LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cretule, ce spui tu acolo? Despre care Laurici vorbesti? Si cum...cazut...coasta rupta??

Ven, si eu spun la fel ca si Lala...cred ca in ciuda fricii de spital, ar trebui sa mergi.Oooofff...tare rau imi pare. Te asteptam cu vesti bune.

Eu nu stiu ce am de la o vreme ca tot pierd mesaje. Scrisesem mesaj in care vorbeam de fiecare clopotel in parte si l-am pierdut . O sa revin ...sper...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Uitasem... Creata ne-a dat fiecarei zuze cate un CV al Mariucai... Taaaare haios si inspirat. Bravo Silvia. Intra la cutia cu amintiri.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laura mi-a spus de Roxana. Laura e plecata, eu nu aveam numarul Roxanei, dar nu stiam ce e cu ea, ca nu a mai dat pe forum.

A, da! Iar mini cv-ul Mariucai il voi trimite pe mail-ul comun, pentru ca, evident , am uitat sa il impart fiecarei zuze. Mi-am adus aminte la sfarsit. Si oricum e pentru aniversarea tuturor clopoteilor!

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Cretule, ce spui tu acolo? Despre care Laurici vorbesti? Si cum...cazut...coasta rupta??

Ven, si eu spun la fel ca si Lala...cred ca in ciuda fricii de spital, ar trebui sa mergi.Oooofff...tare rau imi pare. Te asteptam cu vesti bune.

Eu nu stiu ce am de la o vreme ca tot pierd mesaje. Scrisesem mesaj in care vorbeam de fiecare clopotel in parte si l-am pierdut . O sa revin ...sper...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

seara buna, zuze buburuze

am ajuns si noi acasa pe la 4,30 si se atunci ma chinui sa adorm piciul atomic. va invidiez cand aud cum adorm ai vostri. ma bate gandul sa ii reintroduc suzi la somnul de zi

am citit vestea proasta despre roxana, sper totusi sa nu fie asa

elle, te pupam dulce dulce. multumim pt organizare si promitem solemn(eu in numele tuturor) ca imediat ce trece perioada virozelor, mai facem o petrecere

Tare mult mi-a placut azi. am prins gustul petrecerilor si deja ma gandeam cand sa o organizam pe urmatoarea. Clopoteii sunt absolut minunati iar parintii lor extrem de mandri , ca doar au de ce . impresii in parte despre fiecare clopotel nu o sa ma apuc sa scriu , doar ii imbratisez pe toti ca imi sunt asa dragi

cum va spunea alina, matei s-a indragostit de ea si mai apoi de creata. acum ca se pune bine cu mamele sa ajunga la fiice asta nu mai stiu

pozele inca se incarca aici http://community.webshots.com/slideshow/570216211XffDme?mediaPosition=1 si ma gandeam cum am putem face sa le schimbam intre noi. cateva poze le-am stricat , ma scuzati

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ma credeti ca m-am uitat la poze si am plans???? ca nu am fost acolo alaturi de voi .. uff ce necaz am pe gripa asta!

ma bucur ca v-ati simtit bine, ca si clopoteii s-au simtit bine, ca totul a fost ok si ca v-a placut si papica!

am vazut clopotei care mai de care mai frumosi si mai poznasi .. pletoselul care a plecat in explorare, sofiuca lipita de mami ei, mateias de miha care s-a facut mare, matei de ereena care e un scump, dariuca, mariuca lui creata - un copil superb, stefanutz de anca soare, andreiu lui roli, calinutuzul, anita care s-a facut o domnisoara in toata regula, yasmine o carliontata superba si tunsulica, dudu mic un scumpic, raresila de irinuka .. Doamne cat de frumos e, are niste ochisori tulburatori, stefiuca, dariuca lui alinakalos ... conrad, un blondulin frumos si david urasiul. toti clopoteii sunt superbi!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu cred ca si taticii au ramas putin socati... ca in afara de sotul Anei, nu cred ca s-au mai bagat pana acum barbati in mijlocul nostru. Socati in bine, vreau sa zic. Adica sigur au mai participat la niste zile de nastere, dar sa vada 19 femei care s-au cunoscut cand erau gravide si au continuat relatia... e un lucru extraordinar! Cred ca si noua ne e greu uneori sa realizam minunea grupului nostru!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Eu cred ca si taticii au ramas putin socati... ca in afara de sotul Anei, nu cred ca s-au mai bagat pana acum barbati in mijlocul nostru. Socati in bine, vreau sa zic. Adica sigur au mai participat la niste zile de nastere, dar sa vada 19 femei care s-au cunoscut cand erau gravide si au continuat relatia... e un lucru extraordinar! Cred ca si noua ne e greu uneori sa realizam minunea grupului nostru!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Socat nu, incantat da. Deja domnul sot mai vrea o petrecere cat de curand . imi spunea de fiecare ce ochi are nu stiu care , ce bine merge nu stiu care....bineinteles ca nu stia cum ii cheama si imi dadea drept reper mamicile ca sa imi dau seama despre ce clopotel e vorba

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Multumim pentru invitatie si pentru cine s a ocupat de petrecere... a fost super frumos, ne am simtit super bine!! Calin doarme tun, iar eu astept cu nerabdare sa vad poze! Au crescut mari si frumosi copilasii nostri... Ma intreb oare cum o sa fie petrecerea de 2 ani... de 3 ani... o sa stam la masa la cafele, tigari, alea alea, iar clopoteii nostri o sa se joace impreuna. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ereena ti-am trimis o invitatie pentru varianta friends in webshots .
Cred ca asa putem salva una de la alta poze de la petrecere.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ereena ti-am trimis o invitatie pentru varianta friends in webshots .
Cred ca asa putem salva una de la alta poze de la petrecere.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

m-am invartit pe acolo si nu am reusit . spune ca sunt special codate sa nu poate fi folosite . eu le trimit prin tranfer desktop ,pe adresele voastre de mail. mai e o varianta cu FTP dar poate fi restrictionat de firewall si alte dracovenii. nu stiu daca reusesc

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput