Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 5
myral spune:
Diwana, nuuuuuu, o sa incerc cum a zis Annisia dar nu acum ca va prindeti toate
E, na ca eu l-am incurcat pe Mario, chiar corigenta sunt.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Neataaaa. Chiar ca am dormit mai bine. E drept insa ca azi dimineata cand am exersat cu el si m-a tratat cu indiferenta, iar m-a apucat bazdacul. Nici nu prea vrea sa asculte si nici nu il intereseaza ce ii arat, de fapt de aceea nici nu am insistat nici noi prea mult cu el.
Annisia,
cu placere iti platesc consultatia, e cea mai mica pierdere fata de linistea pe care mi-am recastigat-o.
Mandarinutza, ideea ta e buna, poate ma inspir si eu de la voi legat de activitatile copiilor. Dar Andrei nu vrea sa stea locului de loc, nu are rabdare sa ne uitam la carti, de aceea nici gand sa invete de acolo sau sa le arate. Daca incerc sa ii arat eu imi arunca imediat cartile. Poate cu animalele de plastic sa am mai mult succes.
Mishutei, mamei Mariei si tatalui Sabinei
, multa sanatate si numai bucurii!
Sabina, te rog mai pune link la cantecul Sofiei, vreau si eu sa ascult.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Diwana hai ca ma gandesc la premiu..pacat ca esti in cluj ca daca erai in buc era mai simplu
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
adjudecat ... eu pusei poza dar nu m-am gandit la premiu Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Hihihi, vai niciodata n-am fost premianta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
M am amuzat copios cu concursul, si eu as fi ghicit cativa dintre pui, dar destul de putini. Voi sunteti vigilente rau!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Ma suna tati care e plecat cu Mario in oras sa ma intrebe daca are voie pustiul sa pape ecler. Eu ii spun ca da, dar sa nu fie cu ciocolata (in fundal auzeam o voce disperata: mana, mana, mana - adica sa ii dea si lui
) La sfarsit il intreb ce fac, la care tati imi raspunde f simplu: "bem capuccino si mancam ecler"....deja fi-miu gustase si din capuccino lui taica-su![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Nu stiu cine e nr. 14, dar e o minunatie, m-au topit ochii aia albastri 
Imi sunt foarte cunoscuti si ochii negri ai lui 15, dar nu-mi aduc aminte acum cine este
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
nr. 14 e Alex de Rox?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
betty78 spune:
14..e Alexandra de Roxana? dar parca avea ochii verzi
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario