Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Raportez gogosi cu iaurt. Operatiune reusita. Nelia poti sa ma spinzuri, ti-am facut reteta praf. Ca n-aveam iaurt - iaurt si-am pus iaurt de fructa. Si nici masura pt. faina n-aveam, asa ca m-am dus la ochiometru. Si-am pus prea multa, evident. Asa ca i-am mai pus niste iaurt. Si pe urma niste faina. Si iar niste iaurt :)) Pina mi s-a parut mie ca aluatul e corect.
Si vezi cu instructiunile, incomplete, madame! Ca daca mie imi zici sa fie uleiul incins, pai l-am incins. Si mi s-a ars prima tura de gogosi fara sa se coaca inauntru ... ca la carte. Da' Radu le-a mincat cum erau, asa ca am perseverat, am facut focul mai incet si gogosile mai mici si s-au mincat, dom'le! (Ba nici n-au fost asa rele. Numa' ca au avut gust de capsuni, ca eu iaurt de-ala am avut!)

Olga, ai mare grija de tine, mai bine ca te duci in retraite preventive... Stai acasa si macar poti sa ai grija de tine mai bine.

mQQm, sa punem si lincul pe prima pagina, ok? Pt Maple Sirup babies... Ma duc sa vad ce si cum pe-acolo.
Doamnele cu copii mici si gravide (sau numai curioase :)), warning! e molipsitor, welcome!

Pupici,
S.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simona, m-am rostogolit de ris de dimineata! Iarta-ma, alta data nu mai fac: uleiul in incinzi, adica il incalzesti, nu le pui in ulei rece, dar dai la mai mic dupa aceea. Sa stii ca si eu am pus iaurt de fructe, de multe ori, fetelor le place mai mult cu iarut de fructe decit natur.

Mikiion, stii site-ul asta: http://b2.iweb.ca/cbpq/cbpq.php?c=1&more=1&p=542&pb=1&tb=1 Abia astept sa i-l arat lui Octav, sa-l stimulez, ca l-a luat frica: cind mai termina el scolile in care l-am bagat!?! Iote na, da' eu? Ca poate ma nerfez si fac si master... M-am uitat pe posturile de Spécialiste de l'information si sint tare incintata, ca-mi place ce ofera, dar si fisa posturilor, este exact ce-i place lui Octav sa faca, in afara de sport si calatorii, bineinteles. Di m-am mai bucurat de un lucru, da' el nu stie inca: la posturi cere si sa stie sa gestioneze proiecte, iar certificatul pe care il face acum aici e, gestion des projets, deci, am avut dreptate cind i-am spus ca daca tot l-a inceput, ar fi bine sa nu renunte si sa-l continue, ca nu se stie... Dupa-amiaza ii arat tot ce am gasit si abia astept sa vad ce spune. Tu cum te mai descurci? Fetele celelalte care sint pe la scoli, sinteti bine? Mai puteti? Bafta multa la examene!!!

Delphin, multumim, nu-l stiam, l-am rasfoit acum.

Olga, mi s-a facut rau cind am citit in ce conditii duci sarcina. Bine ca stai acasa, ma bucur tare mult si sper din tot sufletul sa-ti fie bine si puiutului din burtica la fel si sa stea acolo pina la 40 sau chiar 41 ca pisoiul, nu pina la 37! Sanatate multa si ai grija de tine si de printesa. Tonila ce mai face? Tu nu pui poze pe contul comun cu burtica si cu Tony, ca mi-e dor de el, nu l-am mai vazut de ff mult timp. Si stii ca e unul din baieteii mei preferati!

La noi se vine si se pleaca, cei mari sint deja plecati, a dus-o tati pe Agata la patinaj si va sta singura acolo, adica va lucra, dar nu mai pot sa stau linga ea cu ceilalti doi pe linga. Orele ei de patinaj s-au inmultit, a inceput sa-i placa mult de tot, nu mai iese de pe gheata, nici mincare nu-i mai trebuie ceea ce inseamna ceva... are patru numere si un solo de lucrat pentru spectacolul din aprilie, asa ca, am vorbit si cu directoarea clubului si o ducem, dar ramine singurica, fara noi acolo. E fetita mare, independenta, stie tot ce trebuie sa faca, a crescut si s-a mai linistit, nu mai alearga ca zuza cu patinele in picioare si nici nu mai face gimnastica pe marginea de lemn a patinoarului sau pe barele de metal de la scari... Curaj gaina ca te tai, e singura data cind o lasam singura la o activitate (atitea ore, ca asa, mai statea cite un pic), sper sa fie bine! Dar ea sta acolo de la 8 la 12 si munceste, eu as face cuie si copiii mici la fel pe linga patinoar. Aseara am stat tot 4 ore, am ajuns la 10 acasa si eu ziceam ca invat noaptea, da' de unde, am picat lata la 10.30, linga copii. Daca as fi singura, as citi la cursurile mele, ca am o gramada de materie si examene, si ar fi in regula, dar nu sint, ca Octav are si el antrenamente si vineri seara si simbata dimineata. O duc pe Tudora la gimnastica la 11 si apoi ma duc sa o iau pe Agata, adica vine Octav si ne ia pe toti de acolo, nu va spun cum ma uit la telefon, ca-mi vine sa tot sun, dar Agata a spus: mami, stai linistita ca ma descurc, nu ma suni din 5 in 5 minute! Nu are nici 8 ani si deja vorbesc cu ea cum as vorbi cu o adolescenta (sau mai degraba ea cu mine!)

Chiar, voi cind duceti copiii la activitati, stati tot timpul acolo cu ei? Cele care au copii mai mari, de la ce virsta i-ati lasat singuri-singuri acolo?

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Buna fetelor, ca ati intrebat de mine; n-am mai scris ca sa nu ma mai pling :)));
Am vazut pozele noi, Nelia m-a terminat dansatorul tau; frumosi copii, sa-ti traiasca! Diana, mi-au placut pozele, creste frumos Victor, tu de ce nu mai scrii?
Nelia, eu il las pe Tudor de mult timp singur la activitati (toata toamna am boierit simbata la cumparaturi cu barbatu-meu pentru ca el era la atelierul de teatru intre 11-15H), il las si la altele mai lungi sau mai scurte si-i place, se descurca, isi maninca mincarea unde e cazul; dealtfel ma laud din partea lui numai de bine anul asta:)) are note bunicele, parca s-a maturizat brusc iarna asta dupa Romania, e calm si vesel; e drept ca are o invatatoare pe care o iubeste (si eu pe linga), are o gramada de activitati (simbata patinaj, luni karate, din aprilie incepe soccer), joi speech therapy si reluam pianul martea;
Mqqm unde ai pus tu pozele pepitului,eu nu le vad nicaieri.
Pina la urma ce v-ati hotarit pentru simbata din martie, nu iesim totusi cu copii undeva?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nelia, mama, hai sa vb. noi doua :)
Tu stii cu cine ai de-a face, moe adica, eu din prima secunda i-am facut vint lui Radu in sala de karate, am intrebat la ce ora sa ma intorc si dusa am fost... Era la maternelle. Cel mai mult mi-a placut toamna trecuta cind inotul era fix dupa karate, asa ca-l duceam la 11 jumate la club si-l mai luam la doua...

Acum vrea la tenis, frate, da' e super dangerous pt. bugetul meu, ca clubul de tenis e linga costco si o data pe saptamina la costco e exagerat, mi se duc banii nitr-o veselie.

Doamnele cu copii mai mari, baieti in speta, dar si fetite, am vazut pe Decarie, voie de service un pic inainte de intrat pe 40, karting interior. O sa ma duc sa vad ce-i aia, ca suna bine!

Pe 6 martie, din pacate, nu putem sa venim nicaieri, ca serbam 8 martie in deplasare. Propun sa serbam 8 martie o sapt. mai tirziu. Se poate?

Rox, ce-ti face raceala?

Azi am chef de stat pe net, poate reusesc sa-mi incarc ceva poze, sa vedeti in ce forma grozava am fost de revelioane... POzele alea mi le pun pe frigider dupa ce nasc, pe post de model!

Plecat la poze!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La urma urmelor, nu are ce se intimpla, nu. Nu am sunat, am fost tare, e acolo, a papat de dimineata, are fructe pentru pauza dintre orele de lucru... e sub un acoperis, cu multi parinti si copii. Si daca si voi imi spuneti ca faceti asa, atunci e in regula. Si daca ma ambitionez o trimit si singura in tabara de o saptamina... ca in Romania totusi inca nu am curaj.

Si e tare bine asa... Tudora a dormit pina acum, papa si plecam la gimnastica, Lisandru s-a jucat frumusel in casa si va dormi cit va avea Tudora ora, asa ca mami e si ea linistita si fericita: mi-am baut in liniste cafeaua, cu voi, am citit presa, acum iau aer si voi avea si ora libera la gimnastica, ca bebe de rupt deja sculat de la 7. Vedeti ca poate descopera mami Nelia placerile crescutului de copii fara ea in persoana, ca nu o mai prinde nimeni pe-acasa...

Ana, atelier de teatru??? Ce interesant suna, oare gasesc si in Montreal asa ceva? Agata e tare incintata de teatru, o ador pentru asta, si i-ar placea mult de tot sa faca, dar la scoala e numai din clasa a patra ca activitate parascolara. Noi mergem in weekend sa cumparam, in sfirsit, pian, adica acolo niste clape ceva, vrem sa faca un pic mai serios de la anul, mai ales ca-i place. In plus, Tudora ne-a declarat ca ea din toamna vrea sa faca balet (tot spunea baietu si nu intelegeam ce baiat vrea fata mea... si mi-a adus rochita Agatei de balet si atunci am inteles) si pian... Si atit! Parca vad ca nu va mai vrea sa auda de gimnastica, patinaj si inot, pe care eu as vrea le faca pentru corpul ei, dar ii voi cauta si ce vrea ea, sa vad ce voi gasi si la ce pret.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata la toata lumea si o cafeluta aburinda pentru cine doreste!

Eu sunt in recuperare. 4 zile nu am avut voce deloc, adica doar sopteam si cel mai ca lumea era ca si interlocutorii mei aveau aceeasi tendinta dupa ce ma "auzeau", incepeau si ei sa sopteasca. De ras...
De ieri am inceput sa-mi aud vocea, si ce voce, de zici ca vorbesc din butoi, dar am fost asa de fericita ca sapatamana asta am crezut ca nu o sa mai am placerea asta vreodata. M-au trimis sa-mi fac si radiografie la plamani dar cum nu m-au sunat de la cabinet dupa, inseamna ca nu-i pneumonie.
Am ramas cu tusea, de care sper sa scap totusi ca imi este tare greu sa dorm...

In rest, la scoala am study break saptamana viitoare asa ca am timp sa recuperez, maine am termen de predat o lucrare la care ar trebui sa lucrez acum, dar pentru ca m-a chemat Simo la apel, nu am putut sa nu intru!

Ma duc sa mai imi termin din lucrare si mai intru mai tarziu, dar inainte de asta, Simo mi-a placut propunerea ta cu intalnirea la Cavendish mall ci copii, parca-i o vesnicie de cand nu am mai fost pe acolo, ce-a mai sters Seba cand era mic prafu' pe la corabia aia. Isa inca nu a fost dar cred ca o sa-i placa. Eu as fi disponibila maine sa vin doar cu ea, ca Seba merge la ski cu taica-su'. Ce ziceti? Mai este cineva disponibil?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Neliatu faci totul pe dosIntai il inscrii pe sot la scoala si apoi te uiti dupa perspectivele de job? S-au mai crezut pana acum pe cuvant cand spuneam ca e interesant?
Vrei sa-ti trimit arhiva mea de joburi din ultimii 4 ani? Pe PM logic.
Gestion de projet e tare bun. Si fratele meu vrea sa faca, dar acum ca pleaca in Manitoba a cazut proiectul....
Oricum jobul ala care mi l-ai aratat se ia dupa vreo 5-10 ani de experienta....ca e de sef si nu incepi din prima sef. Dar dupa 5 ani poti deveni

Mie mi-a venit copilul cu capul spart de la gradinita ... Nu grav, e doar pielea. Si nici nu dau vina pe gradinita. E el asa de slabit. Marti a venit cu un cucui in frunte. Mare.
A cazut ultima saptamana mai mult decat in ultimele 6 luni in total. se impiedica din orice, parca e aerian...
Macar am reusit sa-i dau ieri vreo 10 cm2 de pizza Si am reinceput cu vitaminele.

Simmona felicitari pentru gogosi Tu nu ai poze nimic cu micul personaj? Lasa ca iti da la procreea.


Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikiion, ce povestesti tu acolo de Marc nu e prea ok: lipsa de pofta de mancare, pierderea echilibrului suna ingrijorator. N-ar fi bine sa ceri referral la un pediatru? ceva blood work facut? (nu vreau sa te sperii, dar la ce aud si vad aici...incep sa prind un pic de paranoia)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, noi duminica avem lectii si altele, si-apoi daca Seba nu-i acolo... Mai peste fo 15 ani cind faci propunerea asta se voluntarizeaza singur Radu, si nici Seba nu-i trebuie, dar acum... :))
Ai meri nu se duc la schi fara mine, cica se plictisesc daca nu-s cu ei pe pirtie, n-am pomenit asa ceva. Si, cum eu nu schiez acum, nu ca eu n-as schia, da' nu ma lasa altii, ca dupa capul meu...

Miki, tu ce vrei sa zici cu Marc ca e slabit? Ia ceva vitamine, e anemic? Stiu ca nu maninca, dar asta cu cazutul si lovitul nu-i de bine. Ai vb. cu dr. despre asta?
POza am, dar nu stiu unde am pus-o. Si, deocamdata, chiar ca numai tornada e de el, vorba lui Radu.

Eu bintui pe-aici, chiar daca n-am nimic interesant de zis pt. ca stau sa mi se incarce pozele prin albume. Am trimis copilul la Centre de la Nature cu vecinul, dac iar pescuieste si-mi aduce f'un peste mort pe care sa trebuiasca eu sa-l curat (ma rog, nu eu, colegu') si sa-l prajesc i-l si dau in cap!

MA duc sa vad de poze...
S.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Atunci ce ziceti de Cavendish Mall pentru sambata viitoare ?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput