LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 4
roli25 spune:
Am vrut sa-l scot afara pe Andrei pe la 1 cand iesise soarele si era cald. Dar, trebuia sa-i dau pranzul, iar el deja urla de somn. Asa ca l-am culcat in ideea ca nu doarme mult si mergem la soare. Dar el doarme si acum, iar iesim pe frig.
Da, ce sa fac, il las sa-si faca somnul ca si asa maine, o sa rateze somnicul.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
stoisor spune:
asa....
Dana unde este optimismul batal vina de optimism,se intampla multe si imi pare rau dar chiar trebuie sa iti bagi tu ochisorii peste tot?ei na'....hai capu sus fi fata de comitet,citeste gandeste dar cam atat,la toti ne pare rau de toate nedreptatiile din lumea asta si suferim dar TU NU AI VOIE DA?uite cat de departe ai ajuns si mai ai asa putin ,acum trebuie sa fi cat mai calma si linistita pt pisicutul ala mic ca i asa urat afara si neam nu are voie sa vina acum da?uite pt tine si incapt bebe un
Roli si Dani multa putere si refugiu in copii,nu stiu sincer ce as putea sa va zic mai mult de atat,putere si intelepciune in vorbe,in decizii,la tot pasul,voi stiti cel mai bine ce i acolo la voi ,pupic
ma bag sa fac o baita ,sa ma aranjez putin,caci am gatat cu trebaluitu si cu gatitu ,si cu plimbatu de copil prin zapada si vreau sa il astept pe tati fresh nu transpirata toatasi profit ca mai sta mama o ora asa ca am o ora timp pt mine
revin ....
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
STOISOR Am reusit sa vad si pozele de la aniversarea Sarei.Superbe!Ai o printesa tare frumoasa cu niste bucle mortale iar tu arati foarte bine.Ma bucur ca poti intra mai des si ca e aproape gata sesiunea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danybv spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru sustinere , un pupic pentru fiecare si o floare
roli ooff, imi pare tare rau pentru situatia din familia ta , te inteleg perfect tot ce-ti pot spune este sa fi puternica .
Eu una incerc dar nu mai pot simt ca nu mai rezist mult timp , asta este viata cu muuuulte incercari ...
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
jelimoni spune:
hellooo zuzici!mi-am aruncat si eu un ochi si va scriu raupid ca am un maraici somnorici
noi suntem bine sanatosi,incercam tot mai multe sa vorbim
si ne place zapada la nebunie!am vrut sa pun poze dar m-a lasat bateria de la aparat si n-am incarcatorul la mine,asa ca uitati aici doar 4 poze cu roberticu http://community.webshots.com/album/570197825wHNjAf
elle FELICITARIIII!NU-MI VINE SA CRED,SA AI PARTE DE 40 DE SAPTAMANI MINUNATE,FARA PROBLEME,SI SA SPERAM CA VA FI BAIETELUL CE TI LA-I DORIT!CE-i va placea evei ca va avea cu cine sa se joace!cum suporta orele de kineto?ii place?sau e cu scandal?ma rog sa se repare repede problemuta,si multa sanatate ca am inteles ca a dat viroza peste voi.multi
dana felicitari pt sapt 34 (daca nu ma insel) cu siguranta o sa ajungi la cele 37 de saptamani,inca un pic si scapi de chinul asta!
roli si danyvam inteles ca aveti probl pe acasa,uitati o sa mai uitati de suparari!
creata...imi cer scuze dar stiu caa m citit mai demult de sarcina ta dar nu sunt sigura daca te-am si felicitat,asa ca o mai fac acum chiar daca ma repet,FELICITARII! SA MEARGA TOTUL BINE,SA AI O SARCINA USOARA ASA CUM AI AVUT SI CU MARIUCA,SUNT SIGURA CA VA FI COPIA TA INDIFERENT DACA VA FI FATA SAU BAIAT.ALI am vazut cateva poze cu sara mica si creata ce frumoase sunteti voi!bine ca stii care-i problema acum, si faceti tratamentul!bafta cu scoala
ceska777 spune:
Jelimoni,
ce dor ne-a fost de voi! Si ce ciudat ii spuneti lui Robert Robski? Ca noi il mai strigam pe Benji Benski-Ben. Sau Gurke si Gurkinson!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
deci ai aparut smecherie ai aparut,capat un pusi Ceska?capat?
a venit tati,a plecat buni,Sasa doarme.....aaaa pai nu v-am spus cred cine e SASA... pai daca o intrebi pe fimea "cum te cheama? "raspunsul ei e "SASA" si rade toata......noi deja o strigam SASA
deci ,revin la subiect,cobor umpic la tati ca mai avem cam 30 min singurei apoi incepe showl lui Sasa pana deseara la stingere,mai povestim si noi umpiculut
va sarut
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ceska777 spune:
Stoisor,
sa inteleg ca tu i-ai dat strigare lui Jelimoni? Multumim! Eu ii ratacisem numarul de telefon.
Ca veni vorba de zuze ce nu ne-au nmai scris de mult:
Lala20,
daca ne citesti cumva din umbra nu ne dai un semn si noua? Despre Biencuta?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
ROLI, un pupic mare din partea DAriei si un buchet de flori sa-ti treaca supararea. nu avem ce le face, eu mi-am dat asta de mult timp, mai nou e ma simt de parca am fi colegi de apartament care au impreuna un copil. si sotul meu lucreaza fff mult iar cand ajunge seara acasa mananca, face o baie se mai uita putin la tv, eventual ii face baie Dariei si cam atat. capul sus si sa speram ca ne vor da copii forta sa trecem mai departe zambind.
Danibv, si tie. cred ca vom merge impreuna la psiholog
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Eu iar am intrat in panica ptr ca o alta mamica de la odisee a nascut inainte de termen.Azi vreau sa pun si hainele la spalat ca am tot amanat dar vad ca e mai bine sa fiu pregatita. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Dana, nu te grabi. mai asteapta 3 saptamani, sa vezi ca o sa fie bine. asa imi zicea si doctora, sa stau numai in pat sa faca bb 37 de saptamani si am ajuns la 40 si mi-a provocat nastyerea.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.