Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
IliesClara spune:
Cand am vazut ca a nascut Grace si pe mine m-a apucat putin batzaiala. VAzusem la inceput de capitol ca avea DPN in 8 aprilie - f aproape de noi care avem in 31 martie.
Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator
silvia4 spune:
Felicitari, Grace! Sa fie sanatosi bebelinii si sa va aduca numai bucurie! Ce frumos!!! Fetita si baiat!
Floryela, iti tinem pumnii maine! Sa fii tare si sa ne anunti si pe noi cand se intampla minunea! Sa iei numarul vreunei fete, sa nu ne lasi sa asteptam cu sufletul la gura! Agitatele le scot maine, ca nu cumva sa-i dau idei lui bebe!
Eu azi am o zi linistita, dupa ce ieri am facut toata ziua ca trenul in gara, imi venea sa plang din orice..Ce ciudata e perioada asta!
Silvia 35+ Natalia (cred)
novus spune:
GRACE !!!
Bun venit noilor ghiocei !!!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:
Nu mai suport vremea asta...asa iarna lunga...sau rabdarea mea....
Ma vait cam mult, sunt fetele care saracutele au stat in spital fara sa ridice din pat, cu tratament, etc
Maine la 12 ajung la medicul endocrinolog...sa-mi dea cerdictul: dac cezariana sau natural.
Daca e cezariana in 2 saptamani jumatate ....
36+, la mine se potriveste mai bine semnul decat
Florinela
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mamaaa, Dyana, al tau nu mai e ghiocel, e pepenash la greutatea aia...2400 la 32 sapt.? A mea abia are 1600 la 31...si am inteles ca si tu esti micutza, nu? De fapt e clar ca cezariana te asteapta cu asa baiet adevarat! Da' aia cu perishorul si acidul nu e legenda?! Sunt si doctori care o promoveaza? Ca daca e asa, inseamna ca fiica-mea e cheala, ca eu n-am suferit de acid!:))) 31Sophia http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca nu sunt micuta, sunt foarte micuta, am doar 1,59 si sunt grasana de cand ma stiu. dar daca te uiti la pozicile mele, are baiatul cu cine semana mare si binefacut. soacra mea e cat mine si l-a facut de 3800 pe sotul meu, deci eu ii bat recordul. aa, si faza cu perisorul si arsurile sunt convinsa ca e poveste. pe mine m-a distrat ca dr meu ecografist este arab, venit in romania de doar cativa ani, si chiar ma distram ca au reusit babele noastre sa-l converteasca; a juns sa creada in povestile lor despre sarcina.
grace30 , sa-ti traiasca bebelinii, e superb sa faci pereche, si mai ales ca sunt bine amandoi- numai motive de bucurie. refacere usoara si asteptam vestile mari.
aoleu fetelor, si nu va mai doriti sa nasteti mai devreme, am vazut ca ati vrea sa-i faceti la 37, dar nu e chiar bine. uite maya, floric, joanacum trag de fiecare zi, tocmai pentru ca la bebe conteaza enorm chiar si o saptamana in burtica. eu trag cu dintii de data cezarienei, sa incerc sa o duc cat mai tarziu. e adevarat ca e destul de grea perioada asta pentru noi, am inceput si eu sa simt din ce in ce mai rau greutatea sarcinii, dar tot vreau sa-l duc cat mai mult; pai el in burtica creste mult mai bine decat afara, deci conteaza fiecare zi. hai ca mai rezistati voi pana la 39 macar.
diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
denisamada spune:
Au mai aparut 2 ghiocei
Felicitari, Grace30! Refacere usoara!
Bebei santosi, cumintei si papaciosi!!!
Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani
chatonel spune:
Felicitari pentru ghiocei, Grace
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
carmenada spune:
Grace felicitari, pentru perechea de bebei, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
Floryela, ne gandim la tine si asteptam vesti bune cat mai repede
Eu nu reusesc sa dorm, nu am chef de absolut nimic, nici sa citesc nici de tv, de abia reusesc sa tastez .... sunt un picut deprimata.
Carmen 33+
carmenada spune:
Ii transmit lui Grace si din partea Monicai-Ayla: felicitari, bebei sanatosi si mancaciosi.
Carmen 33+
Monnvas spune:
Tufete, nu stiu cum avea Grace DPN-ul asa tarziu, care UM inaintea mea, care am deja 38+. Deci ce DPN dadea in lista cred ca era calculat ecografic, nu dupa UM. Si cred ca toate am jucat sotronul cu DPN-urile calculate ecografic.
Oricum, mamiGrace, felicitari pentru comori! Sa fie sanatosi si tu sa ai putere pentru ei!
Azi a fost mama pe la mine si a facut niste ochi cand mi-a vazut burta... e convinsa ca nu mai prind weekendul viitor in formula Kinder. Maine am control, sa vedem ce zice si dr., ca m-am saturat de "pareri". Intre timp cred ca m-am prins si eu ce-s alea contractii, cand se face burta tare si nu mai pot sa respir, nu? Si nush cum sta puiul, ca am niste intepaturi "colo jos", parca nicio pozitie nu-i mai convine.
pt Floryela. Sa dai sms cuiva, da?
Maria ce faci, nu te mai impiedici o data?
Monica Elefantica 38+ CRI
CASA LU' BEBE