Salut gravidutze,
A mai nascut cineva cu Laura Dracea ? Ce stiti despre ea ?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6922
vezi raspunsul luizeix careia i-a urmarit sarcina .
Daca e vorba de Giulesti, e OK doctorul. Nu am nascut cu ea, dar am auzit ca e bine de late mamici. Important este sa-i spui intotdeauna ce nevoi ai. Comunica cu ea si iti urez nastere usoara si un copil minunat! Ka
Dap Giulestiul e spital fain, da' asta nunsamna ca si dreacea e meseriasha. Cat despre alte mamici de la care ai auzit ca e bine... (e bine la giulesti sau e bine la dracea?) Daca e bine la giuleshti...dap, asha e. Daca e bine la dracea...vezi poate le convingi sa intre pacia sa-m zica si mie....ca io n-am auzit nicio mamica (care a reusit sa nasca cu ea) cum ca ar fi bine :S
Luizax - karkotash shef!
poate sa imi spna cineva ceva despre chistul ovarian organic (cauze, tratament, riscuri ,etc...)?
Eu banuiesc ca motivele ar fi de natura hormonala. Este posibil ca foliculul format sa nu se desprinda si sa ramana acolo, sa creasca.
Daca despre asta este vorba, atunci de regula doctorii recomanda tratament cu anticonceptionale pt a pune ovarul in repaus. Eu una nu sunt adepta acestui tratamnet, deoarece mie mi-e tare teama de hormonii artificiali.
Cel mai bine este sa intrebi un medic de pe forum. Ori pe docrotul Leonte, ori pe doctorul Romeo Stanescu.
pupici
Crinuta