Maple-syrup babies - mamici de Canada

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Irina, bine ai venitsi sarcina usoara! De ce crezi ca o sa ai gameni?

Citat:
citat din mesajul lui Simonna
Confesiune publica: em m-am enervat in Thyme ala si m-am dus la Value Village. Luat 4 perechi de nadragi cu elastic, 3 scurte si una capri, iesit la 20 de dolari toate 4.

Exact asa si eu! Citeam si citeam si ma intrebam daca nu stie nimeni de Vallue Village?
Si am mai intrat la Thyme sa imi iau o pijama pentru alaptat... noroc ca ma hotarasc greu, ca am plecat sa ma mai gandesc si n-am mai apucat sa o iau. Am nascut intre timp si mi-am dat seama ca pijamaua aia era inutila.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simonna, daca vin la intalnire la Vinnie Gambini iti pot aduce haine de maternitate, mai am o groaza de la sarcina cu Marc si cred ca suntem aproximativ pe aceeasi masura (in sarcina am purtat S si M spre sfarsit). Da PM daca vrei sa iau cu mine si zi cam ce ai avea nevoie (eu am nascut la mijlocul lui decembrie, deci DPN un pic mai incolo decat al tau) - btw, Matei e nascut pe 27 oct (poate cine stie, scoti printesa si tu pe 27 ... zodie buuna, buuuna, ai sa ai si o Atomix-a ... lol, Matei e cam asa cum o descrie Nelia pe Agata, nu ii tace gura o clipa si negociaza tot ce poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna seara tuturor!
Mai jos veti gasi un video referitor la sanatatea conceptiei care ar trebui sa ne dea serios de gandit. Poate va intereseaza:

http://www.youtube.com/watch?v=GX2YHHOLYqY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina82 spune:

Donia, nu sunt sigura ca voi avea gemeni, adimit posibilitatea aceasta caci nivelul de HCG crestea mai mult decit de doua ori in 48 ore (13 DPO = 60; 16 DPO = 404; 18 DPO = 1041) si nivelul de progesterone la 18 DPO = 134 (caracteristic pentru trimestrul II) ?! Cred ca mai mult progesteronul asta ridicat imi da sperante, plus la asta, am mai avut si niste vise cu 2 pestisori, apoi 2 pui de papagal...Enigma se va rezolva pe 9 aprilie cind voi face un US.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, ce curaj ai avut cu amnio aia... si inca cu gemene... Mie toti imi dspun pe-aici ca e super-periculos, ca mai bine n-o fac, ca una si alta, dar eu ma cunosc si stiu ca o sa innebunesc pina la sfirsitul sarcinii daca nu-mi fac amnio! A condus altcineva cind te-ai intors acasa?

Romanitza, sarmina de tip-up cu Walmart si sutiene, incerc acolo.

Donia, practica, ca de obicei. Abia astept sa am timp sa ma duc si la Salvation Army, ca acolo n-am ajuns :)

Apropo de pijamale de alaptat... tu mai tii minte halatele alea infecte, cu stampila aia mare pe dos ''M'' de la MAternitatea Brasov? Si camasile de noapte super dezmatate pe piept, de numa' nu-mi picau boobsii afara cind ma miscam?! Intecte sau nu (personal ma simteam ca o rumegatoare, observi ce delicata sint :)) nu zic vaca!!!!) cu stampila aia) eu de-acolo mi-am luat modelul de pijama de alaptat.
Au taiat citeva tricouri perpendicular si-n jos pretz de 20 de centimetri printre boobsi si gata a fost, voila, pijama de alaptat gratis :)) Da' io-s cheap, stie toata lumea :))

Carmen, multumesc, mi-ar prinde bine orice e primavara-vara, in special ceva pantalon de genul capris f. usor sau bluzite ful-flu in care sa nu ma coc. La bluze tre sa fie neaparat medium, ca in small nu cred ca incap din cauze de spate de om care-a inotat toata copilaria si se stie ca inotul intareste si largeste spatele. Vorbim de price tag acolo.

Doamnele mai avansate in sarcina: e drept ca din trimestrul 2 iti revine, si-nca rau, libidoul? Ca, in timp ce scriam '' inotul largeste si intareste'' ma gindeam: '' toti barbatii ar trebui sa faca inot, ca ia uite ce bine prinde... Pacat ca nu si lungeste!'' :))

Asa ca spuneti-mi: ma mai fac bine? :))

Iar s-a terminat lunch inainte sa termin ce am de spus, abia astept sa ramin acasa sa pot sa spun cit e ziua de lunga! (Poftim, iar ii dau cu lunga... simptom evident :))))

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Simonna, amnio nu e super-periculos, lumea exagereaza te asigur. Daca nu ai istoric de sarcina cu probleme, procentajul de miscarriage e extrem de mic, undeva la 0.5%, parca...eu l-am facut de 2 ori desi n-avem probleme in familii nici sarcinile n-au fost cu probleme, pentru ca voiam sa fim linistiti ca totul e absolut ok cu baietii. In afara de faptul ca doare un pic procedura, n-ai de ce sa te temi. Acuma nu ca te-as incuraja s-o faci, dar nici asa de speriat nu e.
Pijamale pentru alaptat am gasit la Sears..simple din alea cu nasturi de sus pana jos, ori exista altceva mai specific? nici nu mi-am prea batut capul, la prima sarcina m-am descurcat f.bine fara.
Referitor la libidoul crescut in al doilea trimestru, yup, asa e...li se intampla majoritatii femeilor, nik anormal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

da, simonna, riscul de pierdere al sarcinii la amnio e f mic, si e egal cu riscul de pierdere a sarcinii la acea varsta (18-22 saptamani) - parca 0.5% cum zice mona
pai eu am facut amnio ca in afara de eco la 12 saptamani unde au masurat ce au masurat, analizele de sange sunt neconcludente la gemeni ca daca e unul sa aiba ceva si celalalt nu, nu-si dau seama; eu am cerut amnio, iar doctorul mi-a zis ca e o alegere buna; si mi-a mai zis ca am noroc ca desi am o singura placenta, sunt in saci diferiti, deci rezultatul o sa fie concludent
si uite asa am facut eu amnio si am aflat ce am, ca am uitat sa intreb la morfofetala
nu am condus eu (de fapt eu nu conduc in tara asta) ,dar nu cred ca e problema mare, asta depinde numai de tine cum te simti atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simonna, ti le dau cadou, cred ca am formulat gresit eu . Eu am terminat cu facutul de copii si oricum nu mai fac nimic cu ele ... ok, am retinut, la bluze M si la pantaloni S ... o sa bag intr-o plasa o selectie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

helloo,

mai apar si eu pe aici...

Irina, bine ai venit si sarcina usoara.

Donia, eu nu stiu de Value Village ce e asta si pe unde e?

Simona, sutiene de alaptat de la Walmart mi-am luat 2 (erau doar 2 modele), dar numai unul a fost bun. Ca sa-ti zic exact cel mai bun mi s-a parut cel din material mai sintetic asa, daca o sa-l gasesti si tu pe acolo, adica nu s-a lasat si rezista si acum.
iar cu libidoul, baga mare acum ca din pacate dupa ce nasti iti revii la normal Cred ca al meu de aia insista sa mai facem unul isi aminteste cu regret de perioada aia, hihihi.

Dianaaaa, pe unde esti? ti-am dat pm.

Va pup

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

fetelor poftiti la cap 2

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput