Maple-syrup babies - mamici de Canada

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua, mai bine zis na'seara... Ca n-am facut nimic toata ziua, numa' m-am plimbat prin soare, am mincat si iar am mincat. Nu pricep unde intra :))

Sint inuman de mincacioasa, nici ca fac altceva... si nici nu ma gindesc la altceva, numai la mincare.

mQQm, cind te intorci dezbatem cu coachingul, ca problema mea e ca nici n-am intrebat daca vrea sa vina sa ma tina de mina la nastere, pur si simplu EU NU VREAU sa fie acolo. Mi-aduc aminte ca, la nasterea lui Radu, sora mi-a zis ca merge sa-l prezinte si lui tat-so si eu i-am replicat ceva de genul: si sa-i spuneti sa-si stringa tot si sa se care pina ajung eu acasa, ca nu mai vreau sa-l vad in viata mea la cit am suferit din cauza lui!
Numai cind ma gindesc ce-as putea sa zic IN TIMPUL, daca la 15 minute dupa eram inca asa agresiva... :))
Asta-i partea fun a povestii, partea serioasa e ca nu vreau sa fie acolo si gata. Pentru ca eu sint genul isteric, cu cit ma compatimesti mai mult cu atit ma duce valul mai departe, dar si pt. ca prefer sa nu ma studieze in momentele esentiale.

Gata, ma duc si la Sezatoare, ca imi lipsesc doamnele si n-am citit de trei capitole...

Noapte buna. Diana, pe miine!
Simonna

Edit: E Zarzara, derivat din Patrunjica :)) C-asa i-am spus noi lui Radu in burtica fiind, cind toti spuneau - including ecograful - ca e fata si, in disperare de cauza si fara short list pt. nume i-am spus Patrunjica. Asa ca acum incercam sa reeditam istoria, poate iese iar baiat daca-i dam nume de fata in doi peri! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mi-am luat costum de baie, hip-hip-hooray! Denisam, merci, la walmart am gasit, cu topul closhat, slipul separat. Am avut noroc, era unul singur marimea mea in gramada de XL, XXl, 2X, etc. Simonna, iti donez cu mult drag dupa excursia asta topul, merge cu orice slip negru (pe care eu l-am luat acum cu $5 tot de-acolo).

Sa va zic, sambata m-am apucat de incercat ce-mi pregatisem eu de vreo luna si jumate nu imi mai erau bune? Asa ca pe langa nebunia normala, s-au mai adaugat si cumparaturi care au necesitat si returns, si tot asa. Inca mai am si-acum ceva de dus inapoi... D-ale vacantei cu bebe la purtator...

Pup zarzarica si patrunjelu', sa vezi tu ce team o sa faca! Lasa cu durerile, zilele astea cica nu simti nik daca faci epidurala. Problema e ca io nu vreau ca mi-e frica. Iti amintesti de faza din friends in care Ross primeste un cap in gura la delivery? Cam asa imi imaginez eu coachingul asta. Apropos, nu ai chef de-un friends trivia de zilele noastre (ale me and F) ?

Noh, dimineata m-am duuussss, sa va gasesc pe prima pagina, pline de verva si vesti bune!

Uite aici cate un paharel de pt Llaura, pt Diana, pt Simonna (e limonada, nu lacrima ) cu ocazia trecerii in a 13-a saptamana!!! Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi la termen. (Restul ne servim singure, don't worry ).

Revin: Diana, mai, ce ghinion cu jobul ala al tau! Poate ar trebui sa fii mai tupeista, asa cevaaa... Calca si tu pe cadavre un pic, fa-ti cat poti mai usor lunile astea si nu pune la suflet prea tare, sa nu se streseze mazarica, da-i incolo.

Si-mi vine sa turbez, iar s-a parfumat cineva azi pe-aici!!!

Am fost cam haotica, da' am mai multe scuze azi!
sa fiti cuminti!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor ma scuzati ca intrebarea mea nu este legata de subiect dar as vrea sa stiu daca este cineva din Vancouver/Surrey/BC pt ca as vrea sa stiu daca stie cineva vreun doktor ginekologic ft bun pt sunt insarcinata cu al doilea copil si se pare ca sarcina este cu probleme majore si am mare nevoie de voi sa ma ajutati daca se poate va rog.
Am fost acum o luna si jumatate la doktorul meu de familie cu infectie urinara si ma facut test si mia zis ca nu am nimik si am mai avut tot asa ceva probleme si la cat de grabita era si ca sa ma expedieze repede ma consultat din usa.si cam dupa o saptamana dupa ce am fost la doktorul meu am fost la alt doktor si mia gasit ca am infectie urinara si am stat mai bine de 2 saptamani cu antibiotik.luand in considerare toate chestiile astea m-am cam lamurit cu doktorii ca in lok sa te ajute sa te faci bine te faci mai rau si mori naibii ca pt asta is platiti sa te consulte din usa.si acum sincera sa fiu mie si frica sa ma mai duk la ea acum ca mai sunt si insarcinata si cu probleme chiar ca am puso.dar ma rog nu conteaza.

VA rog din suflet sa ma ajutati daca se poate si nu va iau din timp.

Inca ceva sarcina mea este la inceput este de 6 saptamani si am mai tot timpul dureri abdominale si dureri de cap.este normal?pt ca eu la baietelul meu nu am vaut simtomele astea doar ca varsam ft mult dar la sarcina asta am greturi ft tare dar nu vars.ce ar trebui sa iau sau sa fac.

multumesc de intelegere.

mami de baiat dulce ANDREI 2 ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Soacra, soacra, poama acra....
Diana... las-o in pace pe soacra-ta. Ce stie ea? Cam cat si a mea...

A mea nu concepe ca barbatul sa gateasca... Oh well, asta e. Nici nu ma iau in gura cu ea.. ca nu are rost sa ma enervez si sa-mi creasca tensiunea aiurea.

Diversificare: Noi am inceput la 6 luni cu cereale de orez milupa si banana pasata. La fiecare 2 zile ii dadeam ceva nou si reveneam la cereale si banana. Andrea se stramba la orice, dar ii spuneam "Wow, mami ce yummy este. MMMM foarte bun" si copilul manca orice. Mi-am dat seama ca imi copia mimica fetei si daca eu eram incantata era si ea...
Doctorul nostru ne zicea ca ei nu stiu ce e bun sau ce e rau pentru ca nu au gusturile formate... dar incerci... si nu-l lasi sa creada ca este rau. Bebe te are pe tine de model.
O alta regula ... nu ii dau nimic pana nu gust si imi place si mie. Daca mie nu-mi place, nu am pretentia sa-i placa si copilului.
Cred ca mai am undeva pe calculator neste reguli de diversificare.
cine are nevoie... le pot trimite pe PM ca sa nu incarc spatiul aici.

Pana una alta Andrea e cuminte, merge, zice cateva cuvinte (inclusiv pipi si caca dupa ce face). Pe limba ei este foarte vorbareata.
O sa pun zilele astea niste filmulete cu ea... ca sa ma laud... ca doar ce pisicii mei una are mama alta nu mai face...
Poate sa mi se ia de la voi, dar nu cred... ca mi se sperie si ultima celula cand aud cat costa luna de daycare.

Va pupici multi ...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc fetelor de incurajari, si cu soacra, si cu serviciul

Se pare ca am inregistrat succese pe ambele planuri. Adica, ieri am vorbit cu seful al mare la job, nu mi-a dat dreptate intr-u totul, ca deh, seful e sef, dar a zis ca va remedia situatia, asa incat s-au apucat cu mic cu mare sa schimbe orarul de aprilie pentru mine, ca sa-mi dea liber DUMINICA - LUNI . Sunt sigura ca acriturile alea de prin birou de la sef sunt in spume din cauza mea, dar asta e, era dreptul meu !
Acu daca mai vin si aia de la CSST cu recomandari ca sa-mi modifice conditiile de lucru cred ca intra astia in fibrilatii, dar asa le trebuie, nu-i intereseaza soarta mea, acu sa plateasca.

Cu soacra, l-am bagat in sedinta pe sot, i-am transmis sa puna capat acestor discutii (mai bine zis barfe) ca nu e de bine. Acu s-a potolit madama si tot imi scrie mesaje pe messenger ca mai gresesc si ei asta e replica favorita de fiecare data cand calca in strachini si cred ca gata, am trecut totul cu vederea. O evit pe cat posibil (sambata si duminica dimineata e conferinta pe net ca sa-l vada pe nepot si sa transmita ultimele sfaturi pretioase) si imi vad de treaba mea.

La echo am fost duminica, nu stiu ce sa zic despre rezultat ca tehniciana nu poate sa-ti interpreteze ecografiile, n-a zis decat de cateva ori "beautiful", acum, la ce s-o referi ...
Mi-a dat si o alta varsta a sarcinii, unde eu ziceam ca am 13 saptamani fix, ea mi-a zis 13 sapt si 5 zile, se poate ca bebeul sa fie mai mare decat varsta reala si sa se insele ei, eu cred ca asta variaza pe timpul sarcinii, nu ? Eu dupa ce data ma iau ?

Gata, azi am zi de invatat, dar voiam sa trec sa vad ce mai ziceti.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu

Mergi la inceput

Hello,
la mine la job merge netul de tre sa-l impingi, da' ieri l-am impins degeaba, nicicum n-am reusit sa-mi postez mesajul! Noroc c-am avut o inspiratie si i-am dat un copy inainte sa postez, asa ca iata-l, mindrete de mesaj de ieri:

Ziua!
mQQm, mare pacat ca nu sintem mai aproape, puteam sa ne coach una pe alta :)

Topul pastreaza-l, ca unde crezi ca se duc acelea boobs pt. care l-ai cumparat dupa ce nasti :))??? Si doar nu faci o vara in casa... :)) Iti trebuie costum de baie! :)
Bei, ma oftic la maxim ca nu sintem mai aproape de-atit!!! Ce vara meseriasa ne-astepta... Si pe urma... ok, stop oftica, ca stresul strica la ten! :)
Sa pui poze de indata ce vii inapoi, ca sa vad ce tre sa-mi cumpar.

Ah, uitam, stii ca ai intrebat tu la sezatoare de zbor si sarcina si cum demonstrezi cite sapt. ai, ti-am raspuns si acolo, nu-s daca ai vazut, asa ca zic si aici: ia-ti poza de la eco, pe aia scrie si data si virsta sarcinii la data cu pricina. Vacanta faina!

Mona, yap, esti slabaaaa, slabaaaa, ca mine cind nu sint gravida :) Dar asta ne e rau, ca macar n-ai probleme sa te re-pui in forma dupa nastere :)

Amu' sa va zic ca am vazut-o pe Zarzara la eco. Are tot ce-i trebuie, claritatea aia nucala arata ok, mi-au luat si singe si o sa-mi zica ce si cum cam intr-o saptamina.

Ca sa mai zica cineva ca nu ne tragem direct din maimute, Zarzara arata ca un pui de cimpanzeu, parol! Sa nu ziceti ca exagerez, ca va pun si voua poza (cind o sa scanez!) sa vedeti ce maimutica locuieste la mine in burtica. Eu zic ca seamana cu Radu, aceiasi pometi ridicati si barbie ascutita, dar Copilul Mare se simte insultat. Pe principiul axiomei A paralel cu B si B paralel cu C rezulta A paralel cu C, daca Zarzara seamana cu un cimpanzeu - mititel, dragut si haios, dar totusi cimpanzeu - pai el cu cine seamana????

Ca sa ma frustreze suplimentar, si Copilul Mic si-a incrucisat picioarele, aidoma lu' frac'so mare cind era in acelasi stadiu de dezvoltare, asa ca nici la asta n-o sa stim sexul precis, o sa ma ameteasca de la un eco la altul ba ca-i fata, ba ca parca e baiat...

Da' e f. draguta, chiar este, asa cu capul cit burta si burta cit capul cum e ea acum...

Pupici acum, cine ce mai face? Ca tot eu scriu de vineri incoace...
Simonna

Si-acum, de azi:

Diana, eu cred ca simbata SI duminica e prea mult pt. conferinte pe net, una din doua. Pe mine ma tin AI MEI la telefon pret de fo 2 ore simbata dimineata, cind termina imi vine sa maminc telefonul ala (mai ales de cind sint asa de hormonala!)!!!
Si noi mai avem o sfintenie de regula: in afara de aniversari si sarbatori, fiecare vorbeste cu ai lui. Copilul vorbeste cu toata lumea, dar eu vorbesc cu ai mei si Colegu' cu cine mai e de prin neamul lui, ca fiecare isi cunoaste ascendentii si nu-i mereu usor sa deal cu ai celuilalt. (O vreme a vorbit toata lumea cu toata lumea, dar ne repetam inutil si se iscau si discutii, nu asa rau ca la tine, ca eu nu mai am soacra, da-i tine loc cumnatul cu succes!)
Nu-s ce sa zic de schimbarea virsei sarcinii asa, peste noapte, esti sigura ca a prins faza cu ciclul mai lung de 28?

Asta-i pe azi... Llaura, tu in ce faza esti ci Prenatestul? Il faci?

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Simonna draga, gand la gand, tocmai vroiam sa scriu.
Sapt trecuta mi-au luat sange, dupa trimiterea medicului de familie. Azi am fost la ob-gyn, care ghici ce mi-a zis, ca bloodworkul meu de sapt trecuta a fost cancelat pt ca varsta sarcinii e mai mica de 15 sapt. Si ca sa ma duc eu din nou peste doua sapt sa imi ia sange (ca acum sunt in 13). Si ecografie mai fac la sfarsitul saptamanii 14 (vinerea viitoare). Atata am asteptat appointmentul asta si am aflat exact nimic zero nada (well am auzit heart beat amandoi, ca a fost si barbatu-meu cu mine, 180 de batai/min). Imi vine sa-l strang de gat pe doctorul asta, ca pe net peste tot scrie ca se face 12-14 sapt...dar a tinut-o pe fa, ca nu se face, ca nu iese, ca si daca-l analizau nu era concludent, pe scurt sa-i ia naiba.
Si nu sunt deloc genu cu gura legata, sunt destul de certareata...cred ca e chestie de bani si atat, ei salveaza bani.
Urasc doctorii.

Si pe voi va pup pe toate.

Mergi la inceput

Llaura, tu faci direct amniocenteza? Ca si asta e posibil! Prenatest asta - de-i mai zice si Combitest - noi, Diana si cu mine adica, l-am facut la 12 sapt spre 13, iar mie doctora imi spusese ca pot sa-l fac intre 10 si 13.
Pt ce era bun testul ala de singe? Ca al nostru e pt. determinarea riscului de sindrom Down si alte de-astea la bebel.
Am facut si de-ala simplu, test de singe adica, la spital, 10 flacoane, pt tot felul de cucuri, dar n-aveau nimic comun cu CombiTest/Prenates asta.

Adevarul e ca pe mine ma bruiaza rau, da' rau, medicina canadeza, am crezut ca nu pricep eu pentru ca sint prinsa intre abordarea quebecoisa si cea anglofona din Quebec, d'apai nici la tine nu-i mult mai clar...

Io ma plictisesc de mor la serviciu azi, am de lucru dar nu pot sa-mi iau gindul de la una alta asa ca nu reusesc sa muncesc cum trebuie.
Mai scrieti, sa am ce face!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Hey fetele, am lipsit ceva timp dar am revenit. Noi suntem bine, am fost la eco, bebe e grasun 1800g. Am avut ceva probleme cu contractiile, dar se pare ca am fost deshidratata si daca nu bei destula apa poti intra in travaliu prematur.
M-au chemat sa refac analiza de urina caci se poate sa am infectie urinara. Sper ca n-am caci nu as vrea antibiotice la sarcina asa inaintata.
Vecina, cand vine primavara trebuie sa ne intalnim. Cica vine maine.
Cine e doctorul tau? Verifica site-ul asta...
http://www.ratemds.com/social/q=node/28882&sid=52&orderby=DLName&letter=F
Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dr meu e Maioneza (Mayo), ma duc la Hys Centre la cabinet, el e la Royal Alexandra (merci de review-uri, vecina, are 4.4/5 la cunostinte, in rest astepti de-ti vine rau).
Simonna, voi ati facut double test, pe mine ma pune sa fac direct triple test.
In fine nu stiu ce as putea sa fac acum, cred ca am sa astept inca doua sapt si gata. Despre medicina locala numai de bine; numai ca tare regret serviciile din state, unde nu stiu cum naiba toti o duc atat de rau (si noi aici atat de bine, nu?) dar dr iti explica toate optiunile extensiv, tu alegi, ti se da cel putin un tel sa iti zica rezultatele, etc etc etc
Vecina, ne vedem sigur; in timpul sapt nu poci; iar ultimele doua weekenduri, ba am fost plecata, ba am fost dupa cai verzi pe pereti si mi-a luat mult.

Mergi la inceput