Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
puahahaha, chiar ca am uitat...deci al meu:
ii zic, vezi ca e camera web, ne poti vedea...
la care el, vazand p-ta unirii zice, pai si voi unde stati??
-aaa, pai nu se vede!
-pai io credeam ca-mi arati, de acolo, de unde o sa fiti ![]()
![]()
deci Ano...astia doi is ca si mosii aia din mupetz show, jur
un copil creste in inima mea ![]()
anda spune:
las mariuxa, ca ducem coastele-n unirii si tragem bairamu acolo sub nasu lor, sa ne vada mapamondu
sau nu ne mai riscam la coaste? mie parca deja mi-e pofta ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Doris-Alina spune:
Io vreau sa vina vara, sa stam la terasa aia cu dusuri...![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Bestiali amandoi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:

Baaaaaayyyyyyy.....demential!
Clar,reluam sirul indian calare pe vaca...clar!

Demential....Anda ma vede calare pe mobutu si pe Mariusache priponit de calorifere....Dorisescu e pe Regina si vrea dush pe terasa,Simonelu' e cu Muupets show....Silvana vrea tuica fiarta si per total lumea face striptis de fericire ca mandea are laptop....D u r e r eeeeeeee!!!!!

Ma doare burta de ras...
Sa nu uit:Andule succesuri la biliard....sau ce campionat ai tu colea...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mariaa spune:
huh, Andule, poi daca e aer de primavara, cum sa n-ai spor ![]()

io ma duc la somn ca-s rupta
Aidule, sa aveti somn linistit! va imbratisez tare 
un copil creste in inima mea ![]()
silvana75 spune:
oooo da Anda clatim ochii la greu ![]()
io zic sa va luati paturica si sa va instalati frumusel pe iarba in unirii langa statuie, puneti de-un mic, bere asa va vede toata lumea 
noapte buna
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Si io va zic somn usor...
POZE CU NOI
anda spune:
silva
, noi aducem paturica, tu aduci muschii?
va tzuc si io, sa visati colorat.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13