Gravidutze si mamici de Cluj - 112
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Velenamaria, Betabioptal se pune dupa ce scoti secretiile din nasuc, altfel nu ajunge acolo unde trebuie. Vezi ca e putin amar, sa nu-si faca greata, sa fii pregatita.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
marieta, ce mortala esti!
. vezi ca se aduna gravidutze pe aici!
eu am simtit pe la mijlocul sarcinii ca misca bebe. eram in germania, in masina, pe drum catre casa, din concediu si nu stiam exact daca sint contractii de la drum sau chiar misca bebe.
de vazut nici mie nu mi s-a vazut burtica decit prin luna a 5-a. eu sint inalta si oricum eram mai plinutza, asa ca s-a vazut tare doar la final, cu toate ca am pus pe mine 30 de kile.
eco eu am facut in fiecare luna. asa m-am simtit eu linistita.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Marieta, eu tot pe la jumatatea sarcinii am simtit primele miscari.Cat despre kilograme, eu am pus vre-o 20.![]()
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
Stiti reclama de pe Prima TV cu "WE LOVE TO ENTERTAIN YOU"? S-o auziti pe Alexia cum striga prin casa "TETEIN IU"!!!! Si a facut o pasiune pt Mircea Badea (eu ii urmaresc emisiunea in fiecare dimineata). Il striga si il recunoaste in promo-uri
Si sa nu uit..stie ca banii sunt la banca (asta de cand cu jaful de la Banca Transilvania), recunoaste sigla bancilor, iar in materie de reclame stie absolut tot : "beia"(BEREA), "fum"(PARFUM), "pon"(SAMPON), etc.
A intrebat si Elena, mai intreb si eu o data. Cum e cu plata la locul de joaca?
MAMI(Adriana) &
Ioana13 spune:
MArieta, asa, trebuie sa fii cea mai in forma de pe aici!!! Se vede ca ai o zi buna azi!
Eu nu mai stiu cind am simtit, cred ca pe la 16 saptamini, dar dr a zis ca nu e adevarat, numai pe la 2o se simte.. dar cred ca era el, ca la fel a fost si cind a fost sigur bb. Adica am simtit pe la 16, dar nu constante, ca dupa 20 de saptamini.
De ingrasat eu 15 kg. MAi am de dat 1 jumate, feteloooor

Am slabit anu asta 3 kg, fara efort, pur si simplu... Am avut si ceva modificare a digestiei... la final aparatului digestiv, ca sa ma exprim frumos
si asta m-a ajutat...
P a dormit azi numa la 3... desi de la 12 a manifetstt somn, dar u stiu ce a avut ca nu adormea... asa ca acum doarme. Trebe ss fac zgomot.
In ce data e intilnirea?
Bobonique bine ai venit, sper sa ramii pe la noi, nu numai in trecere! Vezi si mamagazinul de Outlet sau Outwer.. nu stiu exact, de vis-a-vis de terasa de la Central. Acolo sint haine de bb de strada si de gravide f bune si fumoase. Acum am inteles ca sint si reduceri mari, eu nu am mai fost ca nu mai sint marimi pt Patrick.
Adriana, poate se face banchera Alexia! P stie ca ... cu.. cardul se plateste. Intinde el la vinzatoare cardul
Vedeti mame de mamici cum il pregatesc eu???
Abia astept sa vad copilasii!!!
In ce data ne intilnim? sper sa treaca mucii pina atunci!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)![]()
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...![]()
Marieta, si eu am simtit devreme, cum zicea Ioana, in jur de 15-16 sapt, dar nu mi-am dat seama daca e bebe sau altceva..a fost asa ceva usor, ca un fluture in burta...
daar de atunci am inceput sa-l simt, la inceput rarut apoi tot mai des...eu am pus cam 17 kile pe mine, deci in final am avut cam 69 kg...![]()
Adriana, tare Alexia...si ce de cuvinte stie ea...![]()
deja e mariosara...domnisoara...
de pe acum invata cum sta treaba cu banii, nu???![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Cum e afara??? Ati fost? e frig tare???? bate vintu??
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA sa stii ca i destul de rece ,oricum jumate de ora puteti iesi 
oooo da ce bine l inveti tu pe Patrik cum sa folos cardul ![]()
ADRIANA ce fetita desteapta are mami ,bravo 
tu fetelor eu am mai scris legat de plata la Polus e 6 lei prima jumatate de ora iar dupa se plateste 3 lei jumatatea de ora
m ati inteles oare ?![]()
si puiu meu doarme suntem tot la 2 somnicuri ,eram sigura ca nu i pregatita pt un somn ,era f incantata ca poate cobori si urca singura in pat darrrrrr am urmat sfaturile Ioanei
si am luat suportul acela pe care se tot sprijinea asa ca fetita mea si a revenit ...deocamndata
si nu se mai poate da jos din pat singurica
VELENA e f bun betabioptalul si iti recomand sa folos batista bb in cazul nostru a fost excelenta
pai tu fetelor numai eu am fost asa grasanaaaa?????![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:
pentru fetele care au intrebat:
intilnire e in 5 martie, ora 18 la locul de joaca de la polus.
fiecare plateste pt bb, nu e scump, cred ca zicea cineva ca e 6 lei ora? pt adultii insotitori nu se plateste
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 IOANA sa stii ca i destul de rece ,oricum jumate de ora puteti iesi ![]() oooo da ce bine l inveti tu pe Patrik cum sa folos cardul ADRIANA ce fetita desteapta are mami ,bravo ![]() tu fetelor eu am mai scris legat de plata la Polus e 6 lei prima jumatate de ora iar dupa se plateste 3 lei jumatatea de ora m ati inteles oare ? si puiu meu doarme suntem tot la 2 somnicuri ,eram sigura ca nu i pregatita pt un somn ,era f incantata ca poate cobori si urca singura in pat darrrrrr am urmat sfaturile Ioanei si am luat suportul acela pe care se tot sprijinea asa ca fetita mea si a revenit ...deocamndata VELENA e f bun betabioptalul si iti recomand sa folos batista bb in cazul nostru a fost excelenta pai tu fetelor numai eu am fost asa grasanaaaa????? INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 (' '); |
nuuu...ti-am tinut eu trena...cred ca te-am luat la faza cu kilele...nu?
ps: am scris deodata. asa e cu tariful cum zici tu
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
Povestea Nasterii