Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Doamne ferasca-va si fereasca-ne de voi ca zdravenete nu sunteti zau ... cam devreme la plapumioara sau aveti intalnire?
... nu s-a mai ras de mult asa aici
... gata ma retrag sa nu va stric distractia ca nu sunt in the mud
va pupez

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

...gata ma bag si eu in pat sper sa imi si vina somnu macar intr-o ora ... iar o sa fiu zombi maine si o sa dorm ca o gravida la pranz

si dati ceva idei ce sa beau de dimi in locul la asa imi e de ea ... ceva care sa nici nu ingrase , hehehe

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

... poate o de dimineata fara alcool ... ca sa vedeti la ce am eu pofte , Doamne fereste ... cine stie ce copil va fi asta , huh

Aida ... 8+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

no, buna dimineatza ....
sus Timisoara, ia poftiti la o cafea:
cu frisca, cu piscoturi, cu ce vreti ...

mai, da' ce v-ati distrat voi aseara, si io am vrut sa intru, dar n-am prea avut timp ... am avut o mie si una de chestii de facut ...
Maria io iti scriam de aparatul salin pe care-l foloseste maica-mea cu rezultate bune, e cu rezerva de sare si poti sa-l pui in functie noaptea cand dormi, iti face aerul din camera f fain si respiri usor, parca ar fi aer de munte ...
Aida cu ce sa te servesc io pe tine? hai o cafeluta mica, mica, de-aia fara cofeina...
sper ca ati trecut cu bine noaptea, Doamne-ajuta sa aveti o zi cat mai buna.
Silvana, Anda, paturica in Unirii, muschi?! hai ca si io vin .... numa' sa spuneti cand ...
Ano
si io ma bucur pt tine ca ai laptop, da' sa stii ca striptease nu fac. sac!
Doris, ai mai incercat sa vorbesti cu dr. Smoc? cum mai sunteti?

pe toate, sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

a... Silvana am uitat sa-ti spun ca nu era papaya, of, am uitat sa caut sa vad cum se numea fructul puturos, dar uite incerc azi sa pun poza.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la mine...

Trezirea ...o noua zi a inceput...hai la munca ,nu la intins mana...

Aiduko...ce ma bucur ca te-ai veselit putinel...iti sugerez io o alternativa,sper sa-ti placa:in loc de cafea bea ceai negru,Ceylon,Himalaya,China...e bun oricare.E ca si cafeaua,taninul continut in el e mai sanatos si are acelasi efect ca virgula cafeaua...Io am incercat ,dupa amiaza,si merge la fix.Va pup si va strang cu drag mare in brate!

Getuto...pai cine crezi ca se dezbraca pe astfel de friguri...no way!

Fetilii...va tzuc si vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Aidule, pai doar un ceai...sau un fresh de portocale...ce zici?

Cum a trecut noaptea Kissy? sper ca bine...

Geta, io mai astept poze, ca e oaza mea de relaxare...
Da, am mai vb cu Smoc, mi-a zis sa merg in spital, mi-a dat un biletzel, sa-mi dea spray nasonex.
E mai bine, dar tot nu-i ok de dus la gradi, si oricum nu are chef sa mearga, asa ca-i respect decizia...

Ana, si zici ca iti va trebui ochelari? la laptop?
Lasa ma, ca e asa fain, ca poti intra si-n schimbul 2...

Maria, hai ca avem de rezolvat neste chestiuni...

Anda, si tu la fel, hai la treaba...

Silva, esti dusa...cu muschiulosii tai...

Andanii, ce faci? cum esti?

Mihilica, te-ai trezit? sau iar nu te-a lasat americanu sa dormi?

Dana, tot in verva? cum e Lori?

hai ca-s prin zona...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mamaaaa ce-ati mai scris ... ce distractie dom'le , ce distractie .... superrr
am lecturat si m-am distrat de dimineata

doris multumesc de intrebarte , ce sa mai fac ? .... aseara am ajuns tarziu de la sala , am facut baie + uscat ... ceva pregateli de papa pentru azi ... m-am uitat la filmul care-a castigat oscarul si m-am culcat taman pe la 2 azi noapte , sunt mai mult decat zombie

restul fetelor va pup

geta si eu am papat ananas aseara bunicel ... da oare cum o fi ala papat de tine prin tari straine ??

aida sper ca a fost o noapte linistita

ana si zici ca ai laptop?

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Mey, io incep sa sufar de somnolenta cronica.

Aidutzu, in timpul sarcinii io am sevit zilnic o cafea ( dar numai una). Daca vrei musai sa renunti la cafea, vezi ca au la Lipton ceai alb, cica are cofeina da' e sanatos. Mai trebuie sa aprofundez un pic cjestiunea, ca daca cofeina e cea naspa nu inteleg de ce aia din ceai ar fi buna....

Dorisake, ti se pare ca is in verva? Nooo, dorm pe mine!

Maria, hai mey, fa ceva: ori sa ninga, ori sa infloreasca zambilele, vremea asta de frig constipat ma termina. O urare, ceva?

Geta, iti amintisi cum ii zice la fruct?

Andani

Ana, da mey, generatie turbo, corect ... sambata merge la "ziua baiatului pe caie-l iubesc, ca asa suntem noi, fetele, meieu indagostite"

Mihi, Katik, pe unde suntei, ce fac prichindeii?

Deci, eu vreau sa dorm, si visez o camera din aia mare, cu peretii musai varuiti in alb, cu ditamai soba in care troznesc lemne, un pat maaaare si el, o duna pufoasa si sa fie liniste. cred ca vreo 20 de ore de somn din ala tzeapan m-ar aranja. Si mai am chef si sa innot! Moama ce pofte pot sa am ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

... si io vreau sa inot intr-o baie de somn ... sau am inteles gresit!

Aida ... 8+
Poze cu noi

Mergi la inceput