Produse nou-nascuti
Raspunsuri - Pagina 2
ankaa spune:
Eu am folosit Dalin,sampon si gel pentru baita...Iar pentru fundulet Bephanten..E singura crema care ne-a scapat de iritatii.Dar depinde si de copil.Cred ca cel mai bine iti vei da seama dupa ce incerci.Nastere usoara si un bebe frumos si sanatos.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
oanamada spune:
Buna,
Noi la Sanosan am facut alergie...singura alergie de pana acum!
De departe ti-as recomanda Mustela (nu contine parabeni!)...fata mea a mai primit in timp si chicco, bubchen..dar nu se compara!
Ca pudra pentru iritatii de la caldura ...klorane
despre Dalin si Jhonson....numai de rau si asta nu pentru ca as fi folosit eu ci pentru ca deja am cunoscut prea multe persoane care au avut probleme....chiar dermatite urate de la aceste produse.
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Adrriana spune:
OanaMada,tin sa te contrazic...Produsele Mustela contin parabeni....nu toate,dar sunt destul de multe produse de la mustela care contin parabeni....eu mi-am luat toata gama Bubchen...o sa vad cum ma inteleg cu ea....Oscilam intre Sebamed si Bubchen,dar farmacista mi-a spus ca Bubchen sunt produse bune....
Raaluca spune:
Iata aici un link util pentru produse cosmetice la bebe
http://www.cosmeticsdatabase.com/splash.php?URI=%2Findex.php
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adrriana OanaMada,tin sa te contrazic...Produsele Mustela contin parabeni....nu toate,dar sunt destul de multe produse de la mustela care contin parabeni....eu mi-am luat toata gama Bubchen...o sa vad cum ma inteleg cu ea....Oscilam intre Sebamed si Bubchen,dar farmacista mi-a spus ca Bubchen sunt produse bune.... Adriana |
Buna,
Si eu folosesc produsele din gama Bubchen pentru fetita mea, sunt foarte multumita de ele, nu am avut probleme deloc pana acum. Chiar pe gelul de baie scrie ca este recomandat pentru piele foarte sensibila, dermatita atopica si neurodermite, o pot folosi si adultii cu piele foarte sensibila sau alergica.
Sunt foarte convenabile si ca pret, de ex o cutie mare (500 ml) de crema ptr fundulet costa 27 RON, cam la fel cu faimoasele Bepanthene sau altele, al caror gramaj este 50 ml (parca).
De la Mustela am crema pentru iritatii severe de scutec, e minunata, merita toti banutii (45 RON), o folosesc doar cand se irita foarte tare (in general de la kk, daca face de mai multe ori pe zi, se cam irita, desi este schimbata imediat...). Daca-i dau cu Mustela seara, pana dimineata dispare iritatia respectiva.
In primele luni am folosit uleiul de corp de la Bubchen, dar acum folosesc lotiunea ptr corp.
Mai multe persoane mi-au spus sa evit produsele Jhonson pentru ca unii bb au avut probleme (alergii, iritatii, etc.).
Iar crema cu galbenele nu ti-as recomanda-o, am folosit-o ptr cea mica atunci cand mi-a facut prima iritatie severa de scutec, n-a avut nici-un efect, dimpotriva s-a accentuat pana s-a facut carne vie..Atunci am descoperit Mustela si am rezolvat problema in max 2 zile. Vezi ca exista in farmacii (Sensiblu, HelpNet)o trusa-set cu produse de la Mustela ptr nou-nascuti, sunt flacoane si tuburi mititele, probabil tocmai in ideea ca sa le incerci sa vezi cum sunt tolerate de pielea bb-ului.
Nastere usoara si bb sanatos si mancacios.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
felicia74 spune:
Gel de dus si sampon - Sanosan.
Ptr iritatii fundulet - crema cu oxid de zinc de la Niveea.
Crema cu galbenele si propolis e f.buna, mai ales ptr iritatii mai putin accentuate.
Ulei nu am folosit.
De la Dalin folosim doar sapunul de spalat pe maini care nu necesita apa (dar asta mai incolo, cand va incepe sa puna mana pe toate prostiile).
Oricum ce spunem noi aici nu e universal valabil, vei vedea tu cu ce se impaca mai bine bebe. Nu cumpara multe cosmetice inainte ca poti avea surpriza sa nu le folosesti.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Eu personal folosesc gama Mustela. Am crema pt. fundulet, inca una tot pt. fundulet pt. iritatii severe, am ulei de baie, lotiune de corp, gel pt. baie, sampon-spuma pentru nou nascuti, spray pt. curatat cand il schimb. Si cred ca o mai fi ceva ce am scapat Sunt fan Mustela si le folosesc la amandoi copiii. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
spune-mi, te rog, cu se numeste exact crema de la Mustela pentru fundulet pentru iritatii severe?
Multumesc!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Adrriana, nu vreau sa te dezamagesc, dar aproape toate produsele pentru copii - si nu numai - contin parabeni, chiar daca nu scrie pe eticheta....
noi folosim gama Nivea: ulei, crema corp, gel de dus, sampon... pentru fundulet bephanten, dar acum nu prea ne mai ajuta, de cand cu diversificarea....
Sanatate!
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
spune-mi, te rog, cu se numeste exact crema de la Mustela pentru fundulet pentru iritatii severe? Multumesc! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Cred ca se numeste Mustela Stelactiv sau Stelatopia, este un tub alb cu capac (cum este cel de pasta de dinti), si are o banda de culoare verde pe el. In plus, pe eticheta tradusa in limba romana, aplicata pe ambalaj, scrie ca este pentru iritatii severe de scutec. Exista, intr-adevar, si crema pentru fundulet, de uz curent, este tot un tub alb cu capac, dar are o banda de culoare albastra pe el.
Iar pretul iti va spune care este crema pentru iritatii severe, aceasta costa in jur de 45 RON, pe cand cea simpla costa cam la jumatate.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
luminita2008 spune:
Corina, multumesc!
Mie de la farmacie mi-au recomandat Mustela Stelatria.... a luat-o tata de fapt, care nu s-a uitat inainte pe prospect.... este pentru iritatii, dar nu pentru iritatii la fundulet/eritem fesier...
De asta intrebam....
_
GHIDUL MAMEI