FIV 215
Raspunsuri - Pagina 11
aurel_cris spune:
MARIA imi pare tare rau,ai grija de tine.
Multa bafta celor care sunt in asteptarea rezultatului si spor la injectat celor care sunt in stimulare.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
lauraa78 spune:
Maria,imi pare nespus de rau....sa dea Domnul sa te ridici cat mai repede si sa continui lupta asta nedreapta
dear_bambie spune:
Maria

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Delia21 spune:
Maria,nu imi vine sa cred sincer
.Sa nu renunti,nu a fost sa fie acum,dar trebuie sa fie cu ochisori in viitor!
nusy spune:
Maria: imi pare tare rau...
Ioanatugs:
ai dreptate,cred ca-i plac felicitarile...
Betty: testul din sange poti sa-l faci incepand din z 10. In 28 febr.vei fi z 13,asa ca poti sa-l faci,fara pb.
Nusy
22+ 
LucaLuca spune:
Maria, tare rau imi pare.
Sa fii puternica si sa o iei de la capat!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Felicia spune:
Dragele mele,
Nici nu stiti cat am asteptat acest moment in care sa va scriu si sa va spun ca am reusit.
Nu am fost foarte activa pe forum pentru ca forumurile sunt restrictionate la mine la serviciu. Dar de fiecare data cand am prins ocazia, am citit tot ce ati scris si am fost alaturi de voi oridecateori v-ati intristat sau v-ati bucurat.
Sunt multi ani de cand tot incerc sa fac un copil, mai precis 6. Ultimii 3 ani si jumatate i-am petrecut prin spitale facand FIV dupa ce am facut toate investigatiile si operatiile posibile sa reusesc.
Am facut 4 FIV-uri in total, al patrulea fiind cu noroc.
3 FIV-uri cu Prof. M. iar cel de-al patrulea cu Dr. Bucur care este intradevar o profesionista in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiam nimic despre ea pana cand nu mi-a recomandat-o cumnata mea care a nascut cu ea.
Sa va spun istoria mea cu FIV-urile:
-primul,9 foliculi dimensiuni bune, 0 ovocite, fara nici o explicatie;
-al doilea,10 foliculi, un ovocit, un embrion, 0 rezultat;
-al treilea , 2 ovocite, 2 embrioni calitate proasta, 0 rezultat;
al patrulea, 10 ovocite, 5 embrioni, 3 embrioni trasferati, rezultat pozitiv.
Maine mergem la prima ecografie.
Va scriu acest mesaj ca sa va dau si un sfat totodata: daca nu ati reusit nici a doua oara la un FIV facut cu acelasi medic, schimbati-l; poate ca nu este el de vina dar altcineva poate sa vada lucrurile in alt fel.
Eu ajunsesem sa cred ca ceva era in neregula cu corpul meu, toate analizele erau foarte bune numai ca rezultatele la stimurae erau foarte proaste, asta pentru ca nu se studiase indeajuns cazul meu.
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Betty: testul din sange poti sa-l faci incepand din z 10. In 28 febr.vei fi z 13,asa ca poti sa-l faci,fara pb. Nusy 22+ ![]() |
Nusy se numara si ziua punctiei? Eu staim ca nu...daca da data trecuta am avut in z15 de la punctie 108...parca cam mica valoarea
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Felicia spune:
Pentru ellanik, eu am avut in prima saptamanade dupa embriotransfer dureri de burta ca la ciclu, am simtit ca se intampla ceva acolo, spre deosebire de FIV-urile anterioare cand nu am simtit nimic.
La mine embriotransferul a fost pe data de 2 februarie. Iar pe data de 11 am putut face analiza de sange care a iesit pozitiva.
Va pot spune ca emotiile care urmeaza dupa ce afli ca rezultatul este pozitiv sunt mai mari decat cele avute pana sa afli rezultatul. Acum sunt grijile ca totul sa decurga bine iar sarcina sa evolueze normal.