Citat: |
Si eu folosesc produsele din gama Bubchen pentru fetita mea, sunt foarte multumita de ele, nu am avut probleme deloc pana acum. Chiar pe gelul de baie scrie ca este recomandat pentru piele foarte sensibila, dermatita atopica si neurodermite, o pot folosi si adultii cu piele foarte sensibila sau alergica. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) |
De cand s-a nascut am folosit gama Mustela. Au intr-adevar parabeni. Cele din gama Stelatopia nu au insa. Sunt pentru piele cu dermatita atopica.
De ceva timp insa, am trecut pe Weleda. Am o parere excelenta despre ele.
Vei vedea insa ce i se potriveste copilului tau. Oricat ai citi vei gasi parinti multumiti si parinti nemultumiti de acelasi produs/marca!
Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara si bb sanatos!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!!
Si noi folosim produse Bubchen inca din primele zile si sunt foarte multumita,am primit si noi alte produse dar nu risc,o sg data am folosit Dalin,ca aveam in casa cum am primit dar am f dezamagita,iar de Bepanthene,de asemenea am fost dezamagita,acum cred ca depinde si de tipul de piele
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd