Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Eu sunt deja de o ora jmate la lucru, asa ca va servesc si voua unwww.france-blog.info/wp-content/uploads/2007/12/petit-dejuner.jpg" target="_blank">mic dejun cum visez si eu

Intru mai tarziu la discutii, ca acu' inca mai suspin dupa ce am vazut pozele din paradis. Ocean, palmieri .... ce e cladirea aceea alba, crescuta din/sub munte? Pozele cu splendori nu ma incanta, am eu alte vise acum .... Maria, ce sa zic ... asa, vreo 20 de grade ? Aidutzu ....

Dupa cum vedeti sunt vag incoerenta ... revin.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

semnal slab.stop.adie vant cald si e soare.stop.azi noapte facut scufundari si surfing printre crocodili.stop. dau o cu frisca si piscot de aici.stop.cred ca nu ma mai intorc pana la vara.stop.

de la oceanul Indian, sa aveti o zi cu soare in suflete-n si-n ochi!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Imi beau cafeaua aici

Nu ma deranjati...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

no, buna dimineatza ....
apar si io pe aici sa vad cine bea o cafea cu mine ... si ce vad?! ca sunteti toate duse .... ... la Oceanul Indian ....
no, pe cand va hotarati sa reveniti, Doris nici nu indraznesc sa te deranjez ... , va astept si eu la o cafea cu frisca:

o zi faina sa aveti
pe toate

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Geta, io mi-am luat cafeua in mana, si ma plimb desculta prin nisip, daaa?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Adica eu dau mic dejun frantuzesc si aflu ca ati plecat toate ? Pai pana reveniti voi se raceste cafeaua, se intareste croissantul, se oxideaza sucul de portocale ... Geta, ce le-ai facut?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Dana, dupa plimbare vin la micul dejun, acum imi flutura vantul pleata...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Si daca tot bantuiti pe la tropice, io imi iau micul dejun www.bookings.net/images/hotel/org/116/1169437.jpg" target="_blank">aici

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Danoooo...si io tot cu tine vin la cafa,ca de mare sunt satula,nici ocean nu-mi mai trebe....
Getuto,no offece,superbe si bestiale pozele...minunate locuri,da' la mine munte e nambar uan in cros za neishan...

Revin dupa ce beau cafeaua ozonata...sa va scriu...hihihihi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Aidule, dormi?
Hai ca iti fac deja ceaiul de tei...in locul cafelei...

Mey, Ines tot racita, parca acum e mai rau, o fi fost numai debutul pana acuma...
Dar, fara antibiotic, insa de azi tuseste.
A incasat-o si buni.

o zi cu soare...

POZE CU NOI

Mergi la inceput