Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

uram si noi LA MULTI ANI!! cu multa sanatate, sarcini usoare in continuare si bb sanatosi MIRUTEI, BEBE BECAI si MH-ulicii!!

ana-maria 26 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici!

In primul rand, cu intarziere, justificata, ca am fost ieri pe drumuri toata ziua BebeBeca, sa fii sanatoasa si sa ai 2 printese superbe si sanatoase....

Carla, merci de aprecieri in legatura cu papica, eu gatesc destul de des, ca am timp, nu stiu ce o sa se intample dupa ce vine bebelina...

Maria bunica, sa-ti fie de bine bunatatile pe care le-ai primit de acasa...crede-ma stiu cum e sa fii departe de casa si sa ai mancarica de la tine de acasa...

Yioanna, sa stii ca nu sunt singura gravi de pe acest forum, mai e lavinia p, dar nu a mai intrat de o vreme pe aici...asa ca o strigam...Laviniaaaaa!!!!!!

Ieri, dupa cum am spus am fost pe drumuri toata ziua, am mers si la socri in vizita, unde am mancat fara oprire, asa ca seara a inceput sa ma doara sub burta si sa am contractii...acum nu stiu daca erau contractii dureroase sau doar contractii false si dureri de burta de la oboseala si mancat prea mult...

Dar azi mergem la doctor si sper ca venim inapoi cu vesti bune...

Cristina 29+ Alessia Teodora

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Carla..pai nu mai am de asteptat,ca am primit pachetul ieri!!Ce de chestii misto trebuie sa primesti...mi-ai facut de un sutien de la VS!!Spor la amenajari..si pe o parte e mai bine sa faceti mai multe schimbari acum..asa nu mai faci iarasi deranj peste ceva timp!!
Ramonaiani..bine ai revenit din tara!!Chiar ma gandeam de ce nu mai apari...ca vineri ati facut o saptamana de cand erati in Ro!!
Blue..spor la amenajari si sa nu te obosesti prea mult!!
Aqua80..imi pare rau ca ai carcei!Eu am experimentat pana acum o singura data durerea asta....si a fost ingrozitor..
Miruta..o zi linistita la serviciu!!
AlexsiMatei...o zi buna si linistita la serviciu!!
Alynta,Ely..frumoase burtici...

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

La Multi Ani, Miha! Multa sanatate si din partea noastra!

24+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cristina...multumesc!!Ieri,cu pachetul langa mine,parca mi-am simtit si parintii mai aproape!!Cu toate ca vb pe mess si ne vedem pe web...tot am momente cand imi este foarte tare dor de ei..Dar asta e..m-am obisnuit..Tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco..dar sa nu ne tii mult in suspans!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Merci mult Maria, tot timpul ai cate un cuvant bun pentru fiecare dintre noi, da, stiu cum e sa fii departe de casa, dar la mine a fost si mai greu ca am fost si fara iubi meu, a fost foarte greu...

Carla, spor la treaba, sa ai grija de tine, mai putin cu munca si mai mult cu indicatii, spun asta ca mie imi place mult sa le dau

Sunt putin geloasa pe tine cu lucrurile pe cafe o sa le primesti de la VS, mi-e dor de magazinele lor...

Cristina 29+ Alessia Teodora

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

buna dragelor!
Carla, madam Dolto zice ca la varsta asta se manifesta dorinta copilului de a dormi in pat cu parintii, si ca sa-i lasi; poate ca simte vreo anxietate, ceva? io la Karo stau seara relax sa-i vina somnul, facem nani? "noooo, maine nani...ba daaa???" (tot ea zice ba da); se freaca la oki, si incepe sa smiorcaie; o iau, o spal la fund o schimb, ma pun cu ea in pat, in 10 min adoarme, si plec. poate daca ai sta putin langa ea...io stiu cum e, nici io nu prea mai am disponibilitate pentru ea, dar bucura-te pana ai numa una

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Mh, La Multi Ani!!! Sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte de un copil sanatos si voios!

Carla, vad ca aveti probleme cu somnul. Of, stiu ca e tare nasol si cateodata de-abia astpeti sa adoarma.
Eu pe Bogdan l-am adormit in brate pana la 10 luni (colicile au fost de vina), cand n-a mai vrut el si se tragea de la mine din brate in pat. Apoi a adormit cu mine in pat pana pe la 2 ani, dupa ce adormea il mutam in patut. Pe la 2 ani il lasam in patut, dar stateam eu cu el in camera pana cand adormea. Stiu ca si eu imi pierdeam rabdarea cand deja stateam de jumatate de ora cu el si tot nu inchidea ochii, dar am suportat eroic pana apropae de 3 ani, cand vroiam sa-l mutam din patut in patul lui de copilas si eu nu prea mai aveam pe unde sa stau la el in camera. Asa ca incetul cu incetul i-am explicat ca eu am treaba seara, trebuie sa spal vase, sa strang prin casa, dar ca sunt aproape si daca are nevoie de mine sa ma strige. A durat cam o saptamana si s-a obisnuit sa doarma singur.
Acum merge la culcare, Adrian ii citeste o poveste scurta, apoi ii citesc eu o poveste scurta, bea apa, pusi si nani.
Si acum doarme de la 9.30 pana la 7, 7.30 si inca 1 ora jumatate la pranz (cumulat cam 11 ore).

Hai ca m-am intins povestind cum e la noi. Poate ca vrea sa stea mai mult cu voi seara, poate ca vrea sa adorma cu voi, nu stiu, oricum incercati sa nu ii modificati programul brusc, ci totul sa se modifice incetul cu incetul. Mie mi se pare ca asa le e si lor mai usor sa se adapteze. si sper sa rezolvati problema.

26+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele,

La multi ani Mihaela, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata, si de un bebe sanatos si la termen. La multi ani!!!!

Ce mai faceti fetele? Vad ca ati fost ocupate in weekend...ca si mine de altfel
Eu azi nu am o stare prea grozava, s-au adunat prea multe si vad ca inca nu se opresc... se apropie luna martie si devin din ce in ce mai stresata...unde sa mai pun si faptul ca si renovarea casei ma streseaza si mai mult...dar in fine totate vin si trec...

Ely chiar vroiam sa te intreb, cum e in Italia in acest moment, ca ceea ce arata la tv, ma cam ingrozeste... Apropo de prieteni,ca parca am citit intr-un capitol ca nu ai pe nimeni pe acolo, nu esti singura asa ca sunt alaturi de tine
Carla ai incercat sa o culci pe Saby cu o sticla de lapte cald cum faceai atunci cand papa la san? Eu nu prea am experienta, dar cand avea Emmy 1 an jumate (fetita sotului meu) nu adormea pana nu ii dadeam sticla de lapte(asta chiar daca mancase de seara) si apoi se trezea de vreo doua ori pe noapte tot ptr lapte, o data pe la 1-2 noaptea si apoi la 4 dimineata...sotul meu nici nu se mai trezea ca stia ca am eu grija de ea . Iar atunci cand plange ca se trezeste pe noapte sau dimineata devreme, incearca tot cu laptic...poate ca ei, papatul la san ii dadea o siguranta...Oricum mamele care au experienta stiu mai bine, ca si tine de altfel...si difera de la copil la copil...
Maria tu ce mai faci? Cum mai e vremea prin Spania ca eu sunt satul de ploaie.

Apropo fetele aveti idee daca poti sa mergi la plaja cu un bebe de 3 luni? Intreb ptr ca noi e posibil sa mergem in Ro in luna august cand fetita noastra v-a avea 3 luni si ne gandeam ca poate vom avea si ceva timp de plaja dupa botez (asta daca nu intervin alte probleme pana atunci)Asa ca am tot cautat in stanga si in dreapta si am citit pareri pro si contra...iar daca voi aveti vreo idee va rog sa mi-o impartasiti .

Fetele celalate ce mai faceti? Ce va mai fac bebei? Cum ati petrecut in weekend?

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

30+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, caci n-am ami scris de mult pe forum si parca mi-era nu stiu cum sa mai scriu dupa atita timp.
Am intrat in saptamana 26; sunt bine acum dupa ce am trecut printr-o raceala zdravana care m-a tinut vreo 3 saptamani, de credeam ca am facut pneumonie; saptamana trecuta am avut contractii ca mi-a trebuit sa fac curatenie- am luat no-spa si incerc sa stau cat mai mult in pat dupa ce vin de la servici.

Saptamana asta va fi Baby Expo si ma intreb daca sa cumpar de acum sau nu carucior pt bebe; am vazut ca unele fete deja au luat ceva hainutze.
Eu inca n-am cumparat nimic (desi rezist cu greu ), doar am sortat niste haine de la Diana, care se vor potrivi si pt baiat.
Va pup si promit sa intru mai des, dar la servici nu prea am timp, iar acasa calculatorul e ocupat de sotul meu.

Mergi la inceput