Leoaicele DC*(31)*-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 5
adi69 spune:
Of..
Si-acu sa va spun si noutatile mele.
Catalina are spectacolul(festivalul) pe 20 martie abia,asta daca reusesc s-o fac bine sa poata inregistra cantecelul care trebuie trimis pentru preselectie..caci iar are rinofaringita,de saptamana trecuta si nu-i mai trece.
Sambata la petrecere a alergat si fugarit prin casa,a urlat cu copiii ,ca numai asa stiau sa vorbeasca,si in cateva ore ,pana la plecare deja nu mai avea voce.
Ieri am du-s o medic,luam iar siropele,si faringosept..azi mi-aduce miere ca nu mai aveam in casa,sa-i fac chodouri,cu lapte si galbenus de ou,poate ,poate,pana joi ii revine glasul sa poate face inregistrarea.Daca nu ,nu stiu..
Eu ,pe de alta parte,mi-am petrecut ziua de duminica la urgente.
Ne-am trezit mai tarziu,am facut un mic dejun cu oua fierte cleioase,branza de vaci si sunca presata..si tocmai cand am terminat de mancat,nici nu apucasem sa ma ridic,m-a luat o ameteala..si ameteala..si greata si varsaturi si stare de lesin..m-am speriat si eu,am speriat si sotul,am refuzat sa cheme salvarea si m-a dus pe sus la urgente.
Acolo mi-a gasit tensiunea marita si cam atat..,ptr ameteala au vrut sa ma trimita cu salvarea la neuro..n-am vrut.
Am zis ca ma duc cu masina mea,si m-am dus..luni,ca deja era ora 5..de la 12..
Luni,am batut drumurile intre spitalul de neuro si clinica de ORL de la alt spital..ca pana la urma,sa ma intorc la neuro si sa-mi spuna ca,e posibil sa fie probleme din cauza cervicitei,sa stranguleze fluxul de sange..spre creier..dar nu e sigur.
Deocamdata trebuie sa iau o saptamana Bilobil forte ptr dilatare si oxigenarea creierului si betaserc ptr vertij.
Daca-mi trec ametelile ,iau in continuare o luna dupa care mai controlam,daca nu revin la control ptr RMN.
Na..
asta am facut eu .
A!
Si trebuie sami cumpar tensiometru sa-mi iau tensiunea de doua ori pe zi,sa vaz care e problema cu ea.
Si sa mananc fara sare si fara grasimi.
Si m-am saturat de pastile.
Si de doctori.
Am vazut bebelus zambaret si printesa frumusica,sa va traiasca.
Va pupacesc si va doresc o zi buna!
katty spune:
Neata!
Numai vesti grele!
Catutza, ma rog si eu pentru tatal tau, eu sper sa fie bine si sa iasa totusi din coma! Mi s-a facut pielea gaina citind ca a fost duminica la tine si era bine merci, si seara te-a chemat mama ta... Poate totusi nu va fi cazul de...! pentru tatal tau!
Adriana, multa, multa sanatate, ia toate medicamentele care ti-au fost date, fa toate analizele, ca nu e de glumit! La fel si Catalinei, sanatate multa, sa-si revina repede cu gatul si sa poata face inregistrarea!
tuturor, revin mai tarziu!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
szivarvany spune:
Adriana, sanatate si voua !
Dodo, pleaca azi coletul !
Revin ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Annie80 spune:
salutari
Cata, suntem alaturi de tine, sa dea DD sa-si revina
Adi snatate multa si sa urmezi tratamentul
Noi suntem bine, ocupati...nush cand trece timpul!
VA pupic!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Cata sunt alaturi de tine.
Daria
Aurorra trebuie sa stau cuminte.. pentru puiutza...
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Aurorra spune:
Catuzta,imi pare rau pentru tatal tau,ne rugam pentru el. Multa forta.
Mesajul meu anterior a aparut inaintea mesajului tau
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
danyalo spune:
Offff de ce atatea vesti triste???
Imi aduc aminte ca azi ziua in care am vb. cu tata la tel. era la serv . si ne suna pe mine si pe sor'mea zilnic desi eram maritate!
Eram invitata la teatru Notarra ( un elev de-al meu avea Incheierea cursului de actorie printr-o piesa!).Si suna tel. Raspund mai greu era pe silent! Cand vad apelurile ies (era mama ma anunta ca tata e in coma la spital...cu tensiune 32 si ca sanse de supravietuire sunt NULE!!).Nici ca ma putea lovi mai rau traznetul!! La 17 a facut acc. vascular si a doua zi dimineata la 4,30 a murit !Peste noapte o matusa care era si asistenta acolo la spital ne tot zicea ce sa facem/ luam pt. inmormantare dar ni se parea Groaznic! Nu ne venea sa credem...Offff...Nici dupa atatia ani de atunci( in iunie se implinesc 5)nu cred ca am constientizat pe deplin disparitia lui! Cel putin mamei i-a fost infiorator de greu!
Cata- incearca sa fii alaturi de mama ta...petrece cu tatal tau cat poti de mult chiar daca e in starea care e...sa stii ca simte.... tata a avut o tresarire cand ne-a auzit vocea ( mea si a soramii).Desi era in coma profunda!Multa -multa putere....viata e asa cum e...DURA! Offf...Te imbratisez cu drag scumpa mea...
Adriana-multa sanatate! Ai patit cam ca Edy al meu numai ca tu ai ajuns la dr. el inca nu caci neam sa plece de la job...nu-i da voie...are trimiterea si ne uitam la ea! Dar nu a mai avut niciun episod de atunci! Am luat si tensiunea..la el se pare ca scadea!
Multa sanatate si Catalinei sa fie in forma pt. inregistrare!
Daria- ai o fetita pe zi ce trece din ce in ce mai frumoasa /cocheta eleganta! fetele!
Ledi, Aurorra- pupa-i-as eu perisorul lor de scumpi ce sunt!!!
katty- mi-a trecut supararea!Era vb. de un parinte ( exemplu de ASA NU!!!) care m-a terminat psihic caci are un mod original de a-i da educatie plodului care lovind un copil de fata cu el in zice: Bravo tata, bine i-ai facut! Desi e f. constient de ce progenitura are la usa!Nu am nimic cu copilul lui dar i-am scazut un punct la purtare pt. abateri repetate... iar el-tatal in loc sa discutam cum sa facem sa-l ducem pe drumul cel bun...i-l incurajeaza sa minta...etc.Degeaba sunt ceilalti toti ok..suficient sa fie unul invers! Da am trecut peste....nu suntem singura scoala din Bucurestiul asta... nu e in circa scolara...daca nu e in stare sa si-l educe ( eu sa fiu in locul mamicilor de la mine nu stiu zau ce-as fi facut).Injura, vb. urat dar urat( porcos), loveste, pune piedica... si culmea...tatal imi zice ca-i iubeste pe colegi la nebunie!!! Offff...
Annie- pe unde ai mai fost???
Raluca eu pe baietul cel domnisor de acum ...mai mai ce complimente frumoase face el...!!
copilutzule- la raport nimic nimic??
Gabi trupa!
Emma-cum va prezentati saptamana asta? Sanatosi voiosi???
Eu am fost in we. la olimpiada( corectat) unde din 4 copii merge o fata mai departe la municipiu... si unde am fost mandra ca am vazut din fostii elevi olimpici la a IX-a, a X-a, a XII-a. A crescut inima-n mine cand am vazut ca INCA mai sunt si copii silitori/ cuminti care nu trec ca gasca prin scoala asta asa cum e ea!
Azi am chef de bucatarit si fac tortul diplomat postat de adi la sectiunea bucatarie : dulciuri fel de fel.Mi-a facut cu ochiu am luat tot ce trebuie si ma apun de treaba!
Ieri am gatit ca fluiera vantul prin frigi' al nostru: ciorba de perisoare si musaca de cartofi cu carne.
Duminica e lasata secului suntem invitati la nasi sa ma gandesc ce tort sa produc!
Va urez o saptamana linistita cu multa sanatate!
Cine nu are martisoare sa vina la mine ca am eu 2 pungi din anii trecuti...uneori le scot..ma uit la ele..culmea ca mai tin minte si cine mi le-a dat! Pe unele le-am purtat muult timp... findu-mi f. dragi si fetitele care mi le-au daruit!
Fetele in curand intru si eu in hora FIV-ului again..dupa aproape 2 ani in care mi-am lins ranile... incerc din nou! Abia astept si in acelasi timp am o teama stiind ca am trecut prin ce am trecut! Dar tre' sa fiu optimista si sa nu mai privesc inapoi!Curaj gaina!
trupa !
Dany
szivarvany spune:
Dany, vom tine pumni stransi-stransi si pt tine
Copilutz, cum merge treaba, cum stai cu clocitul ?!
Catutza,
Eu azi am o zi de kkt ... cica taxo lu`Giulik o duce la Mc ... prima iesire a lor in nush cati ani ... sunt trista pt mine din pur egoism (daca ii va placea mai mult decat cu mine, insa aici am un atuu, pe el inca il pot "dresa" si i-am zis clar ca nu poate sari calu` si sa-i cumpere tot ce-si doreste sa compenseze absenta lui ca ii sar la jugulara, i-am explicat cam cum ar trebui sa decurga intalnirile) si sunt bucuroasa daca Giulia se va simti bine. Stiu, sunt tampita de tot ... Mi-e frica si gata. Sper ca Giulia sa ia intalnirea ca atare, sa vina cu o jucurie faina si gata ... sa nu sufere dupa intalneala de lipsa lui ... Ma scuzati dar am deja un nod imens in stomac
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Annie80 spune:
N-am mai fost pe nicaieri..a.casa, curat trebaluit... silipsa de inspiratie la gatit
al meu iar e intors....
Vreau si eu martisor ? pls, si un ghiocel, macar, mie dor de primavara de la noi, aici sunt deja la 30 de grade si Ac ul meu din dormitoare abia merge, adica nu merge.
Mama a avut doua accidente vasculare, a ramas cu sechele, dar se descurca, e ajutata de fratele meu. Al doilea l-a avut la mine cand stateam la mangalia.... si Clau avea cateva lunishoare si cat de marait a fost in ziua aia, cat a fost treaba cu mama cu salvari etc... a dormit lemn.
va pupicesc!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.