Produse nou-nascuti
Buna..Sunt gravidutza in 30 saptamani....Vreau sa-i cumpar lui bebe ce e mai bun....Voi ce produse de spalare,ingrijire(sampon,gel de dus,crema,ulei) folositi?
Raspunsuri
gabitzam spune:
Eu personal folosesc gama Mustela. Am crema pt. fundulet, inca una tot pt. fundulet pt. iritatii severe, am ulei de baie, lotiune de corp, gel pt. baie, sampon-spuma pentru nou nascuti, spray pt. curatat cand il schimb. Si cred ca o mai fi ceva ce am scapat Sunt fan Mustela si le folosesc la amandoi copiii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Lorikay spune:
Noi am folosit de la inceput Sanosan si pentru ca nu am avut probleme nu am mai incercat altceva. Probabil fiecare iti va recomanda ce i s-a potrivit bebeului propriu si personal iar tu va trebui sa alegi.
musettepink spune:
Noi am incercat sanosan dar nu prea ne-a placut,apoi mustela care sunt ok dar cel mai bine ne merge cu avene.
Pt fundulet am incercat toate cremele si cea mai tare e crema de la plafar cu galbenele si propolis,este f f buna.
Nastere usoara si un bebe sanatos!
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
Aurorra spune:
Adrriana,sarcina usoara in continuare.
Noi folosim Sanosan,toata gama gel de dus, sampon ulei si ne merge foarte bine,nu am avut probleme,iar pentru eventualele iritatii noi folosim doar bepanthen unguent.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
maitreyi spune:
noi am folosit pana acum ulei de la chicco si sampon + gel de spalat de la klorane. insa i se usca f tare pielea si am zis sa incerc sanosan lotiune si a facut alergie...i-a trecut cu ulei de masline si de acum numai asta vom folosi dupa baita. la iritatiile de la fundulet ulei de masline si apa cu bicarbonat cel mai bine e ca produsele cumparate sa fie cat mai aproape de natural si fara parfumanti si alte asemenea.
sanatate
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
kid spune:
Noi am folosit sampon/sapun de la sanosan (cateodata klorane) si creme de la mustela si avene. Pentru iritatii la fundulet, uleiul de masline este foarte bun si crema bepanthen.
Sarcina usoara in continuare.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Bebe Beca spune:
Klorane si noi.
Ioana 30+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
adrianafedorca spune:
eu la primul bebe am folosit Sanosan toata gama (sampon, ulei, crema corp, crema pt iritatii)si n-am avut probleme, acum la bebe 2 o sa luam tot sanosan
si bebe sanatos
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Adrriana spune:
De produsele Bubchen sau Dalin ce spuneti?...Stiati ca unele din produsele de la Mustela sau Sanosan contin parabeni?...De Sebamed ce spuneti?
Cum se numeste crema de la Plafar cu galbenele si propolis?