Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 11
diwana spune:
Andreea11, bine ai revenit
. Pai Cris face destule, de vorbit, urmeaza 
Deci 20, nu-i Gheo, nu-i Mihnea, nu-i Ghighi, nici Tudor (urmy), nici Michael. Hmmm, asta e marea dilema, cine-o fi?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
mandarinutza spune:
Mai fetelor dar ce spor la scris aveti!
Bernix, ti-am raspuns la Pm
. Scuze ca nu l-am vazut mai devreme.
Am fost cu Antonia dimineata la Muzeul taranului la teatrul de papusi, i-a placut, a batut din palme, s-a mai si plimbat prin sala, dar a avut rabdare la prima ei iesire la teatru, deci a fost ok. Apoi am fost in parcul Kiseleff, unde i-a placut tare mult locul de joaca - foarte frumos.
Andreea11, chiar ma gandeam la voi, bine ai revenit!La mine, sora mea a fost crecuta pana la 10 ani de bunica, pentru ca mama era studenta si apoi medic rezident in provincie, si mai tarziu i-a reprosat mamei ca nu a stat cu ea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
claudia1178 spune:
Salutare si de la noi
,
Na ca am vrut sa va "prind" dar am uitat parola...
Dar printre altele, am vazut-o si eu pe talentata Sofia si chair m-a emotinat interpretarea ei......
Adi, felicitari pentru noua sarcina, sa dea Domnul sa treci cu bine peste cele 9 lunisoare ...
Si da, m-a surprins in mod placut Maria de Luy, e o dulceata de copil....
A mea acum culege flori.....de pe pereti........![]()
Daca vreti sa ne vedeti, uitati aici suntem noi......mai mult Teo........http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Daca nu spunem nimic...asta nu inseamna ca nu suntem prin zona.....noi doar luam aminte.....
si bagam la bibilica.
danuta36 spune:
Eu zic ca Robert de Alehiam e la 20 si Eliza lui Myral la 21..
Diwana,Papanash...mai ce-ati mai ghicit ![]()
bernix spune:
diwana, m-ai ghicit si te-am ghicit.
Primul ghici cu nr.11 e Ana mea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
mandarinutza spune:
Claudia, ce frumisica si expresiva e Teodora!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze