Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Leeloo21 spune:
felicitari grace bebei sanatosi si papaciosi sper ca ai si tie mamica curajoasa refacere usoara si cat mai rapida!
floryela
noi suntem bine!
Cristina cu bebe mic 36+
nasterea in apa
pozici dragute
Ciresica5 spune:
Grace, felicitari!!!!
Sa-ti traiasca ghioceii si sa va intoarceti repejor acasa!
Floryela, nastere usoara si bebe sanatos!
Luana, felicitari micuta ghiocica si papa mult laptic ca tare mai este buuuuuun!!!!
Florinela, daca nu sunt prea indiscreta , de ce trebuie sa hotarasca endocrinologul asupra modalitatii nasterii tale???
35+ cu
Dodo-pui spune:
Floriela suntem alaturi de tine.
Grace felicitari mamico sa-ti fie sanatosi puiutzii,refacere rapida.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
simina_kin spune:
Felicitari GRACE pentru bebei, sa fie sanatosi si papaciosi!!
Mai fetele eu n-am mai vazut sa fi scris ceva ARIS26. Voi stiti ceva de ea???
Maria ce faci???
Niko , tu cu curatenia aia a ta nu cumva ai ajuns la spital?? da un semn ca ne ingrijoram.
Ma bucur pt prima noastra printesica Luana,tine-o tot asa pui mic sa te faci mare sa poti pleca acasa cu mami!!
Maya , Joanna...hai ca ce a fost greu a trecut , mai aveti un pic!!
Ma uitam la listuta de pe prima pag , sunt f multe gravidute de care nu se mai stie nimic de muuuulllt timp , si alte gravidute care nu au mai intrat ce cateva zile bune..AALINA,LYSBET, ALINA.N, GESSY, IUCA, ALINA27,GAZA, BUBULINA...sper ca vor da un semn curand
Poze
florinela79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciresica5 Florinela, daca nu sunt prea indiscreta , de ce trebuie sa hotarasca endocrinologul asupra modalitatii nasterii tale??? 35+ cu |
Am mai multe probleme hormonale,cea mai serioasa fiind un adenom hipofizar secretant de prolactina (este o tumora benigna in saua turceasca, de dimnensiunea unui bob de grau), secretia de prolactina o tineam sub control cu bromocriptina (am luat pana am aflat ca sunt gravida), imi sunt interzise : efortulsuprasolicitant, stari ce pot sa-mi creeze depresie puternica sau o tensiune foarte mare la nivelul capului.
Medicul meu ginecolog, a mai avut fete cu adenom si au reusit o nastere naturala cu succes (asa mi-a zis dansa), in cazul meu vrea sa ma vada endocrinologul si sa tina cont si de parrerea lui.
Florinela
IliesClara spune:
Monvas
DPN ecografic inseamna ca medicul iti calculeaza cat mai ai pana la nastere in functie de dezvoltarea BBlui (adica lungime si gramaj)? SI care fluctueaza de la un eco la altul?
Daca da, atunci nu cred ca aceea este relevanta ca DPN, ci mai degraba cel calculat dupa UM.
La o vizita de dimineata medicii de pe sectie purtau o discutie cu o doamna din salon legat de varsta sarcinii in privinta provocarii nasterii. Doamna sustinea sus si tare ca mai are numai o saptamana de sarcina pt ca bebele ei era dezvoltat de 39 saptamani. Cand si-a spus UM iesea pe ceas 37 sapt si 2 zile. Si medicii i-au explicat ca nu conteaza DPN dupa eco deloc pt ca fetii difera f mult. La aceeasi greutate pot fi la varste diferite de sarcina. Si daca bebelul ei e mare cat de 39SA, el totusi e dezvoltat cat de 37,2SA si nu are sens sa se grabeasca. Tot asa cum un copil de 9 ani poate parea de 12, dar nu functioneaza ca de 12 pt ca anatomic nu e pregatit.
De aceea ei intreaba mereu UM si calculeaza, nu DPNul stiut de mama.
Mi s-a parut OK explicatia lor.
Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator
Galushca spune:
Grace, felicitari pentru bebelusi!! Wow ce mari, ma gandesc ca a mea a fost una si s-a nascut numai cu 400 g mai mare decat unul dintre puii tai :) Si am avut o burta enorma
Florinela, sa nu te ingrijorezi prea tare cu adenomul ala hipofizar - mama mea a avut la fel acum vreo 35 de ani, a luat o perioada ce iei si tu (Parlodel) si e bine mersi, nu mai are nimic de mult. Se poate sa nu ti se opreasca lactatia dupa ce intarci bebele, dar nu e o regula. Mamei nu i s-a oprit dupa ce a alaptat vreo sase luni, sora mea a alaptat un an si nu i s-a oprit lactatia, eu am alaptat aproape doi jumate si s-a oprit. Dar eram deja gravida, poate si de asta. De la caz la caz.
Pup fata!
In rest, bine sanatoase, bebita a inceput sa faca falcute
ADA1974 spune:
Felicitari celor 2 proaspete mamici, sa aiba bbi sanatosi si mancaciosi.
Tinem pumnii pt mamicile din saptamana urmatoare si pregatim agitatele: nastere usoara, fara probleme si bbi sanatosi.
la toate.
ada 34+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani
Floric spune:
FELICITARI GRACE!!!!!!!!!!
Daca acum in februarie vin ghiocei pe banda rulanta, va inchipuiti ca din 1 martie vor fi cate 5 pe zi, ca au tot dreptul.
Sunt un pic necajita ca dr meu mai rau decat se astepta, deci sansele sa revina sapt asta in activitate au scazut. Dar eu inca mai cred in puterea lui. Daca m-a facut pe mine, o "gelatina" fricoasa, sa rezist atatea luni, trebuie si el sa gaseasca puterea sa isi revina. Daca nu se externeaza pana miercuri, ma duc sa-l vizitez la spital. Ce ironie!!!!! Vizitez medicul la spital, el pe post de pacient. Sa-i spun si eu "Hai lasa smiorcaielile!!!!"
Daca nu revine in activitate, ma vad nevoita sa merg la un alt medic, de altfel cel cu care dr meu lucra in echipa.
Voi va mai confruntati cu greturi?????? Cred ca sunt un fenomen...Macar 2-3 zile pe sapt am greturi ca la inceputul sarcinii, de nu mananc nika dar nici nu suport nimic in jur.
Florinela, si eu patesc la fel, beau apa noaptea dupa ce vin de la baie. Am o zi uscata mai tot timpul.
Hai ca mai putem inca putin. Daca ma vad trecuta de sapt ce vine, pot rasufla usurata. Maine intru in sapt 37. Cand eram la inceputul sarcinii spuneam "Daca vine 1 martie, pot spune ca a venit primavara", in sensul ca am trecut greul.
Sa ne rugam de sanatate si de bebei sa mai reziste si ei in burtica fiecare in functie de termenul firesc.
Monnvas spune:
Clara, asa ma gandesc si eu. Bine, mai conteaza si cat de regulat era CM inainte bla bla. Dar oricum, cand te intreaba dr. cate saptamani ai se asteapta sa ii zici varsta dupa UM, nu dupa ultima eco. Si daca esti o floare ca mine care nu-si stie exact UM dai cu presupusul.
Grace avea UM inaintea mea - ca in listuta fetele au fost trecute in functie de UM, iar ea era a 2a si eu mai la vale, acum nu se mai vede fiindca atunci cand se pune un pui pe prima pagina, mami dispare de la gravide, ca deh, a trecut la next level. Dar va puteti uita la capitolele trecute.
Asa ca... nu va morcoviti asa usor.
Monica Elefantica 38+ CRI
CASA LU' BEBE