe asta 
ariadna bravo! pupici sa treaca febra 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
diarux spune:
AM PUS POZEEEEEEEEEEEEEEEEE dupa lupte seculare. enjoy (obligatoriu)
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Vazut poze cu
micuta regina care a trecut prin muuulte, si care speram ca va fi doar vesela de acum inainte! 
Andrei pasionat de reviste de geografie![]()
Ioana in dulap
Azi pun si eu poze noi, sa vad cum reusesc.
maitreiy felicitari pt. examen!! Mai ai sau ai scapat?
Ariadna felicitari pt. micul progres!
Duminica placuta va doresc!!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ooka spune:
salu
Diaruxule, multam pt poezica
, l'am vazut pe Andrei, foarte dragut cum asteapta el sa manance ceva![]()
Vazut poze si cu Miruna, Ioana, Julia, Irina, niste mici frumuseti
Turturico merci de sprijin si suport
pana la urma o sa iau roshu cu pernite cum are Mare si cu asta basta. Masuta daca tinem musai o sa o luam, la noi e 43 euro, e cam scumpa. Oricum pana ma mut nu am unde sa i'o atasez ca nu am masa
.
Am vazut ca azi haliti fenicul. Si la purcel ii place, mie una imi place ca miroase tare bine dupa ce il scoti de la aburi. Inca ii mai dai cite o leguma pe rind, nu?
Ariadna bravos pt progresele Juliei, o sa vezi tu ca o sa fie bine pana la urma. Mai voiam sa iti spun, la noi purcelul nu mai bea lapte de cind i'a dat dintzu cu nr. 2 care e un pic stramb drept care ea a fost cam maraici. Bon, dupa ce citeva zile am bombanit cupilu ca nu mai vrea si ca e rea, ne'am gandit sa schimbam tetinele cu unele din latex si mai mici si mai moi (inainte foloseam avent) si bea domne mai bine. Adica isi mareste portia cu aprox 80 ml pe tetina de latex. Am facut proba si azi dimineata, so nu e coincidenta. Vezi si tu, acu' eu si cred ca e pretentioasa la biberoane, io am luat cam tot ce exista pe piata la noi si pe alte piete
ca avem si buba cu bisfenolul care reprezinta un filtru destul de restrictiv. Sanatate si pofta sa aveti.
mami de Sofi
diarux spune:
DIA, OOKA

iaca mare stres cu semnatura. si tot nu imi place , da na! pana una alta...asta e.
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
Caprioara spune:
Helau,
Profa, de ce nu-ti place semnatura??? E ok cum e. Vazut pozele
si citit comentariile
.
Carmen, am vazut pozele de la 10 zile. Arata extraordinar
! Pupam puiul mic si curajos si sper sa treaca repede durerea si sa uite toate greutatile prin care a trecut saracutza...
Irlandezo, ma bucur ca e mai bine cea mica. Sper sa fie intre timp si cea mare. Pupam fetele frumoase - le-am vazut in poze ce minuni sunt
.
Annababy, vazut Ioana in dulap
.
Dia, vazut si Mirunica cu ochi frumosi
cu muuulte jucarii faine in jur, si band singura din bibe.
Sursu,
muuuulti cuscra, si de la mini si de la nor-ta pentru Tudorel si pentru tini
.
Maitreyi, felicitari pentru examen. Si
pentru albumul cu pepenasi. Dar am o rugaminte: daca iti dau o poza o poti inlocui pe aia? Ca as prefera una gen portret, sa se vada fatzuca mai bine, daca nu-i mare deranjul bineinteles
.
Raportam ca se vede iesind si dintzisorul al doilea de sus, azi sparge gingia.
Am fost afara si a dormit mai mult de o ora, ca deh, noaptea trecuta s-a culcat aproape de 3, cu trezit la 6 pentru papa si apoi la 9 jumate de tot, si a papat san.
Pe la 11 jumate am mancat fructele, tot si cred ca mai incapea, dar nu am vrut eu sa-i mai dau ca sa manance bine legumele. La pranz a trebuit sa mai incalzesc niste spanac sa completez portia, ca nu se saturase
. Azi i-am pus in el un pic de ulei de masline si lamaie. Si a mai papat si san completare.
Vad ca de la Peritol de dormit nu doarme
, dar macar mananca bine
.
De cuminte, tot nu sta singura insa, nici in tarc (deloc) iar in scaunul de masa sau bouncer doar un pic. Nu pot sa fac nika de ea
. E nasol ca nu-i ajunge sa fiu in raza ei vizuala de cele mai multe ori, vrea sa o iau in brate. Ciudat este ca pe canapeaua intinsa din sufragerie, baricadata cu paturi si perne, sta langa mine si se joaca cu diverse destul timp. Asa apuc si eu sa mai scriu sau citesc la calculator.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dana81 spune:
Intrat ...vazut poze...iesit...azi o zi mare de somnnnn
Andrei de profa, ma topesc dupa el si dupa comentariile maicasii
Miruna de Dia ce ochisori frumosi are si ce zambet
Ioana de ANNA cum sta ea linistita in sifonier ![]()
ANA felicitari pt examen!!!
CAPRI ma tot intreb cum mai rezisti cu atat nesomn...ambitioasa fiica-ta asta
OOKA, LA MULTI ANI,cu intarziere...IARTA_MA
, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de bucurii alturi de familia ta minunata
Va pup, ma duc sa-i fac branzica Clarei
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Bai frate am obosit. Am facut ordine, paturi, mancare, am calcat ceva rufe, pus masa, strans masa, spalat vase, piure copil mic, fructe copil mare plus hazband, iar piure copil mic... Si mai am de calcat 
Frate nu se mai termina! 
TURTU
SARATELE super misto, rapide si ieftine:
300 g faina (eu folosesc nr 550, adica de patiserie, daca n-am, folosesc nr 450, adica alba de paine)
250 g unt sau margarina (eu pun margarina ca e mai ieftina)
250 g branza sarata (ma rog, nu de-aia ocna, ci o branza normala, o telemea, ceva, nici prea tare nici prea moale)
1 lingurita praf de copt
- un galbenus (eu pun tot oul!), chimen sau mac sau ce vreti voi de pus deasupra... susan, chestii...
Din chestiile astea se face o coca mai asa si asa, adica nici prea tare nici prea moale.
Pui guguloiul rezultat la rece pentru vreo juma' de ora, 40 de minute (eu il infasor intr-o folie ca sa nu ia vreun miros de prin frigi, ca am eu obsesia asta cu mirosurile din frigi motiv pentru care am 3 dezodorizante de-alea inautru si tot mi se pare ca miroase a cate ceva
asta e un pitic al meu)
Dupa care se ia guguloiul de la rece, se ia o bucata pe care o intinzi cu sucitorul (vergeaua, facaletul... sau cum se mai zice prin zonele tarii). Daca iti plac mai uscate si mai crocante, foiaia sa nu fie groasa. Mie imi plac asa si asa.
Ei si din foaia asta decupezi saratelele, le pui in tava in care pui hartie de copt, le ungi individual, le dai cu seminte daca ai chef, si la dai drumul in cuptorul preincalzit bine. Multe culinarese pensuleaza mai intai foaia si apoi o taie, dar mie nu imi place asa, la fel cum nu imi place sa le pun in tava si sa le pensulez la gramada pentru ca oul curge printre ele, se lipesc si se arde hartia, ma rog, alt pitic al meu.
Si dupa ce se rumenesc nitel le scoti si continui operatiunea.
Din compozitia de mai sus iti tot ies vreo 3 tavi, acuma depinde si cum le tai. Eu le fac betigase, nu foarte subtiri ca se usuca prea tare dupa gustul meu. Elizei ii plac in forme diverse, asa ca mai tai uneori si cu formele - ea vrea fluturi, stelute....
ARIADNA - sa o tineti tot asa!
CARME - ce mumos zambeste printesa! Nu mai am cuvinte!
Prin cate ati trecut, numai voi stiti, bine ca ati razbit si ca sunteti acasa sanatosi si fericiti!
Vazut numai o parte din pozici, primele pe ale Allegrei, 'dupe' care pe ale lui Andrei, ale Ariciului, ale moacei lu' Dia_Fili (moama Dia ce mistoc arati frate!), si mai am.
Ma duc sa ma mai uit.
maitreyi spune:
capri baga
ca oricum tre sa refac ca sa il pun si pe geografistul nostru ![]()
merci de urari! am intrat in VACANTA
cu o restanta 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
diarux spune:
CAPRI
. of si eu care ma plang mereu ca ma trezeste ANDREI de 3-4 ori noaptea...nici el nu sta singur. acum e si mofturos, sper ca de la dinti (asa zic de doua luni

)
DANA

MAITREYI multumim ca ne pui si pe noi in pooza!
(ce farmec ar mai fi avut sesiunea fara nicio restanta, nu???
)
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...