FIV 215

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal am pumnii stransi pentru tine,de data asta cred ca dai lovitura cu doi bebei deodata!
Cristinici superbe rezultate!Si pentru tine am feeling foarte bun!
Vvvv la cate zile ai facut ET?La 3 zile?Cati embrioni ti-au transferat 2 sau 3?Bafta multa!
Betty nu fii necajita pentru orice fleac,acum e timpul sa fii egoista si sa te gandesti doar la tine si la puisorii din burtica,daca te enervezi si plangi nu rezolvi nimic, dar ei simt asta asa ca incearca sa fii altfel decat esti tu de obicei,nu mai pune la suflet orice si nu uita ca si sotiorul tau e stresat si isi doreste bebe 2 ,dar ei, barbatii se consuma in interior de obicei si rabufnesc cu alte motive cand de fapt in sinea lor e vorba tot despre aceleasi emotii si ganduri ca si ale noastre…
Maria08 te astept cu bhcg maaaaareeee!
Sheri sunt sigura ca esti plina de foliculasi grasunei,maine neaparat sa intri san e povestesti!Bafta multa!
Oanademunck bravo,tine-o tot asa!

Mai fetelor ce de vesti bune pe aici!Oare pentru ca se apropie primavera sau DD si-a indreptat privirea asupra noastra?Mai sigura e a doua varianta….Eu am fost azi la Institutul Victor Babes si mi-am facut analiza “imunofenotipare pentru celulele T,B si NK” era singura pe care o mai puteam face,in rest am facut cam tot ce se poate face in Romania.Vineri voi avea rezultatul sis per sa fie ok.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 multa bafta, sa vii cu un beta mare...
Fireyes
Nusy felicitari din nou pentru caruciorul roz! Am zis eu ca-i plac felicitarile noastre si deaceea da emotii parintilor!
Catalina2307 unde ai disparut din nou??
Moniland ce mai fac fetitele???

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Maria te asteptam cu un rezultat pozitiv

Am o intrebare pentru cunoscatoare: daca am facut punctia pe 16 as putea sa fac testul 28 februarie sau pe 01 martie? cu toate ca presimt ca este negativ de data asta (sa nu aruncati cu rosii in mine - de obicei sunt optimista, dar de data asta imi este f frica sa fiu, pentru ca daca as fi dezamagita as avea o cadere nasoala si atunci poate cine stie o sa avem o surpriza frumoasa)

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Din pacate pentru noi nu a fost sa fie.....rezultat =0.608, deci negativ!!! Se pare ca toate simptomele mele de sarcina erau inchipuite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Maria,

hai cu doua liniutze mai nasico !!!!

-ici pufosi pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

, Maria

Imi pare tare rau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

offf Maria

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Maria08 imi pare tare rau
Te pup si iti doresc sa ai putere pentru a o putea lua de la capat si o de la mine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MARIA 08, of, Doamne, eram atit de sigura ca ai reusit! Pur si simplu nu inteleg, mai ales ca ai facut cu blastocisti. Fii tare si o vei lua de la capat. Te pup.
Despre mine: am fost ieri la B la echo si voi incepe de miine stimularea. Pe 5 martie ma prezint iar la echo la numaratul oualor.
Fetelor, cele care ati facut histeroscopie la Giulesti, stiti cumva cam cit merge darul pe la doctori? Va rog mult de tot sa-mi raspundeti, ca are nevoie o prietena de-a noastra de pe forum.
Va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Maria , imi pare foarte foarte rau.......Doamne asa speram sa reusesti....chiar nu pricep ce se intampla cu noi..........

Mergi la inceput