LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina28 spune:
Roli, Dany sper sa treceti repede si cu bine peste probleme.
Dana uite aici ai exemple multe de fete care au stat in pat toata sarcina si au nascut la termen Nemary, AurelCris si sigur mai sunt dar imi scapa acum...stai linistita mami o sa fiti bine amandoi daca nu te stresezi.
Ce frumos Roberticu de Jmoni,si-a pastrat trasaturile de cand era bb mic, caciulita maro este cu urechi de ursache?Daca da are o "sora" la Ploiesti
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Jelimoni, ce dor ne-a fost de voi! Si ce ciudat ii spuneti lui Robert Robski? Ca noi il mai strigam pe Benji Benski-Ben. Sau Gurke si Gurkinson! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ceska, pe tine te-am uitat....multumim ca ai intrebat de noi!robski eu nu i-am zis,ci tata m-o ajutat la uploadatul pozelor ca am avut ceva probleme si asa i-o venit lui sa salveze
intu acum sa-l vad pe benji ca mi tare dor sa-l vad!ma bucur mult ca tati sa dat pe breazda si se implica mai mult cu benji!
ali doar nu era sa te las sa promiti aiurea!
felicitari pt SASA! cred ca e tare dulce cum isi zice numele!
jelimoni spune:
citat din mesajul lui madalina28 Roli, Dany sper sa treceti repede si cu bine peste probleme. Dana uite aici ai exemple multe de fete care au stat in pat toata sarcina si au nascut la termen Nemary, AurelCris si sigur mai sunt dar imi scapa acum...stai linistita mami o sa fiti bine amandoi daca nu te stresezi. Ce frumos Roberticu de Jmoni,si-a pastrat trasaturile de cand era bb mic, caciulita maro este cu urechi de ursache?Daca da are o "sora" la Ploiesti Madalina & Sofia 01.02.2008 calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
mada da are urechi de ursache,e set cu manusi si botosei,numca ca nu prea purtam doar caciula.am vazut poze de la petrecerea de un an,mama mama ce domnisoara frumoasa si eleganta am vazut!pfiuu si cu agrafe in par,vad ca le suporta!un de la roberticu pt sofia!
am vazut si pe benji cum ia micu dejun cu buni,si cum are el grija de lucky! grija ca vine robert si-ti fura suzeta!
noi acum ne-am trezit de la somnu de amiazaaa!fain nu?nu stiu ce-o avt azi,abia la 6.30 am reusit sa-l adorm...sa vedem ce facem la noapte
ven sory pt accident,cred ca te-ai speriat groaznic!!cum ii mai arata piciorutul?
stoisor spune:
am mai vizionat cateva poze de baietei de aceasta data si la acest capitol stam bine detasat nu asa ,imi vine sa pap un nasuc de Sibian si o barbita de American care are un anisor
LA MULTI ANI A.J. sa cresti mare si frumos ,sanatos si constincios,multa sanatate si norocel la toate(si la fetite)
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Ma bat cu Sasa pe laptop si cred ca o sa o las sa castige ca nu mai pot sa misc nimik
va pupacesc vb maine pa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
emabucuresti spune:
La multi ani AJ
sa fii sanatos, norocos si fericit!
Multumesc frumos de aprecierile pentru piticutul meu si pentru burtica fetelor!
LalaD merci pt link ul direct
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori, Eva imi pare tare rau papusa ghidusa ca nu poti veni la party, sanatate multa intregii familii!
Distractie placuta tuturor maine si sa faceti multe pozici!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
am vizionat poze cu AJ, cat de dulce e, cum a adormit el aici jucandu-se
http://good-times.webshots.com/photo/2731367120102058884UbQGHJ
Honey m-ai innebunit cu salatele si torturile pe care le faci, mai ales ca de curand am scapat de greturi si am o continua foame de lup...
emabucuresti spune:
Succes in rezolvarea problemelor de familie celor care se confrunta in per. asta cu ele, nu uitati ca in orice relatie sunt suisuri si coborasuri si tb sa le facem fata.
emabucuresti spune:
am si eu de facut o strigare Gineeeeeeette pe unde esti mami , i miss u here
pupici Adelei!
Lala_D spune:
citat din mesajul lui emabucuresti am si eu de facut o strigare Gineeeeeeette pe unde esti mami , i miss u here pupici Adelei! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Roxana chiar lipseste de cateva zile si pe mine ma ingrijoreaza .
Pup fetele cu probleme in familie si le trimit o imbratisare si imi pare rau de mor ca Elle si Evita nu vor fi maine la party
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze