Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 4
diwana spune:
Ora 11 e Degetica? ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Vad ca is 2 nr. 11. Primul 11, e Degetica?
diwana spune:
No. 13 (nr. cu noroc
) Mario.
filmulete Rares
Piticul se face mare
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana No. 13 (nr. cu noroc Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Daaa....sigur e Mario...ne baga in eroare "taticul"
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Myralule, intra pe yahoo. La user bagi septoct2007, parola banuiesc ca o cunosti, daca nu da de stire. Compui un mesaj, in care atasezi poza, pe care il trimiti adresei de mail: septoct2007@yahoo.com (bagi "s", ca iti apare imediat sub si o selectezi cu dublu click). Practic tu fiind logata ca septoct2007, iti autoadresezi mesajul, pentru ca fetele sa nu stie de catre care mamica fost trimis... Ca sa nu se prinda al cui ar putea fi puiul din poza. Ai pricipit? Ia fa o proba. Daca nu-ti iese, aprofundam subiectul. ok?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Betty, ce facusi bre? Pai tu crezi ca bebe Mario se poate confunda cu cineva? E unicat Roshcoveatza. Sau tu ne intrebai cine-i omu postament pentru bibic?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Annisia Betty, ce facusi bre? Pai tu crezi ca bebe Mario se poate confunda cu cineva? E unicat Roshcoveatza. Sau tu ne intrebai cine-i omu postament pentru bibic? Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Ce-mi place no. 12
Oare sa fie masa lui Yannis? Habar n-am ce a ales copilul, dar sper sa fi fost pe gustul parintilor ![]()
Al doilea 11 (ora 11 a sosit) este printesa lui Myral?
filmulete Rares
Piticul se face mare
betty78 spune:
| citat din mesajul lui diwana No. 13 (nr. cu noroc Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
adjudecat ... eu pusei poza dar nu m-am gandit la premiu
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Ce-mi place jocul asta. Super idee Papanash
. Ne mai amuzam, ne mai reamintim papanasii si dulceturile noastre, mai iesim din rutina 
filmulete Rares
Piticul se face mare
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
Daaa....sigur e Mario...ne baga in eroare "taticul" "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
"taticul" e fratele meu
Mi-a placut tare mult poza aia, mai ales ca in spate se vede o magnolie, pe care am vrut sa o prind mai clara....dar de'
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario