Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
Am sa sterg pozicile, pentru ca nu am acceptul parintilor sa vi le arat. Poate vor intra ei sa ne mai tina la curent cu evolutia papanshilor lor... Eu le-am tot zis, le-am smuls si promisiuni ferme, dar ulterior nu le-au onorat...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
ANDREEA11 spune:
Ziua buna, ziua buna!!!!
Nu va prea fost dor de noi!!!!!!!Dar noua daaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Am fost cu raportul si vreo 2 saptamani nu am mai deschis orumul sa nu fiu tentata! Azi am intrat si am citit si din urma sa nu fiu cu temele nefacute
!
Felicitari Adi!!!!
Betty mult succes! Sa dea Domnul sa fie bine!!!
Simona un bebe sanatos si cuminte!!!!
ANDREEA11 spune:
Referitor la polemica pe tema gradinitei. Eu sunt pro socializare. Mie mi-a prins bine gradinita. Acolo am legat primele prietenii, mi/a placut primul baiat, mi s-a dezvoltat imaginatia, m-am urcat prima oara intr-un copac, imi amintesc cu drag de tovarasa Ani si de doamna Stefania (care stiu ca a murit cand eram in grupa mare si era tanara si frumoasa), acolo am facut bolile copilariei. Imi amintesc ca mi placea....Am zis ca si pe Cris il voi da la gradi de la 3 ani sigur, de la 2 daca nu se pensioneaza mama.
Cu ceea ce nu sunt de acord este lasatul copilului la bunici cate o saptamana sau mai mult si vizitatul in weekend. Poate ca gresesc, insa eu am suferit mult, chiar si acum ii reprosez mamei. Ea saraca considera ca imi e mai bine, ca nu ma mai chinuie (sa ma lase la cresa pana la ora 5) si a ales varianta bunica. Imi iubesc bunica, insa as fi preferat sa fiu ca ceilalti copii, sa mi vad mama zilnic nu la sfarsitul saptamanii. Pot sa zic ca am fost oarecum marcata. Si in ceea ce priveste dezvoltarea mea fata de a fratelui meu care a fost ,,chinuit" este o diferenta. Adi e mai sigur pe el, are o parere mai buna despre el, se descurca mai bine, eu.....
Nu vreau sa acuz nici o mama, nu ma intelegeti gresit, insa asa cred ca e mai bine pt copilul meu. Pana in momentul in care nu va putea sa si exprime singur dorintele (ex. Vreau la mamaie 1 saptamana) nu il voi lasa la nimeni mai mult de cateva ore.
ANDREEA11 spune:
Acum referitor la vorbitul copiilor. Daca voi va faceti probleme eu ce-ar trebui??? Cris zice mama, da, al, ap, pa, papa. In rest tipa si atat. Nu-mi fac probleme pt ca raspunde bine la comenzi si recunoaste lucrurile intre ele. Azi dimineata citeam ce scriati voi despre schema corporala, asa ca l-am intrebat si eu pe al meu pentru prima oara Unde e mana, picior??? Surpriza!!!!!!!!! Mi a aratat baiatul desi habar nu aveam ca stie. Stie sa arate ca are un an, unde sunt ochii, nasul, urechile, unde e roata, sa arunce la cosul de gunoi, stie care e marul si care e portocala atunci cand ii dai fructele in mana, stie care e mai mic, mai mare etc. Nu vorbeste, asta e!! Cand o vorbi o sa i zic sa taca ca nu aud eu cine stie ce scor la un meci de tenis
.
Eu zic sa stati linistite. Eu am vorbit la 3 ani aproape. Eram ca si Cris stiam, reactionam la comenzi, dar nu voiam sa vorbesc.
Eu zic sa ne bucuram de eisi sa nu ne mai facem atatea probleme!!
Cred ca generatia actuala de parinti e un pic cam paranoica, poate si din cauza societatii, si eu fac parte din aceasta generatie. In ziua de azi se supraprotejeaza copilul, nu i se mai da libertate, nu mai are dreptul la prieteni, eu cred ca le este rapita copilaria. Eu nu mai vad palcuri de copii care sa joace diferite jocuri - toti sunt insotiti, eu nu mai vad copii pe biciclete fara casti, cotiere si genunchiere / am vazut chiar si pe tricicleta, oare daca fac o buba ce li s-o intampla???
sa nu ziceti ca nu se pot lega prieteni la varsta asta! Prietena mea cea mai buna si cu mine ne-am imprietenit la 2 ani. Am mers de mana in IOR cu mamele noastre la varsta aia, chiar am franturi de imagini cu ea, am iesit in spatele blocului pe la 4 ani, am facut casa impreuna ,,mama si tata", am facut lectiile impreuna, am povestit despre primele iubiri, iar acum povestim despre ce mai fac picii nostri. O iubesc mai mult decat pe o sora cred. Tot ce ne dorim e ca si baietii nostri sa aiba sansa unei asemenea prietenii, dar cred ca jocurile pe calculator si tot ceea ce se intampla in ziua de azi o sa i contamineze si pe ei.
Hai ca m-am latit ca o zi de post, m-a apucat nostalgia vremurilor traite si a copilariei mele. Sper sa nu se interpreteze gresit mesajul meu!!
crishtina spune:
Deci nr 2 este Robert al meu :) Diwana a castigat
Luni cand intru iti dau si premiul
Nu e cine stie ce dar na...daca nu esti insarcinata... ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
diwana spune:
Hai Annisia ca mi-am facut temele, daca tot n-ai vrut sa ne usurezi munca
Yannis a ales: oglinda, telefonul mobil si stiloul
As fi vazut din prima, dar culmea fix randul ala nu l-am citit, ca mi-au cazut ochii pe postarile tale, si apoi pe linkul cu poze unde era motzatul, si am presupus ca se vede din poze ce a ales ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Deci nr 2 este Robert al meu :) Diwana a castigat Luni cand intru iti dau si premiul Crishtina & Robert09.09.2007 |
Premiul este ca l-am ghicit
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare