FIV 215
Raspunsuri - Pagina 9

cristal1995 spune:
Sheri, Betty: bafta la clocit, fetelor!
Cristinici: iti tin pumnii la punctie, sa ai ovocite grasute!
Delia, vvvvv: fetelor, testul il puteti face in ziua 14 de la punctie, nu de la ET. Mie asa mi-au dat astia din Viena de facut, in ziua 9 de la ET cu blastocisti...
Kora:
Va pupic pe toate si sa aveti numai bucurii...
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Delia21 spune:
Cristal1995,scumpa,eu am pus embrio de la congelaror,...deci ma incurc in numarat acum,...dar tot imi surade tare de tot pe vineri sa bag un test de sange,...
Sheri si Oana demuck,bafta la stimulat si crescut oute multe si de calitate!!!Si acum sa ma plang si eu,mi-a facut o naroada de asistenta o injectie in picior,m-a durut de am iesit acolo in lacrimi,cred ca mi-o facut cu ac gros,....si acum mi-e umflat piciorul si ma doareee chiar si cand stau intinsa in pat.O sa o ascult pe mama si o sa imi pun comprese ca sa nu dau in alte belele. Si cand o vad pe respectiva o sa ma plang cu voce tare,...

betty78 spune:
Pup fetele pentru sustinerea de aseara...Sheri ai mare dreptate cu hormonii stii ce ma enerveaza la el, este ca le gaseste scuze oamenilor la servici, iar eu imi ies din pepeni cand aud asta, mai ales ca sunt semi perfectionista si astept ca lucrurile sa fie facute bine spre perfect. Dar daca ma gandesc bine data trecuta, la FIV 1, am avut vreo 2-3 scanadaluri de la hormoni. Imi amintesc ca imi venea sa le scot ochii alora din jurul meu...eram un car de nervi si am avut niste accese de furie, mama, mama
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

maria08 spune:
Betty: Ma regasesc atat de bine in cele descrise de tine.....si noi lucram impreuna si suntem la fel de intepati....Important e ca sunt chestii de moment, iar peste ceva vreme veti vedea ca toate au fost cu un scop nobil! Vine bb 2!!!
Cristal: sper din tot sufletul sa vin cu vesti bune si sa mergem impreuna la odisee!
Delia, vvvvv: Eu am facut ET cu blastocisti si azi sunt ziua 9 de la ET, asta daca punem ziua 0 = ziua cu ET. Dr. mi-a recomandat ziua de azi pentru test, deci cred ca puteti sa-l faceti si voi mai devreme.
Cori: Nu stiu cum e la Giulesti, eu am facut cu dr. Dracea, dar la Gynera. Sa dea Dumnezeu sa alegi echipa care sa va implineasca visul!
Sheri: Tin pumnii pentru maine la echo. sunt sigura ca ai clocit, nu gluma!!
Laura, Oana: Va multumesc pentru incurajari!
Crsitinici: Trebuie sa crezi in sansa ta! Chiar daca sunt 4, important e sa fie de calitate. Tin pumnii stransi pentru joi!
Ellanik: Hai draguta, trebuie sa te faci bine repede, repede!! Trebuie sa fii in forma pentru ziua de 03.02 cand ai de sarbatorit!!
Nusy: Felicitari pentru carucior!! Sanatos sa fie!
Dragele mele, va multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari si sper sa vin cu o veste buna! Doamne Ajuta! Rezultatul il am pe la orele 16.

