Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

puahahaha, chiar ca am uitat...deci al meu:
ii zic, vezi ca e camera web, ne poti vedea...
la care el, vazand p-ta unirii zice, pai si voi unde stati??
-aaa, pai nu se vede!
-pai io credeam ca-mi arati, de acolo, de unde o sa fiti

deci Ano...astia doi is ca si mosii aia din mupetz show, jur

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

las mariuxa, ca ducem coastele-n unirii si tragem bairamu acolo sub nasu lor, sa ne vada mapamondu sau nu ne mai riscam la coaste? mie parca deja mi-e pofta

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io vreau sa vina vara, sa stam la terasa aia cu dusuri...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

no, cu ajutor am dat de ei

Mergi la inceput

Bestiali amandoi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Baaaaaayyyyyyy.....demential!
Clar,reluam sirul indian calare pe vaca...clar!
Demential....Anda ma vede calare pe mobutu si pe Mariusache priponit de calorifere....Dorisescu e pe Regina si vrea dush pe terasa,Simonelu' e cu Muupets show....Silvana vrea tuica fiarta si per total lumea face striptis de fericire ca mandea are laptop....D u r e r eeeeeeee!!!!!Ma doare burta de ras...

Sa nu uit:Andule succesuri la biliard....sau ce campionat ai tu colea...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

huh, Andule, poi daca e aer de primavara, cum sa n-ai spor

io ma duc la somn ca-s rupta

Aidule, sa aveti somn linistit! va imbratisez tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

oooo da Anda clatim ochii la greu

io zic sa va luati paturica si sa va instalati frumusel pe iarba in unirii langa statuie, puneti de-un mic, bere asa va vede toata lumea

noapte buna

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Si io va zic somn usor...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

silva , noi aducem paturica, tu aduci muschii?

va tzuc si io, sa visati colorat.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput