Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
Anoo, ne mai dai poza cu patrateleeeee!!! te rugaaaammm! 
![]()
![]()
Dana, baga temperatura! se rezolva!! ![]()
sunt in viteza da revin mai pe seara
tzuc fetele 
un copil creste in inima mea ![]()
silvana75 spune:
Pana vine Ana cu splendoru
, Maria uite aici ceva www.mambaonline.com/images/features/wc2006_luis_figo.jpg" target="_blank">spesali for iu ![]()
Geta, superbe pozele, aia cu plaja unde se vede nisipu mi-a placut mult 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:

hai maaa Silvaaaa, e prea paroasa poza aiaaaaa!!! ![]()
![]()
Alina, esti mult prea finuta, nu te murdari! poate vrei un fresh sau un Spa, hai
ma duc sa fac o oala de popcorn si sa vad pozele Getutzei, ca am presimtit de la job ca o sa ma tai..si vad acuma comentariile voastre...ma duc la ocean deci
revin
... sau nu?!?!?! 

Mariaa spune:
asha.. am si io un cantecel cu dedicatie speciala pentru Aiduku scump. te iubesc femeie pur si simplu, esti exceptionala. da' asta stim de fapt deja 

un copil creste in inima mea
Ana68 spune:
Simonelu,tzi se facu de splendor,hai?![]()
Nu-l pun,ca Aiduka noastra nu l-o placut ca era negru...si cu tone de muschi pe dansu!!!!
Aidule,te tzuca tzaca paca si pup ochisorii mari de matzulina!
Silvaneluuuuuu...ptiui drace!,p-ala nu l-a epilat nimeni niciodata?!
Il intrebam pe psxman...ca el stie cum e treaba cu epilatul,nu-i asa Ciufuleasco?![]()
Alina,io doara te tzuc
...sti tu de ce...
chiar daca nu ne stim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
silvana75 spune:
no asta va satisface?? ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
Anooo, ala nu e 'ala'!!! 'ala' e Figooo
si despre splendor, oki, backup
daca nu-i place Aidei, oki
doara nu vrem s-o suparam cu nika si absolut delok
Silvaa, pe deplin!!
io am bagat supa de oo cu chimen si paste cu varza calita. de cand cu unguru meu am aflat si io ca astea se pot manca si cu zahar 
![]()
Ana68 spune:
Oooooooooooooooooo....Silvana draga...........asa DA!
Pe mine ma satisface....daaaaaa....
![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Silva, beton individu...![]()
Am fost sa cumparam martisoare, la doamnele, plus inca vreo 12 pt colegele ei de grupa, am lasat-o sa-si aleaga ce i-a placut.
Apoi la o praji, cu tati.
acum baita si la somnic, ca toti suntem obositi...
Si voua somn usor...
Ne auzim la cafea...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
... bine mah , bine
, bagati poze cu splendoru' , promit ca nu le deschid
si bey tzaca , eu nu am nimic cu negrii
si din cate imi amintesc splendoru e doar mulatru
hehehe
gata ma bag si io in patuc poate ma fura si pe mine somnu inainte de ora 4 mai ales ca azi nici macar nu am atipit 

ca sa nu mai zic ca la ora asta sunt mai ceva ca duracell ![]()
va pupez de nu va vedeti 
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"