vvvvv spune:
buna dimineata fetelor, aseara pe la 1 noaptea am avut o durere mare in partea stanga jos, m-a luat din somn, imi venea sa urinez si nu puteam..., ma taiase apele de durere, m-a tinut cam o jumatate de ora, am luat un no-spa, ca uscosin nu aveam in casa luat, apoi a trecut, m-am linistit, ma intreb si acum de la ce o fi fost.....
cori32 eu am facut cu profesorul si cocei, cu cocei ca asa s-a nimerit, dar am inteles de la unele fete ca au vorbit cu cocei inainte de a incepe tratamentul si i-a spus medicului cu ce embriolog vrea sa faca, in privinta ei e super de treaba foarte placuta, daca vrei iti dau nr de telefon sau o poti contacta pur si simplu, apoi eu am facut cu profesorul pentru ca asa mi-am propus si am asteptat la prima programare la el 3 luni, dar apoi totul a mers ok, am auzit si eu ca nu prea are rabdare, dar sa stii ca eu una nu am ce sa ii reprosez, eram atenta in timpul consultului ce vorbea si dicta asistentei si apoi il intrebam, mi-a raspuns calm la toate intrebarile, nu am ce sa ii reprosez! Despre toti medicii am auzit lucruri bune si altele mai putin bune, sfatul meu; la cine ai incredere la ala sa te duci. Bafta si te asteptam cu vesti!
ellanik eu nu am racit de doi ani si doamne fereste sa racesc tocmai acum, ce sa iti spun ai grija de tine in continuare, am inteles ca de vorbit nu mai poti vorbi... lasa ca trebuie sa treaca nu te invinge ea pe tine. Multa sanatate si asteptam vesti de bine!
lauraa78 capul sus si sa ai incredere in doctor ca iti stie organismul mai bine si stie el de ce ti-a dat sa iei asa
betty78 imi pare rau pentru tine ca nu ai ajutorul mamei asa cum ti-ai dori, dar sa te consolezi cu gandul ca tu cu siguranta nu vei intoarce spatele cand copii tai o sa aiba nevoie de tine, eu stau la curte in aceeasi casa cu mama mea dar cu toate intrarile si dependintele separate, si vreau sa iti spun ca vine la mine si de 5 ori pe zi, iar in mod normal, nu ca acum ca nu pot face efort, dupa ce plec la servici imi face totul luna, imi intinde rufele ca le-am spalat pana tarziu si nu am mai iesit afara sa le intind, si altele si mereu ma rog de sanatatea ei, desi eu nici macar nu ii cer eu ajutorul, asa vrea ea!In privinta sotului tau, trebuie sa il intelegi ca este coplesit de situatie, dar cum spunea si cineva mai sus, sa vada cat de greu este ca noi le luam de 10 ori la mana si nu se vede nimic! Capul sus, o sa teaca , cu siguranta!Uite pentru consolare iti trimit o floare
cristinici bravo, lasa sa ia placuta surpriza ca din 4 foliculi sa ai 4 ovocite. Bfta si tinem pumnii stransi sa fie bine.
cristal1995 multumesc pentru raspuns, deci in ziua 14 de la punctie, stai sa fac socoteala, aha pica pe 3 martie cu doua zile mai devreme decat m-au chemat ei la spital. Nu stiu ce am cu ametelile astea sunt intense si dese..., multumesc inca o data pentru raspuns
Fetelor in continuare sa dea Bunul Dumnezeu sa auzim numai de bine!
maria hai ca esti datoare cu un raspuns pozitiv. Asteptam vesti!

cone spune:
buna fetelor,vin cu o intrebare la voi si anume:cat ajunge un fiv la Giulesti in situatia in care nu ai loc de munca(nu poti prezenta adeverinta de angajat)?

Moniland spune:
Maria, tin pumnii. Fac educatie cu fetitele si le zic sa tina si ele pumnii. Deci ai 3 perechi de la mine/noi. Noroc!!!!17+

cone spune:
Am deja doua incercari nereusite la Giulesti,dar pe atunci lucram... Ma intrebam daca accepta adeverinta de la sot?Sper sa
stie careva sa-mi raspunda ca tare as mai baga unu,acum ca tot stau degeaba....
va doresc tuturor numai reusite si va tin pumnii celor ce sunteti in focuri.
o zi buna sa aveti!

elenada spune:
Cone accepta si adeverinta sotului
Bafta fetelor in focuri si care asteapta deja rezultatele.
Va doresc bhcg-uri mari
elena +17
Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

fireyes spune:
Maria, multa, multa bafta, asteptam cu sufletul la gura rezultatul!!
Sheri, galerie maxima, cred ca e puzderie de oute pe acolo!
Betty, nervisorii vin la pachet cu tratamentele, nu-ti face griji... eu numai cand imi amintesc perioada aia si ma apuca dracii
Cristal, sa-ti mai spun cati pumnisorii am strans pt tine??? am luat si de la vecini...
Oana, hai ca esti super! deci si tu esti super, extra, mega fertila! eu cred ca tratamentele astea te strica sper ca le-ai zis ca daca nu te rezolva acum, le bagi ecograful pe nas
still counting: 1,2,...