Leoaicele DC*(31)*-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Daria,am vazut pozele..Giulia se face tot mai frumoasa pe zi ce trece..Mi-a placut f tare poza cu autoportretul. :))))Aa si-mi place ca-i tare cocheta.
POZE CU NOI
de David Christian
ralcat spune:
Raspund si eu la apel, prezent. Usor obosita ca doar fuse we, si m-a chirait piticot da o fost fain. Am fost la niste prieteni duminica si s-au jucat baietii (al lor are un an), iar noi am iesit ametiti dupa atata joaca piticoasa.
Aici ploua, evident asa ca mi-e si mai somn.
Am facut poze aseara (adica i-am pozat lui tati) pentru actele de identitate si m-a zapacit fiu-meu de tot: mami ... te-ai machiat la ochisori ... si te-ai rujat peste tot ... vai mami ce frumoasa esti!
eeee, am io mare cavaler ?
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
katty spune:
Raluca, ai un adevarat cavaler in casa! De fapt doi dar acum ma refer strict la pui! Dragul de el, merita un pupic si o ! Bravo!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Dragelor va doresc o zi frumoasa si numai bine.
Azi suntem ok,ieri am stat mai mult pat c-am suparat cu ceva treaba ,noaptea nu prea am dormit dar bebe e bine.
Astrele spun:
Lucrurile se aranjeaza cum nu se mai poate mai bine, iar progresul tau profesional este iminent.
Vei deveni, astfel un exemplu pentru colegii de birou si apreciata de catre superiori.
Trebuie sa ai incerdere in intuitia ta atunci cand vine vorba de rezolvarea problemelor cu care te confrunti.
Doresti sa iti rationalizezi dieta si sa-ti organizezi putin stilul de viata.
Noptile pierdute te-au cam prins din urma si este timpul sa incepi sa te detasezi de distractii.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
nici nu stiu cum sa incep acest mesaj.....
tatal meu a facut accident vascular si apoi hemoragie interna si de ieri dimineata de la 2 noaptea a intrat in coma, e in spital cu lumanare la cap, va rog rugati-va ca sufletul lui sa ajunga bine ca a fost un om bun , care ne-a crescut si iubit si care-si dadea si ultimul leu din buzunar daca il cerea cineva si nu mai pot sa scriu ca nu vad tastatura de lacrimi.
va si va rog sa va rugati pentru el, plec sa cumpar cele necesare pentru inmormantarea tatei care duminica a fost la mine si sa jucat cu Bia si ma laudat ca sunt gospodina buna ca fac placinte bune si apoi noaptea am primit telefon de la mama ca daca vreau sa il mai vad in viata sa ma grabesc spre spital
P.S. iau o pauza de forum
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Aurorra spune:
'neatza si de la mine,va poftesc si eu la o .
Dodo,ce repede a mai trecut timpul,acusica o sa-ti tii fetita in brate,mai e un picut.Odihneste-te mai mult,fara treaba ca minunea trebuie sa mai stea acolo sa se faca mare si puternica
Fetele sa aveti o zi buna!!!
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
szivarvany spune:
Catutza, suntem aici daca vrei sa vorbesti cu cineva Imi pare tare rau pentru Tatal tau
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
adi69 spune:
Catuta...tare as vrea sa te strang in brate si sa sper impreuna cu tine ca tatal tau isi poate reveni...
pentru tatal tau.
Nu e multa vreme de cand am trecut prin asta,in vara doi ani..ceva asemanator..deci stiu ce inseamna su nu doresc nimanui.
Un sfat..daca-mi permiti,stai langa el cat poti de mult.